• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

canım sanırım sen de yapamıcan takas:)
birtane yaptım takas cokta güzel parfumler aldım ama daha yapabılecem mı bılmıyorum parfumlerım ıcın cok teklıf gelıyo kabul etmıyorum cunku bendekı kokular değerlı wısh
ve gıvenchy türkiyede hıc bır yerde yok etrafınızda yurt dısına cıkan bırı yoksa bulmazsınız sadece sıze özel bı koku o yuzden sıradan parfumlerle takas etmeyı dusunumuyorum sadece estee lauder ve burberry ı normal parfumlerle takas edıyorum dier parfumlerı ya cok sewdıgım kokularla yada 2 parfum karsılıgında takas edıyorum

birtane yaptım takas cokta güzel parfumler aldım ama daha yapabılecem mı bılmıyorum parfumlerım ıcın cok teklıf gelıyo kabul etmıyorum cunku bendekı kokular değerlı wısh
ve gıvenchy türkiyede hıc bır yerde yok etrafınızda yurt dısına cıkan bırı yoksa bulmazsınız sadece sıze özel bı koku o yuzden sıradan parfumlerle takas etmeyı dusunumuyorum sadece estee lauder ve burberry ı normal parfumlerle takas edıyorum dier parfumlerı ya cok sewdıgım kokularla yada 2 parfum karsılıgında takas edıyorum

...............

nasil onereyim ki...bilmiosan kokulari... sonradan sorun yasamak istemem..kalici diil vs gibi..kendin karar vermelisin oncelikle bebeem:emir_bebek:

haklısın canım da ben yanlış söyledim sanırım. yani alien i biliorum mesel
sevyorum da ama 50 ml olduğu için tek başına takas edemem. o anlamda söylemiştim
ne önerirsin değil de hangilerini kabul edersin diyeyim :)) anladın umarım şimdi.opuyorumnanaktan

40ML ESTEE LAUDER BRASıL DREAM MEN
40ML GIVENCHY BE ( türkiyede yok gelmeyecekte cicek ve bebek pudrası gıbı kokan bı parfüm çok kalıcı)
35ML BURBERRY WEEKAND
90ML WıSH PURE (buda türkiyede yok normal vıshın gündüz versiyonu koku aynı sadece boğucu değil ve türkıyede bulamazsınız)

KIZLAR TÜRKıYEDE OLMAYAN PARFUMLERIM AMERIKADAN ALINMIŞTIR KENDIM ALDIM BUTUN PARFÜMLERıM %100 ORJıNALDıR

bulgarı jasmın noır 45ml
alıen 50ml
body shop nerolı jasmın 50 ml simli
c claın mını 15 ml sısede parfumler.. truth.. one..... euphoria ....obsession.....
lıttle black dress 35ml
dior dune 80ml
versace cristal noir 30 ml
solissima manolya kokusu 50ml
solissima hanimeli kokusu 50 ml ardayasbu celvin clein var bende set olarak..15 ml siselerde euphoria da var.... pek sevmiorm c clain kokularini.. sagol.. euphora blossom daha guzel...

bende de fransadan ithal JEANNE ARTHES SULTANE bayan parfümü var kokusu burberry classic ile aynı 100ml. cok kalıcı daha önce kullandım babalar günü için indirime girmisti bir sürü parfüm bu da girince atlayıp aldım ama daha elimdeki bitmedi bir de annem hypnose hediye etmişti daha o da var bunu takas etmek istiyorum erkek parfümü de olur...

Lanvin - Rumuour 50 ml (kutusuyla)
Calvin Klein - Contradiction 50 ml ama biraz kullandım

ayy diğerlerine kıyamadım şimdi:))) Bunlardan yedekte var ondan takasa hazırlar..

bond girl ve little black dress i takas istermisin.... contradiction u da dusunebilirim.. ciceksiydi dimi o

Ben geldim kıslarrrlülülülülülülülülülülülü
Nina Ricci Ricci 45 ml
N.Rodrigez For Her 75 ml
V.Secret Very Sexy 50 ml
Avon İncandessence 50ml

:lepi:

Back