• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Arkadaşlar,madem parfüm takası yapıyorsunuz,
lütfen hoş olmayan ,kırıcı tavır sergilemeyin.
eğer karşıdaki arkadaşınızla birebir sorun yaşadıysanız,lütfen bunu topicde
değil, özelde halletme yoluna gidin...
Tartışma ortamı yaratan,hakaret içeren mesajlar yazan herkes ceza alacaktır.
Herkes site kurallarına uysun.
Güzel paylaşımlar diliyorum..
sevgiler...

mnesli, gulfem35 ve asinayim bu 3 üyelikte aynı kişidir. Sanırım kişilik bölünmesi yaşıyor veya yaşatıyoruz.... Bu 3 kişi ile asla alışveriş yapmayınız...

soru ;

mnesli sendeki gucciyi biliom ve o acayip bişeydir.neden veriyosun ki onu verme kendin sür.bana göre epey pahalı ama keşke senin istediklerin bende olsaydı anında seninkiyle takas isterdim.lalique o kadar pahalı neden veriyosun? ben olsam o milyarlık kokuyu sürmesem bile dekor kullanırım.istediğin parfümlerden alieni eltimden biliom iğrenç bişey napcan onu yaa:SSS onun eşi nefret ediyo ama o inadına sürüyo.yanlış anlama bi fikirdi yane. gucciyi biliom onu çok isterdim

cevap ;

Sevgili Gülfem merhaba öncelikle ilgin için teşekkür ederim.Gucci yi bilirim demişsin zaten ne denli beğendiğin mesajından anlaşılıyor.Onu sürdükten en geç yarım saat sonra nasıl birşey olduğunu görmek gerek bnce.Lalique ise gerçekten esansı 1 milyardan fazla olan ve hiç kimsenin buralardaki parfümerilerde bulamadığı kupon bir parfümdür.Onu 3-4 ml kadar kullandım ve guccideki kalıcılık etkileyicilik neyse onda da onu gördüm yoksa kimse aptal değil 10 ml.lik esansa 1,300 lira versin! ama eğer gerçekten istediğim gibi bir parfüm teklif eden olursa tabi herkes parfümüne kıyamıyor.:) takası düşünüyorum çünkü ben çok parfüm kullandım o yüzden maddi nesnel şeylere önem verip takılmam!

Yeni Soru :

mnesli slm. yaa ben guci ye aşığım italyan bir komşum var hep onu kullanır ancak koca istanbulda daha denk gelemedim ssadece bağdat caddesinde buldum orası da 270 lira dedi:(( açıkçası gücüm yok onu almaya.ama elimde daha yeni aldğım burbery weekend var hemde 100lük yeterki gucciyle takas edelim. lalique de çok güzelmiş netten baktım sende anlatmışın ama fazla pahalı takas etmek istemeyebilirsin???? cevabnı beklicem. bye

MNESLİİİİİİ lütfen bana cevap yaz olurmuu?????? 100lük weekend veririm lütfen arkadaşım...

ve cevap ;

Merhaba Sevgili ASiNAYiM,
Mesajını aldım teşekkür ederim,haklısın gucci de çok az yerde bulunabiliyor. Lalique zaten öyle zor ki seetmece arkadaşımız İstanbulun her yerine baktı bulamadı. Ama bunun iyi yanı da sizdeki parfümün sadece size özel olması.Bu açıdan bakılabilir.Bana 100 ml.lik yeni parfümünü takas teklif ediyorsun ancak ben weekend düşünmüyorum. Onu orta 2-orta 3 zamanlarımda kullanmıştım bıkkınlık var ona karşı. Seni kırmak istemezdim lütfen kusura bakma:( :kedi:

nedense ben pek şaşırmadım bu durumaaklinialirimsmile
neyse hazır adminimiz güven ortamını pekiştirmişken
haydi canlandıralım topiğimizihihoyyyt

Back