- Konu Sahibi incirlibitter
- #2.161
sen alsaydın da doya doya sürseydin keşke seertmececim.aklında kalacağına al bol bol sür en kısa zamanda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bakın ne yazıyodu bugün gazetede...
En seksi parfüm 70'lerde hippilerin kullandığı Kiehl's markasının Original Musk Love Oil'iymiş (yani aşk yağı). türkiyeye gelecekmişşş .
oo nası bişey acaba.. tarifi ağır gibi geldi biraz ama hippiler kullandıysa herhalde çok özel bişey olmalı..herhalde içinde sadece musk yoktur gerçi sanırım o zamanlar geyiklerden alınan misk maddesi kullanılıyordur şimdiki miskler sentetik maddelerden elde ediliyor.. tam aynısı olmayabilir..
şurda da buldum ayrıca kendisini gerçi yağ değil bu galiba...
nasıl bişey acaba :))
Hanımlar,
madem tümüyle iyiniyeti ön planda tutarak böyle bir topik açtınız o zaman lütfen bunun hakkını vererek takas yapınız.
Kaç sayfayı full okudum saymadım fakat gördüm ki her sayfada bir suçlama bir kavgadır almış başını gidiyor,yeni üye eski üye sahte parfüm orjinal parfüm kavgalarını artık bir kenara bırakınız.
Birbiriyle sorun yaşayan kişiler lütfen bunu topiğe yansıtmasın,yaptıkları takasların sonucunda sıkıntı yaşayan hanımlar telefon veya maille sorunlarına çare arasınlar,sorun yaşayanların haricindeki üyelerde bu duruma müdahil olmasın rica ediyorum.
Topikte karşılıklı suçlamaların,sataşmaların devam etmesi halinde polemiğe giren herkes haklı haksız gözetmeksizin uyarı alacaklardır.
ohoo bana kalsa bi cuval parfum alcam.. mıllet banka soyar ben soysam paarfumerı soyardımsen alsaydın da doya doya sürseydin keşke seertmececim.aklında kalacağına al bol bol sür en kısa zamanda.
Strawberrycimm haklısın canım, o stila katı parfüm gercekten çok kötü. ben de bilmeden o kadar para verip aldım ama hiç parfüm gibi değil keşke almasaymışım((
arkadaşlar ben de diorun yüz için autobronzerını aldım, daha yenilerde cilt tedavisine başladıgım için kullanamıyorum....ihtiyacı olan varsa parfümle takas edebilirim....sevilden almıştım sorabilirsiniz 67 tl .......
ohoo bana kalsa bi cuval parfum alcam.. mıllet banka soyar ben soysam paarfumerı soyardım:kedi:
strawbwryygirl poisonlo takas ıstermısın............... tıgubu rykıel ve lalıque nasıl.. begendınmı
ohoo bana kalsa bi cuval parfum alcam.. mıllet banka soyar ben soysam paarfumerı soyardım:kedi:
strawbwryygirl poisonlo takas ıstermısın............... tıgubu rykıel ve lalıque nasıl.. begendınmı
Merhaba,
Yakında burda biden fazla üyeliği olup, sanki takas yapıyormuş gibi davranan üyelerle de ilgilenilecek.
Uğramayalı burda neler olmuş böyle
Christian Dior Pure Poison 50 ml hiç kullanılmadı
Christian Dior Hypnotic Poison 80 ml (100 mlydi 20mlsi kullanıldı)
İkisinide değerinde parfümlerle değiştirmeyi planlıyorum, ya da bir tanesi için 2 parfüm alabilirim. Malum çok pahalı parfümler