Kullanılmak için can atan :p çeyizciğim, çeyizciklerim:)

betbetbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
114
0
46
Ankara
Çok heyecanlıyım :)
Bunlarda benim aldıklarım :1:

Eki Görüntüle 341609 Eki Görüntüle 341608 Eki Görüntüle 341607 $day in colours örgü battaniyem.webpEki Görüntüle 341612 Eki Görüntüle 341614 Eki Görüntüle 341615 $özdilek bornoz.webp$othello kaz tüyü yorgan yastýk.webp

:)

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar: maşallah diyorumm.. Çok güzeller güle güle aşkla kullan tatlım.. Nerdeyse bitmişş çeyizin.. Düğün ne zaman?

Çok cici çeyizlerin:)) kettle bende de var çok sevioorum onu:)) Mutfağımın en cici parçası:3: taç masa örtün de çok cıvıl cıvıl:) Tez zamnda kullanılırlar inşallah:)

Herşeyin çok güzel güle güle kullan nevresimlerine bayıldım hepsi şahane canım ):):):

:nazar::nazar::nazar: maşallah diyorumm.. Çok güzeller güle güle aşkla kullan tatlım.. Nerdeyse bitmişş çeyizin.. Düğün ne zaman?

canımmm düğün yaza ama tam tarih belli değil. nişanlımın tayinini yanıma aldırmaya çalışıyoruz :) ağustosa kadar aldıramazsak ben izmire gider :)))

Canım sonunda açmışsın topiğini ısrarlara dayanamadın öyle değilmi :)

Çok iyi yapmışsın hepsi çok güzel Bende özellikle kırmızı siyah nevresimine bayıldım, masa örtünde çok güzel peçeteleri ile birlikte biri renkli biri düz renk nerden aldın canım onları merak ettim :))

Canım sonunda açmışsın topiğini ısrarlara dayanamadın öyle değilmi :)

Çok iyi yapmışsın hepsi çok güzel Bende özellikle kırmızı siyah nevresimine bayıldım, masa örtünde çok güzel peçeteleri ile birlikte biri renkli biri düz renk nerden aldın canım onları merak ettim :))

evet dayanamadım açtım :) pembe olan mutfak için olan tredyoldan aldım markası taç. diğer sarı yüzüklü olanı da ipekçe markası daybudaydan aldım :) hemde fiyatı çok uygundu sanırım 8 kişilik 45 ya da 49 tl.
bu arada teşekkür ederim :54:

Back
X