kullanıcı adınız nerden aklınıza geldi ?

kendi ismimi kullanıyırum ama bi lakap olsa psikopat veya bayan muhalefet yapardım...

Üye olurken aklıma geldi özel bir çalışma yapmadım tatlicadiarzu

Ama bazen yeşil kafa diye değiştirsem nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum:lepi:

mail adresime en yakın buydu 128 ise ilkokul numaram.niki çok düşünmeden hemen buluverdim.meftunu değilim anlayacağınız...değiştirilebiliniyormu?

özgür olmayi istediğim için özgrkz koydum....birde turkcell reklamindan BİRAZ kopya çektimsırnaşık şey

Son düzenleme:
ben 112de ambulans servisinde görevliyim. onun için böle bi nick geldi aklıma

ben imparatoriçe josephine i yani napoleon bonapartın roma imparatorundan dul kalan cok sevdigi şeytan kadın eşi olan imparatoriçe josephini cok begeniyorum.ayrıca burcum da aslan.karakterime de cok uygun buldugum ve aşırı iddialı oldugunu düşündügüm için hemen hemen her yerde kullandıgım kullanıcı adıdır imparatoriçe ya da bu anlama gelen şeyler...

italyanca zümrüt demek bende ilk başta zümrüt yapacakatım kullanılıyomuş sitede sonra değiştirdim italyancasını yaptım:)))

Libyaya taşındığımız ilk günlerde kaydoldum hiç düşünedim aklıma direk Libyana geldi..;* hiçbir kaygı gütmeden;spontane ortaya çıkmış bir kullanıcı adı işte
arapçada kelimeler dişi-erkek-nötr olarak sınıflandırılır;libyanın dişisi libyana..

ilk zamanlar nickim farklıydı çok sıkıldım .. zaten o dönemler ruh gibi ortalarda dolanıyordum..mirmirmirmir
ee dedim SouL olsun..
hehe boştaymış ta oluverdi hihoyyythihoyyyt

Canım kızının ismini koyarken bence popülaritesinin dışında anlamı olan isim koymalısınız aleyna (bununla birlikte) anlamını taşıyor sence güzel bir anlam mı?

ben de ilk önce adımın yanına başka birşey ekleyerek kayıt olmaya çalıştım, kullanan varmış...sonra hemen aklıma çamaşırsuyu geldi, çünkü çok sık kullanırım, alışverişe gittiğimde hemen sepete onu atarım, bugün de aldım bi tane....öyle temizlik hastası falan da değilim, herkes gibiyim ama çamaşır suyuyla heryeri temizleyeyim istiyorum bazen....hehehehehehehehehe, arada geliyor bu düşünce ama vazgeçiyorum...eşimde çamaşırsuyunu çok sevdiğimi bildiği için bana senin çamaşırsuyuyla aranda bişi mi var demişti birgün...ordan aklıma geldi...bu kadar:)))))))))))))))))))) konu güzelmiş, bayıldım konuya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…