• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

can can nasılbi koku gülüm? tatlımı baharatlımı?
tam olarak oryantal bı koku süper bi parfüm bana göre şekerlı aynı zamanda ama tam anlamıyla ıcınde hersey barındırıyo oryantal dünyada tek bır parfum kalacak deseler hiç düşünmeden bunu tercıh ederım geçen yıl kesf ettım o zamandan berı favori parfümüm

kızlar hala kargom gelmedi.sanırım tugibu gibi kapı kapı kargo arayacağım.ve ilerlemiyor da kp no.dan hep aynı yerde.adresime gelmeyecek,hangi şubeye gidecek onu bile bilmiyorum.kargo işleme'de.

kızlar hala kargom gelmedi.sanırım tugibu gibi kapı kapı kargo arayacağım.ve ilerlemiyor da kp no.dan hep aynı yerde.adresime gelmeyecek,hangi şubeye gidecek onu bile bilmiyorum.kargo işleme'de.

bugün kapalıdır ptt canım.. yarın araman lazım :uhm: 1 tl için düşülen duruma bak ne komik yaa kaydirigubbakcemile3

lanvin aprage pour homme 95-100cc arası
lancome cyclades 45-50cc arası
tugibucum senin yazdığını okudu da aynı şeyleri yazmışız.şaşırdım birden neden benim nickim tugibu yazıyo diyekaydirigubbakcemile3

35ml burberry weekend
40ml estee lauder brasil dream (men)
40ml gıvenchy be (türkiyede henüz yok)
90ml wish pure (normal wıshın gündüz versiyonu buda türkiyede yok henüz)

inş kızlar..adamı aradığımda adresin yazılıysa adresine değilse şubeye gider dedi.bilmiyorum dedim..
ne komik değil mi.kimbilir adres bölümünde ne yazıyor bilmiyorum...umarım gelir ama 3 tl ödediği için şubeye gidecek.acaba hangi şubeye yakın biyere gelse bari

aaaaaaaa bu mnesli nin de çektgı ne ya kız orjinal parfumlerı gönderıyo değerınden üstün parfumler gönderıyo genede yaranamıyo valaha sinirlendım artık he günlerdır kızla uğrasıyosunuz yeter yağni ya beyenmıyen takas etmesın kardesım bak bn güvenmedıgım ınsanlarla takas etmıyorum ama MNESLI VE AMON-RA ya güvenım sonsuz hıc düşünmeden parfumlerımı gönderırım AYRICA BURADA ıNSANLAR 3 MILYONUN 4 MILYONUN PESıNDE OLSA 100 MILYONLUK PARFUMLERINI GÖNDERMEZLER KARSILIGINDA NE OLACAGINI BILMEDEN ayrıca ben adrese teslık gönderıyorum 3 mılyon alıyorlar vallaha hee sahte parfum olayı bana denk gelse kıyametı kopartırım kımsenın lafı altında kalmam yağnı aslada kargo ucretını bn ödemem inadına expres gönderırım kı karsımdakı cezasını çeksın dıye bıde 20 mlyon kargo ucretı ödetırım

Son düzenleme:
paketleri alınca -önceden alanlar da aldığında bakmış olmalıydı!!!! - adres kısımlarınıza bakın adresiniz mi yazılı ne yazılı görürsünüz. bu dip nottu!
Keşke özel bir kargo şirketi ile karşı ödemeli yapsaydım o zaman çok daha iyi olacaktı ah keşke!!!! ...... kocasınatapıyo sana da kucak dolusu teşekkür!

Son düzenleme:
sositosositoamon-ra ile takasımızı gerçekleştirdik,cumartesi anlaştık kaydirigubbakcemile5yolladık benim bugün elime geçti parfüm....dilara bittim kokuya saol canımın içiopuyorumnanaktan

Back