Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Kızlar bakın ne yazıyodu bugün gazetede...
En seksi parfüm 70'lerde hippilerin kullandığı Kiehl's markasının Original Musk Love Oil'iymiş (yani aşk yağı). türkiyeye gelecekmişşş .

Kızlar bakın ne yazıyodu bugün gazetede...
En seksi parfüm 70'lerde hippilerin kullandığı Kiehl's markasının Original Musk Love Oil'iymiş (yani aşk yağı). türkiyeye gelecekmişşş .

oo nası bişey acaba.. tarifi ağır gibi geldi biraz ama hippiler kullandıysa herhalde çok özel bişey olmalı.. herhalde içinde sadece musk yoktur gerçi sanırım o zamanlar geyiklerden alınan misk maddesi kullanılıyordur şimdiki miskler sentetik maddelerden elde ediliyor.. tam aynısı olmayabilir..

şurda da buldum ayrıca kendisini gerçi yağ değil bu galiba...

Son düzenleme:
eskiden daha çok esans kullanılırmış zaten hem alkol olmadığı için cabukta uçmuyor ve kalıcıda bayanssulusmile önce esanslarını sürüp sonra giyinmeye başlarlarmış kafamçokkarıştı çünkü 1-2 saatte parfüm anca oturuyor zaten.. ama günümüz şartlarında biz giyinip çıkıyoruz tabii kaydirigubbakcemile3

Hanımlar,
madem tümüyle iyiniyeti ön planda tutarak böyle bir topik açtınız o zaman lütfen bunun hakkını vererek takas yapınız.

Kaç sayfayı full okudum saymadım fakat gördüm ki her sayfada bir suçlama bir kavgadır almış başını gidiyor,yeni üye eski üye sahte parfüm orjinal parfüm kavgalarını artık bir kenara bırakınız.

Birbiriyle sorun yaşayan kişiler lütfen bunu topiğe yansıtmasın,yaptıkları takasların sonucunda sıkıntı yaşayan hanımlar telefon veya maille sorunlarına çare arasınlar,sorun yaşayanların haricindeki üyelerde bu duruma müdahil olmasın rica ediyorum.

Topikte karşılıklı suçlamaların,sataşmaların devam etmesi halinde polemiğe giren herkes haklı haksız gözetmeksizin uyarı alacaklardır.

alkisalkisalkis
alkisalkisalkis

Strawberrycimm haklısın canım, o stila katı parfüm gercekten çok kötü. ben de bilmeden o kadar para verip aldım ama hiç parfüm gibi değil keşke almasaymışım ((
arkadaşlar ben de diorun yüz için autobronzerını aldım, daha yenilerde cilt tedavisine başladıgım için kullanamıyorum....ihtiyacı olan varsa parfümle takas edebilirim....sevilden almıştım sorabilirsiniz 67 tl .......

sen alsaydın da doya doya sürseydin keşke seertmececim.aklında kalacağına al bol bol sür en kısa zamanda.
ohoo bana kalsa bi cuval parfum alcam.. mıllet banka soyar ben soysam paarfumerı soyardım :kedi:
strawbwryygirl poisonlo takas ıstermısın............... tıgubu rykıel ve lalıque nasıl.. begendınmı

Neyseki çok çok fazla bi para vermemiştim, ama yine de paramıza yazık, kimse almasın kızlar

bulgarı jasmın noır 45ml
alıen 50ml
body shop nerolı jasmın 50 ml simli
c claın mını 15 ml sısede parfumler.. truth.. one..... euphoria ....obsession.....
lıttle black dress 35ml

trendy girl nerelerde kaldın.. lancome attractıon vardı sende ne oldu obilmiyorumkismile

ohoo bana kalsa bi cuval parfum alcam.. mıllet banka soyar ben soysam paarfumerı soyardım :kedi:
strawbwryygirl poisonlo takas ıstermısın............... tıgubu rykıel ve lalıque nasıl.. begendınmı

rykıel yazlık bir koku lalıque'de oryantal baharatlı bir koku deri kokusu vanilya ve hafif çikolata kokusu geliyo.. sıkıldım bunlardan..

hypnotic poison için lalıque düşürmüsün? boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…