- 9 Mayıs 2007
- 267
- 12
- 318
- Konu Sahibi incirlibitter
- #2.201
akannehirkaydirigubbakcemileay inanmıyorum ndn mneslinin gülfemi savunduğunu anladım allahın ndn bu kdr safım...:gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bismillah daha sabah geldi coco hemen takasamı girdi kuzummmkaydirigubbakcemile3beğenmiceksin demiştim ama tatlım sakal bırakcam sözümü dinle diye
ivit
chanel-coco mademoiselle 95 ml
pink sugar 80 ml
marc jacobs-daisy 85 ml
bayanssulusmile
takastaa kızlarr
hımmm daisyi çok isterim.. ysl cineme festival 75 ml gibi..ve lacoste touch of pink 50 ml kutusunda..britney spears fantasy 100 ml kutusunda hiç kullanılmamış..ne dersin..
eğer bu parfümlerden istedikleriniz var ise guerlain l'instant istekleriim arasında..
forumun bu konusunu yeni keşfettim harika fikir..
orjinallik konusunda bi sıkıntı yoksa olabilir canımbayanssulusmile
emin olabilirsin cnmmm..yaa sevil ya boyner ya da cheapsmellsten alıyorum parfümlerimi..daisy edt mi edp mi..bir de bendekiilerden hangisiyle takas düşünyorsun..
bismillah daha sabah geldi coco hemen takasamı girdi kuzummmkaydirigubbakcemile3beğenmiceksin demiştim ama tatlım sakal bırakcam sözümü dinle diye
nina ricci ricci 45 ml
n.rodrigez her 75 ml
v.secret very sexy 50 ml
s.dali republic 25 ml
a.indencenses 50 ml
a.banderas sprıt 50 ml
v.secret blackberry 200 ml
v.secret vanilla 250 ml
hadi kızlar canlanınnnnnnnalkisalkisalkis
bende keşke deneseydin demiştim bitanem yaa bilmiyorumkismilebayanssulusmile
coco kimde kızlar? ben takas alabilirim cocoyu
narsicoooo :gitme: takas düşünürmüsün bendekilerle?? birde sende tom ford vardı :kedi: takas yaptın mııı