- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi incirlibitter
- #2.141
huzuuur gelsin artık şu topiğe yahuuu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun sephora ve tekın acara gıttım.. bakırkoyde.... 2 tane jadore sample aldım.... 1 tane dıor sample.... bıde bronzlastırıcı vucut yagı sımlı.. dkyn yenı parfum cıkarmıs adı love muthıs bı yaz kokusu.. ındırımde tekın acarda 79tl 50ml.... yaz kokusu almak ısteyenler bunu denesın kacırmasın.. parfum kupune gırdım gene gozum donuyo parfumerılerde bıraksan akşama kadar sıkarım orda fııs fııs.. elemanlar gozlerrini bedertene kadar fıslatıorm zatenkaydirigubbakcemile3bayanssulusmile
bencede gelmeli artık.. basitleşip sağa sola sarmanın anlamı yok!.. arkasına 1-2 kişiyi alıpta burda konuşmanında!.. ben arkama alırsam kapısına giderim.. o yuzden uzatmayalım isterseniz! herkes önüne baksın.. konu ispatlanmış kapanmıştır..
very sexy ve rebublic nasıl kokular melix olumunekankayizsmile
bencede gelmeli artık.. basitleşip sağa sola sarmanın anlamı yok!.. arkasına 1-2 kişiyi alıpta burda konuşmanında!.. ben arkama alırsam kapısına giderim.. o yuzden uzatmayalım isterseniz! herkes önüne baksın.. konu ispatlanmış kapanmıştır..
Ben objektif davranarak eşimde ptt de memur olduğu için geçen hafta bilgi vermiştim. arkasına aldı gibi sözlerle kastediyorsan kendine gel derim tugibu.Sürekli saldıran sürekli huzursuzluk yaratıp kıza sataşan sizsiziniz. sen ve maix.bu forumda baktımda başka kimseye tek laf etmiyor bu mnesli. gerçekleri söyledik suçlumu olduk? ben bankada çalışan bir insanım kimseden destek beklediğimde destek verdiğimde yok.Ben arkama destekçi alırım evine giderim demek bir tehdittir bu 1, ikincisi basitleşen bu durumda sen oluyorsun. kadınlar kulübü yetkilileri rica ederim bu 2 agresif huzur bozan kişiye uyarı versin. bıktık artık kavganızdan! haftada bi giriyorum şuraya onda da hep ikinizin mnesliye saldırı mesajlarını okuyorum yeter yahu! kötükedihüso
kız ysl elle alma ılerı yas kokusu o.. ve hıc begenmedım..etraftakı kımsede begenmedı.. bı abla almıstı ondan denemıstım.sakın alma