kullanıcı adınız nerden aklınıza geldi ?

siteye üye olurken karşımda üniversiteden mezun olduğum kepli fotoğrafım vardı. herhalde hayatımda çıktığım en güzel resimdir.:))) birden aklıma güzelresim geldi ve denedim oldu..

simeranya....gerekliligi gerceklestiren hayali bir adanin ismi....peyami safa nin YALNIZIZ adli romanindan aldim şakkıdı

bu arada Quelle nin anlamini sormussunuz.... almancadan: kaynak,kuyu
anlaminda

Benim nickim çoooook sevdiğim iki dizi var heroes ve lost oradaki kahramanlardan birinin adı...

Benim ki vahşi at anlamında ama benim sahip olmak istediğim araba mustang-gt500 bilmem anlatabildim mi?Özgürlüğü macerayı cesareti barındırıyor bu isim

bu benim ikinci nickim, oğluma hitap ediyorum nickimi, o benim çokoprensim çünkü

önceki nickim de heb3579 du

eşimle beraber bulduk ,daha doğrusu eşim buldu ,bir iki tane isim söyledi ben beğenmedim .ozaman çiçek isimlerinden biri olsun dedi .begonya hoşuma gitti.06da herkesin bildigi gibi Ankaranın kodu

küçüklüğümden bari herkes cadısın sen der bende kanıksadım sanırsam ama eklemelerle cadı kasaı oldu...:roflol::roflol:

yeşim kendi ismim g de sevdiğimin baş harfi hep benim bir parçam böylece yeşimg olduk onunda isminin son harfi y dir coksekeriremsu

çocukluğumdaki bi dizi karakterinin adı mildrıt mış bende anneme niye benim adım mildırt deil diye kızıyomuşum :roflol: çocukken çok şaşkınmışım yaa :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…