• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

akannehirkaydirigubbakcemileay inanmıyorum ndn mneslinin gülfemi savunduğunu anladım allahın ndn bu kdr safım...:gitme:

bismillah daha sabah geldi coco hemen takasamı girdi kuzummmkaydirigubbakcemile3beğenmiceksin demiştim ama tatlım sakal bırakcam sözümü dinle diye:kahve:

nina ricci ricci 45 ml
n.rodrigez her 75 ml
v.secret very sexy 50 ml
s.dali republic 25 ml
a.indencenses 50 ml
a.banderas sprıt 50 ml
v.secret blackberry 200 ml
v.secret vanilla 250 ml
hadi kızlar canlanınnnnnnnalkisalkisalkis

ivit
chanel-coco mademoiselle 95 ml
pink sugar 80 ml
marc jacobs-daisy 85 ml
bayanssulusmile
takastaa kızlarr

hımmm daisyi çok isterim.. ysl cineme festival 75 ml gibi..ve lacoste touch of pink 50 ml kutusunda..britney spears fantasy 100 ml kutusunda hiç kullanılmamış..ne dersin..
eğer bu parfümlerden istedikleriniz var ise guerlain l'instant istekleriim arasında..
forumun bu konusunu yeni keşfettim harika fikir..

hımmm daisyi çok isterim.. ysl cineme festival 75 ml gibi..ve lacoste touch of pink 50 ml kutusunda..britney spears fantasy 100 ml kutusunda hiç kullanılmamış..ne dersin..
eğer bu parfümlerden istedikleriniz var ise guerlain l'instant istekleriim arasında..
forumun bu konusunu yeni keşfettim harika fikir..

orjinallik konusunda bi sıkıntı yoksa olabilir canımbayanssulusmile

kazen süpersin gerçekten opuyorumnanaktan ben tahmin etmiştim bana karşı savunmalardan vee msnime gelen saçma tehdit mesajını oraya öyle isimsiz yazınca hemen atlamasındaan vereliniortak ben boşuna kızmamışım demekki yalanlarını yakalayınca :oklava:

neyse kızlar artık dikkat edelim takas yaptığmız insanlaraa yasakkelime

nina ricci ricci 45 ml
n.rodrigez her 75 ml
v.secret very sexy 50 ml
s.dali republic 25 ml
a.indencenses 50 ml
a.banderas sprıt 50 ml
v.secret blackberry 200 ml
v.secret vanilla 250 ml
hadi kızlar canlanınnnnnnnalkisalkisalkis

narsicoooo :gitme: takas düşünürmüsün bendekilerle?? birde sende tom ford vardı :kedi: takas yaptın mııı :3:

diorlarıma başka talip çıkmadı mı? :(

tamam o zaman diğer parfümlere geçelim

Yves Rocher - Framboise EDT ( FRAMBUAZ KOKUSU VE TAMAMEN DOĞAL İÇERİKLİ PARFÜM) 90 ml

Sarah Jessica Parket Covet 50 ml EDP

Davidoff Cool Water 100 ml EDT (Yurtdışından geldi, Türkiye'de bulunmayan yeni versiyonu - Koku vs. aynı ama kutusu çok değişik, içini göstere cam gibi bişey :)

The Body Shop - Amorito EDP 25 ml

35ML BURBERRY WEEKAND
40ML ESTEE LAUDER BRASıL DREAM (MEN)
40ML GIVENCHY BE(bu koku türkiyede yok ve gelmıyıcek)
90ML WıSH PURE (classc wish in gündüz versiyonu türkiyede bulamazsınız benden soylemesı )

Back