- Konu Sahibi incirlibitter
- #2.261
ange ou demon
angie strawberry tabi bu fiyat olarak düşük olduğu için yanında gönderilecektir
birkaç sayfa öncesinde sendeki ange ou demon'un sahte olduğu yazılmış?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ange ou demon
angie strawberry tabi bu fiyat olarak düşük olduğu için yanında gönderilecektir
mnesli asinayim ve gulfem in ayni kisi olduklari nasil belirlendi.. bilgisayar ip numarasindan mi..
birkaç sayfa öncesinde sendeki ange ou demon'un sahte olduğu yazılmış?
evet canım..önceki sayfalarda parfümümün teyit ettirildiği ve bana çamur atan kişinin gerçek yüzü ortaya çıktığı da yazılmış.iyi takip ediyorsan onları da okumuş olman gerek.
kızlar ben de bir iki gün önce Calvin Klein - Euphoria aldım
100 ml 4-5 defa fıslattım. bir arkadaşımın üzerinde denedik onda kalıcı oldu ama nedense ben de kalmıyor biraz da ağır geldi. yoksa çok güzel bir koku çekici.
tekliflere açığım.
Tamamda, sahte olmayan parfümü neden sana geri göndersin ki? Alır kullanır yani mantıken
eğer düşünürsen elımde 40 ml kadar gıwenchy be dıye bı parfum var henuz türkiyede hiç bir yerde yok gelmedı gelmeyecekte aslında onu ıkı parfume karsılık takas etmeyı dusunuyordum ama ck sewdıgım bı koku eğer düşünürsen takas edebılırız yaz aylarında kullanıma uygun kafıf ve cook cook kalıcı bı parfum ne ağırlıgıyla boğuyo nede hıssedılmemezlık oluyo buburam buram kokuyo ama hafıf bı koku ck gıbı yoğun değil yĞNIkızlar ben de bir iki gün önce Calvin Klein - Euphoria aldım
100 ml 4-5 defa fıslattım. bir arkadaşımın üzerinde denedik onda kalıcı oldu ama nedense ben de kalmıyor biraz da ağır geldi. yoksa çok güzel bir koku çekici.
tekliflere açığım.
bulgarı jasmın noır 45ml
alıen 50ml
body shop nerolı jasmın 50 ml simli
c claın mını 15 ml sısede parfumler.. truth.. one..... euphoria ....obsession.....
lıttle black dress 35ml
dior dune 80ml
versace cristal noir 30 ml
solissima manolya kokusu 50ml
solissima hanimeli kokusu 50 ml
40ML ESTEE LAUDER BRASİL DREAM MEN
40ML GIVENCHY BE ( türkiyede yok gelmeyecekte cicek ve bebek pudrası gıbı kokan bı parfüm çok kalıcı)
35ML BURBERRY WEEKAND
90ML WİSH PURE (buda türkiyede yok normal vıshın gündüz versiyonu koku aynı sadece boğucu değil ve türkıyede bulamazsınız)
KIZLAR TÜRKİYEDE OLMAYAN PARFUMLERIM AMERIKADAN ALINMIŞTIR KENDIM ALDIM BUTUN PARFÜMLERİM %100 ORJİNALDİR
ck euphoria için ne önerirsin canım 100 ml 4-5 kes fıslattım