- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #2.001
tugibu özelden yazmaya hakkım yokmuş,
eşim yanımda olmasa bende bilmiyordum bu kadar detayı.sistemlerde kilitlenme olduğunda kağıt verilmezmiş bu doğruymuş.böyle durumlar olabilirmiş.eğer çok yığılma varsa gönderilerde gecikme yaşanabliyormuş.mnesli ben 1 yıldır 3 tl öderim demiş evet doğru 3 tl. ödeyince adrese teslim yapılırmış ancak ücretlendirme mayıs ayında değişmiş eve teslim 4 tl.ye çıkmış.burda eminim art niyet yoktur sadece dediğine göre alışkanlıkla 3 tl.ödemiş 3 tl.yede artık ptt teslimatı yapılırmış.kardeşler,gönderi numaranızı kaybetmeyin ve nerde olduğunu ptt web sayfasından takip edin.ama 24 saatte isterseniz onu yurtiçi,aras,sürat,mnglerle yaparsanız istedğniz şekilde gelir elbet.
anladım çok saolun.. 2 günde orda beklemiş öyle geçikmiş demek ki çarşamba çıkışlı gözüktüğüne göre.. bide adrese gönderirmisin çalışıyorum ve ptt saatlerimde uymuyor demiştim.. özelliklede şubeye gelmiş ne güzel.. ben gönderirken adresemi ptt'ye mi diye soruyorlardı hep ptt'deki memurlar.. birde aps mi normal mi diye soruyorlar..
ya ben anlamıom zaten bıze verdıklerı kagıtta adres kısmına nereyi yazarsan oraya gıder ev adresi yazarsan eve,şube adresini yazarsan şubeye gıder yanılıyormuyum?
tabiki öyle gider.. bende daha önce ptt kullandım neyin ne olduğunu biliyorum.. diyelim ki oraya adresi yazdı adama 3 tl verdi adam demez mi 3 tl değil efendim 4 tl adrese teslim bu diye??? ben mi yanlışım kızlar yaa?? :uhm: başıma ağrı çıktı yemin ederim..
hadi kızlar yaa takasa devam
ayy ne zamandır takasta yapmadım zatenboshayallersmile
marsmellow'cum bebem takas kardeşim olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
:asigim:yawyummm deydeyim biz aştık zaten parfüm takasınıkaydirigubbakcemile5
escada takas yapıldı kızlar amon-ra ile bilginize....yarın yola çıkıyo parfümlersempatiksalakcinni
ikiniz içinde hayırlı olsun kızlarrzemuszemus
deydeyy addict ini buldun mu
mnesli şuan sistemdeyse onunda bilgisi olacaktır.yani 1 tl için kimse böyle tartışmalar yaşansın istemez kanımca.bilmeden öyle yapmıştır herhalde.ama yalan değil doğruymuş bildiği.
benim korkum gönderiler değil asıl ben sahte parfümlerden çok korkuyorum.bakın mnesliye sahte gitmiş maixe tekrar iade göndermiş nekadar sıkıntılı bir durum.lütfen elinizdeki orjinalse buraya koyun belki maddi durumu çok iyi olmayabilir karşınızdakinin boş yere tekrar paralar vermesin hiçkimse. ben bunları yaşamak istemiyorum asla.karı-koca memuruz ve inanın 5 liranın bile benim için önemi var.bu parfümleride taksitle aldım o yüzden karşımada sahte çıkar diye çok korkmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?