- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi incirlibitter
- #2.041
anladıımm sende sahteyi birine yutturiim dedin galba heDD akıllıymışın sen:)kötükedihüso
sahte olup olmadığını bilmiyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladıımm sende sahteyi birine yutturiim dedin galba heDD akıllıymışın sen:)kötükedihüso
kızlar bendeki minik lancome lar takas edildi...
tam olarak oryantal bı koku süper bi parfüm bana göre şekerlı aynı zamanda ama tam anlamıyla ıcınde hersey barındırıyo oryantal dünyada tek bır parfum kalacak deseler hiç düşünmeden bunu tercıh ederım geçen yıl kesf ettım o zamandan berı favori parfümümcan can nasılbi koku gülüm? tatlımı baharatlımı?
kızlar hala kargom gelmedi.sanırım tugibu gibi kapı kapı kargo arayacağım.ve ilerlemiyor da kp no.dan hep aynı yerde.adresime gelmeyecek,hangi şubeye gidecek onu bile bilmiyorum.kargo işleme'de.
kızlar hala kargom gelmedi.sanırım tugibu gibi kapı kapı kargo arayacağım.ve ilerlemiyor da kp no.dan hep aynı yerde.adresime gelmeyecek,hangi şubeye gidecek onu bile bilmiyorum.kargo işleme'de.
tugibucum senin yazdığını okudu da aynı şeyleri yazmışız.şaşırdım birden neden benim nickim tugibu yazıyo diyekaydirigubbakcemile3