• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

--------------------------------------------------------------------------------

estee lauder brasil dream men 40ML
gıvenchy be 40 ml (türıkiyede kesınlıkle bulamayacagınız bır parfüm usa dan alınmadır)
burberry weekand 30 ML

mrb arkadaşlar, bende fazla olanlar:

Burberry - Weekend 30 ml
Casmir 30 ml ikisi de full dolu.. en fazla iki pıss eksiği vardır.

takas için aklımda miracle var.. opuyorumnanaktan
not: ıstanbul'daki arkadaşlarla elden takas yapabiliriz, hem tanışmış oluruz. eski olayları okudum da tırstım biraz ildışı kargo olayından..
yine de çok iyi düşünülmüş bu başlık. teşekkürler.

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar, bende fazla olanlar:

Burberry - Weekend 30 ml

takas için aklımda miracle var.. opuyorumnanaktan
not: ıstanbul'daki arkadaşlarla elden takas yapabiliriz, hem tanışmış oluruz. eski olayları okudum da tırstım biraz ildışı kargo olayından..
yine de çok iyi düşünülmüş bu başlık. teşekkürler.

Canım bendekiler:

DKNY BE DELICIOUS 100 ML EDP

LOLITA LEMPICKA DE LOLITA 80 ML EDT KURABıYE KOKUSU :)))

CHRISTIAN DIOR HYPNOTIC POISON 100 ML EDT

CACHAREL SCARLETT 80 ML

LACOSTE TOUCH OF SPRING 100 ML EDT

LANCOME Trésor In Love 75 ml EDP

Britney Spears BELıEVE 100 ML EDP

Son düzenleme:

LOLITA LEMPICKA DE LOLITA 80 ML EDT KURABİYE KOKUSU :)))

CACHAREL SCARLETT 80 ML

Britney Spears BELİEVE 100 ML EDP

TAKASTAAAAAA

Canım bendekiler:

LOLITA LEMPICKA DE LOLITA 80 ML EDT KURABıYE KOKUSU :)))

CACHAREL SCARLETT 80 ML

Britney Spears BELıEVE 100 ML EDP

canım aklımda miracle var ya da ona benzer bi koku.. gene de poison-tresor şu ikisini bi deniyim bakalım bende nasıl duracak? zemuszemus

bi de bendekiler 30 luk okudun mu? yani haksızlık olmasın, belki senden bi tane benden iki tane olabilir..

Son düzenleme:
Armani code edp - 50 ml /45 ml civarı var içinde
orjinal boynerden almıştım..

britney spears fantasy - edp 100 ml / 90 ml civarı var + vücut losyonu

takasta..

lancome hypnos 50 ml iki kez pıslattım kokusuna bakmak için
benim hoşuma gitmedi,açıkcası buraya yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım eski olayları okuduğumdan,hadi bakalım hayırlısı:))

canım trésor in love'ı da dene, yeni çıktı çok güzel bi koku :) şişesi de çok güzel

canım ne poison ne de tresor bana yakışmadı, acaba regl dönemim onun için mi? :sinifsinif:

ama tresorun şişesi sahiden şahane, çok zarif.. güllü filan.. opuyorumnanaktan

bu arada ben miracle aldım gitmişken. dayanamadım napiyim.. bi de 100 lük aldım deli miyim neyim? :teytey: ama elinde so macig olanlarla hala takas yapabiliriz, onu bulamadım bi türlü klasik aldım ben de, o da çok güzel.. zemuszemus

ben de fazla olanlar:
Burberry - Weekend 30 ml

Son düzenleme:
miracle so magic sevilde var bende oradan aldım çok güzel kokuyor vallabayanssulusmile

kısllarrr merhabaaa opuyorumnanaktan ben deldiimm..... 1 buçuk aydır girewmiyodum..... inşallah iyisinizdir...... ben iyiyim hamdolsun. önceki sayfaları okumaktan gözlerim yoruldu....35 sayfa ilerlemiş........bazı sayfaları da atlamak zorunda kaldım.... mnesliyle gülfem olayına hiç sasırmadım çünkü en baştan ben bazı arkadaşları bile uyarmıştım bunların aynı kişi oldugundan şüpheleniyorum diye.....maix ,sertmece, kocasına tapıyo, marshmellow hatırladınızmı ? ALLAH büyük işte nasıl da ortaya çıkıyo....... ne gerek varsa bilmem böyle şeylere...... çok ayıp........ neyse umarım yeni nicklerle girip ortalıgı yine karıştırmaz.........sizleri bi özlemişimki...........bu int sizlik çok kötü bişey...... nesem...... şimdik elimde takasa koyabilecegim parfümüm yok, yeni parfümlerim olunca gelirim emi canlarım....... ALLAHA EMANET OLUN :)))))

KIZLARRRRRR

DKNY RED DELICIOUS 100 ML EDP

LOLITA LEMPICKA DE LOLITA 80 ML EDT KURABİYE KOKUSU :)))

CACHAREL SCARLETT 80 ML

Britney Spears BELİEVE 100 ML EDP

Back