Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baslangic süper olmus, baya zevklisin canim.. Nevresimlerin civil civil..
Elektronik mutfak ürünleri kirmizi kirmizi hemen icim isindi :)
Masa örtüsü lila ve pembeli tarzim olmamasina ragmen bayildim..![]()
çok ama çok güzel çeyizlerin canım Allah sağlık ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin ilk eklediğin nevresim takımlarına ve mutfak masası örtüsüne:26: bayıldım rica etsem markasını söylermisin
ayy herşeyin çok güzel hele o pembe masa örtün hele o pembe kahvaltı takımın yanlış anlamadıysam çok güzel güle güle kullan![]()
çeyizlerin çok güzel ... herkes gibi bende pembe masa örtünü çok ama çok beğendim
güzel günlerde sevdiğinle kullanmak nasip olsun inşaAllah :)
çok güzel şeyler cnm güle güle kullan..
güle güle kullan canım her şeyini :) küçük ev aletlerin çok hoş özellikle mutlu günlerde mutlu mutfaklarında kullanırsın inşallah :)
canım guzel gunlerde gule gule kullanmak dılegımle herseyın cok guzel ızmıre gelın gelırsen beklerım bende ızmırdeyım :)![]()
güzel günlerde kullan canımm :) bende elektrik süpürgesi araştırmasındayım şuan
ne kadara aldın birde özellikleri felan nasıl
sorabilirmiyim acaba :)
güzel günlerde kullan canımm :) bende elektrik süpürgesi araştırmasındayım şuan
ne kadara aldın birde özellikleri felan nasıl
sorabilirmiyim acaba :)
canım güle güle kullan inşallah:9 süpürgeni bende beğendim philipsin maraton modeli var buna benzeyen birde siemensin son çıkan fiyatlar hemen hemen aynı 750civarı bende fiyatların düşmesini beklicem bakalım:)
Güle güle kullan canım süpürgeni merak ettim ben almadım henüz. Tencerelerini süpürgeni tavanı da güzel günlerde kullan. Artık hiçbir toz kir önünde duramasın :))
![]()
![]()
süper :))) izmirin neresinde ? 2 3 aya belli olur nişanlımın ankaraya tayin olup olmayacağı :) teşekkür ederim canımmmm
![]()
![]()
f.altay tatlım![]()
çok guzel görünüyorlar, güle güle kullanın maşallahhhh..![]()