Kullanılmak için can atan :p çeyizciğim, çeyizciklerim:)

Baslangic süper olmus, baya zevklisin canim.. Nevresimlerin civil civil..
Elektronik mutfak ürünleri kirmizi kirmizi hemen icim isindi :)
Masa örtüsü lila ve pembeli tarzim olmamasina ragmen bayildim..
:54:

Baslangic süper olmus, baya zevklisin canim.. Nevresimlerin civil civil..
Elektronik mutfak ürünleri kirmizi kirmizi hemen icim isindi :)
Masa örtüsü lila ve pembeli tarzim olmamasina ragmen bayildim..
:54:

teşekkürler canım daha yeni başladım :) çok eğlenceli ve heyecanlıymış :1: :1: en son aldıklarımızı sayfanın sonuna mı ekliyoruz yoksa ilk sayfaya ekleyebiliyor muyuzz

çok ama çok güzel çeyizlerin canım Allah sağlık ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin ilk eklediğin nevresim takımlarına ve mutfak masası örtüsüne:16::26: bayıldım rica etsem markasını söylermisin

:54: çok teşekkür ederim canımm . mutfak masa örtüm taç ... yenii aldım trendyoldan 3 gün önce elime ulaştı. nevresimlerimin markası hangisini soruyosun bilmiyorum ama düz siyah kırmızı olan first choice diye bi marka. diğer kırmızılı olan soleyin turuncu puantiyeli de soleyiin... battaniyeler özdilek... örgü battaniyeli nevresim day in colours.. yorganlrım yastıklarım othello :1:

ayy herşeyin çok güzel hele o pembe masa örtün hele o pembe kahvaltı takımın yanlış anlamadıysam çok güzel güle güle kullan:nazar:

evet kahvaltı takımım da pembe. teşekkür ederimm canım daha iyileri güzelleri sizlerin olsun :54: :54: :54:

çeyizlerin çok güzel ... herkes gibi bende pembe masa örtünü çok ama çok beğendim

güzel günlerde sevdiğinle kullanmak nasip olsun inşaAllah :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnn. :nazar: :nazar: herkes için aynı dileklerimiz geçerli :)

çok güzel şeyler cnm güle güle kullan..

saolasın canım :54:

güle güle kullan canım her şeyini :) küçük ev aletlerin çok hoş özellikle mutlu günlerde mutlu mutfaklarında kullanırsın inşallah :)

teşekkürlerr canımmmm :54: amin.. güzel dilekleriniz beni çok mutlu etti :)

canım guzel gunlerde gule gule kullanmak dılegımle herseyın cok guzel ızmıre gelın gelırsen beklerım bende ızmırdeyım :):16:

güle güle kullanmayı nasp etsın allah
bornozlarımız aynı

arkadaşcıklarım bunları da dün aldım :))))

Eklentiler

• $tefal.webp
    $tefal.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $süpürgem.webp
    $süpürgem.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $tavam.webp
    $tavam.webp
    16 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
güzel günlerde kullan canımm :) bende elektrik süpürgesi araştırmasındayım şuan

ne kadara aldın birde özellikleri felan nasıl

sorabilirmiyim acaba :)

bizim iş yerinden bir arkadaş almış :) dünyanın en iyi çekiş gücüne sahip makinaymış. hatta arkadaş diyo ki makinayı aç tavana koy düşmez o kdar. tabi biraz yorucu olur ama ben güçlü bir kızım :) makina toz torbasız , kendi kendini temizleme özelliği var . bi tuşa 2 kez basıyosun 10 sn.de kendisini temizliyo... fiyatı 745 tl

fiyatı 745 tl alışveriş merkezinde ben ankamalle gittim. ama internette daha uygun fritözle bereber 850ye aldım

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım süpürgeni merak ettim ben almadım henüz. Tencerelerini süpürgeni tavanı da güzel günlerde kullan. Artık hiçbir toz kir önünde duramasın :))

canım güle güle kullan inşallah:9 süpürgeni bende beğendim philipsin maraton modeli var buna benzeyen birde siemensin son çıkan fiyatlar hemen hemen aynı 750civarı bende fiyatların düşmesini beklicem bakalım:)

canım güle güle kullan inşallah:9 süpürgeni bende beğendim philipsin maraton modeli var buna benzeyen birde siemensin son çıkan fiyatlar hemen hemen aynı 750civarı bende fiyatların düşmesini beklicem bakalım:)

teşekkür ederim canım philips in buna benzeyen modelini de gördüm. ama dediğim gibi iş yerinden bi arkadaş bu aldığımı aldı tavsiye etti . laf aramızda kolay kolay bir şeye mükemmel demez zor beğenir... ben de fazla kafamı karıştırmayayım dedim :1:

Back
X