- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.981
bu konuyu burda kapatıyorum sinirliyim çok! bi daha takas yapılacaksa bana gönderileni ben ödüyorum özel kargo şirketi istiyorum.. kapı kapı kargo arayamam ben..
bende bunu çok istemiştim canım ama arkadaşlar ptt konusunda ısrarlı çıkmışlardı benim içinde çok zor oluyor ptt ile uğraşmak gidip gelmesi ayrı bir dert,işi bırakıp gitmesi ayrı bir dert
halamın kızı havalalanında calısıyor.. arkadasları ordakı freeshoptan ona bedeva parfum verıyorlar.. onlardan bırı de ultravıoletti .. begenmedım pek..baska sefere canımakannehir
ptt ile bile olsa bir hafta nasıl sürer bir kargo yaaCADIARZU muhtemelen denildiği tarihte gönderilmemiştir normalde ptt bile 24 saat diyo gonderılere..sizdefisfisfis ücra yerlerde yaşamadıgınıza gore bir hafta sürmesi çok ilginççç
Çok bilenler sorsunlar bakalım 2.00 tl ödeyince nereye gider 3.00 tl. ödeyince nereye gider? Özel kargoyla gönderemiyorum çalışan biri değilim çünkü hiç kimse kusura bakmasın! pttnin aksilikleri,aksamaları da benim sorunum olmamalı!!!! Bu çirkin bahsi de burada noktalıyorum.
Maix le sorunsuz bir takas yaptık kendisine buradan teşekkür ediyorum :)
kardeşler ilgimi çekti yazmak istiyorum,benim beyim pttde memur.kendisine sorudum şu an mnesli sanırım size yanlış birşey yapmamış.anladığım şuki bilmeden birşey yapmış memur beyfendide dalgınlıkla hatırlatmamış.
2.00 tl pttde teslimmiş 3.00 tl de tabi bunlar 1 kilograma kadar gönderileriniz için, bu fiyatlar 15 mayıs 2010tarihinde değiştirilmiş.
artık 3.00 tl ödeyen ptt teslim 4.00 tl. ödeyen adrese teslim oluyormuş.
Yanlış anlaşılma olmuş aranızda boş yere kavga etmeyin üzmeyin birbirinizi.geçmiş sayfalarda mnesliyle aranızın çok iyi olduğnu okurdum o yüzden bunu size belirtmek istedim. mneslininde bilgisi olsun bundan sonra o da pttdeki memura hatırlatsın çünkü beyimden biliyorum onların başı çok kalabalık mesaiden sonra dahi işyerinde kalıp çalışıyorlar.herşeyi hatırlatamıyorlar ptt kargoyuda kötülemeyin devletimizin bir kuruluşu çünkü.iyiakşamlar hepinize. hihoyyyt
ve burada çocuk kandıramazsını pttden 2 tl ödendiği nerde görülmüş ? en aşağı 3 tl den başlıyor! ben 4 veya 3 bucuk yolluyorum eve teslim olduğunda.
maix senin gibi aksi biri sanırım burda pek yok.sen mnesliye sahte yollamışsın geçen sayfalarda okudum.hala nasıl karşındaki kişiye çamur atıyorsun kişisel sorunun varsa bilmem. benim ne çıkarım olacakki yalan konuşacağım? bu yazılanları gördüm ve beyime sordum pttde memur kendisi eğer ondan daha iyi biliyorsan sen çalış pttde. ne kadar kaba yazıların.eşimde bende yalan uydurmuyoruz kimse babamızın çocuğu değil burda. 2 tl.lik gönderiler mayısdan evvelmiş.istersen gidersin pttye sorarsın 2 tl.lik gönderi neydi dersin.
herkes çok agresif kendinize hakim olun arkadaşlar yapmayın böyle
pehhhhh en son benim takas için gönderdiğime 4 tl aldılar niyeküüü acepkafamçokkarıştıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?