• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

bulgarı jasmın noır 45ml
alıen 50ml
body shop nerolı jasmın 50 ml simli
c claın mını 15 ml sısede parfumler.. truth.. one..... euphoria ....obsession.....
lıttle black dress 35ml

trendy girl nerelerde kaldın.. lancome attractıon vardı sende ne oldu o ayrica cristian dior dune 80ml takasa ekledim// ve de versace cristal noir 30ml

1haftadir girmedim siteye/// demek mnesli asinayim ve gulfem ayni kisiymis//// ahh ah su bana surekli laf sokan gulfem mnesli miymis yani..mustafa altioklar in bi filmi vardi beyza nin kadinlari diye.... o film gibi coklu kisilik bozuklugu gelisti demek... sok oldum....okumusa yazmis yetiskin ve yakinda hakim olmaya hazirlanan biri olarak taniyorm onu...pesss

kızlar
eşime strawberry'den 15 gün kadar önce aldığım Giorgio Armani Attitude 75 ml. parfümü güzel bir erkek parfümüyle takas etmek istiyorum.
sadece 3-5 fıs kullanıldı.
koku çok güzel ama eşimin pek içine sinmedi.
daha ağır kokulardan hoşlanıyor.
o özellikle Paco Rabanne One Million istiyor ama ben tekliflere açığım...
özelden de yazabilirsiniz...

kızlar ben de bir iki gün önce Calvin Klein - Euphoria aldım
100 ml 4-5 defa fıslattım. bir arkadaşımın üzerinde denedik onda kalıcı oldu ama nedense ben de kalmıyor biraz da ağır geldi. yoksa çok güzel bir koku çekici.
tekliflere açığım.

Tamamda, sahte olmayan parfümü neden sana geri göndersin ki? Alır kullanır yani mantıken

beğenmemiştir,sahte damgası vurmak istemiştir ;) ben çok gördüm böyle birilerine çamur atınca egosu güçlenen insanları...neyse burada polemik istemiyorum ne sormak istiyorsan özelden sor canım.parfümüm orjinaldir,teyit ettirdim.

kızlar ben de bir iki gün önce Calvin Klein - Euphoria aldım
100 ml 4-5 defa fıslattım. bir arkadaşımın üzerinde denedik onda kalıcı oldu ama nedense ben de kalmıyor biraz da ağır geldi. yoksa çok güzel bir koku çekici.
tekliflere açığım.
eğer düşünürsen elımde 40 ml kadar gıwenchy be dıye bı parfum var henuz türkiyede hiç bir yerde yok gelmedı gelmeyecekte aslında onu ıkı parfume karsılık takas etmeyı dusunuyordum ama ck sewdıgım bı koku eğer düşünürsen takas edebılırız yaz aylarında kullanıma uygun kafıf ve cook cook kalıcı bı parfum ne ağırlıgıyla boğuyo nede hıssedılmemezlık oluyo buburam buram kokuyo ama hafıf bı koku ck gıbı yoğun değil yĞNI

bulgarı jasmın noır 45ml
alıen 50ml
c claın mını 15 ml sısede parfumler.. truth.. one..... euphoria ....obsession.....
lıttle black dress 35ml
dior dune 80ml
versace cristal noir 30 ml
solissima manolya kokusu 50ml
solissima hanimeli kokusu 50 ml

Kızlar elimde dovidoff Coolwater Wave var 30 ml ama tahminen 10 ml kullanılmış çok çiçeksi geliyor bana çok kalıcı bir koku orginaldir. bide Givenchy Absolutely Irresistible. var d&p den alınma ve 1-2 kere sıktım. vanilyalı, çikolatalı veya şekerli kokularla takas yapabilirim.

bulgarı jasmın noır 45ml
alıen 50ml
lıttle black dress 35ml
dior dune 80ml
versace cristal noir 30 ml
solissima manolya kokusu 50ml
solissima hanimeli kokusu 50 ml

ck euphoria için ne önerirsin canım 100 ml 4-5 kes fıslattım

40ML ESTEE LAUDER BRASıL DREAM MEN
40ML GIVENCHY BE ( türkiyede yok gelmeyecekte cicek ve bebek pudrası gıbı kokan bı parfüm çok kalıcı)
35ML BURBERRY WEEKAND
90ML WıSH PURE (buda türkiyede yok normal vıshın gündüz versiyonu koku aynı sadece boğucu değil ve türkıyede bulamazsınız)

KIZLAR TÜRKıYEDE OLMAYAN PARFUMLERIM AMERIKADAN ALINMIŞTIR KENDIM ALDIM BUTUN PARFÜMLERıM %100 ORJıNALDıR

40ML ESTEE LAUDER BRASİL DREAM MEN
40ML GIVENCHY BE ( türkiyede yok gelmeyecekte cicek ve bebek pudrası gıbı kokan bı parfüm çok kalıcı)
35ML BURBERRY WEEKAND
90ML WİSH PURE (buda türkiyede yok normal vıshın gündüz versiyonu koku aynı sadece boğucu değil ve türkıyede bulamazsınız)

KIZLAR TÜRKİYEDE OLMAYAN PARFUMLERIM AMERIKADAN ALINMIŞTIR KENDIM ALDIM BUTUN PARFÜMLERİM %100 ORJİNALDİR

canım sanırım sen de yapamıcan takas:)

Back