kullanıcı adınız nerden aklınıza geldi ?

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
50
44
merak ediyorum arkadaşlar nickleriniz nasıl aklınıza geldi
yani adınız mı? yoksa sevdiğiniz bi lakap mı vs...

ben interntte isimlere bakarken sara ismini gördüm prenses anlamındaydı nur da zaten biliyorsun allah ın isimleirnden diye seçtim kzı şunuda söylemeden geçemeycegim bugünaynı şeyi ben düşündüm ama sen uyguladın tebrik ediyuorum sen

mesela ben genel ruh hali olarak mutsuz olduum için dertli üzgün adlarını baskaları almıs ben de ona yakın süzgün dedm oda mutsuz u çağrıştırıryo zaten benmde düşümdüüm bişey bravo valla ama şöyle zor adları nıye seçerler anlamam

herkes bana fato der...fato'ya en yakın fatto'yu aldım bende...telaffuzu da hoşuma gidiyo ayrıca... :icecream:

benim nikim latince çiçek adıyerimsenibençiçekleri çok severim, mesleğim icabı birazdaa.sa.s.

halamın ismi:çok üzgünümnu kaybedince o kadarüzülmüştüm ki hep yanımda hissedeyim istedim

bende nickim için değişik ve farklı bişey olsun diye düşünürken aklıma şahika geldi internette baktım anlamına dağın en tepesi zirve doruk anlamına geliyo eh bende biraz şekerledim (SaaHiKKa) oldu

ben limonu çok severim zaten kendimde sarışınım birde limon-zeytin çizgi kahramanlar var eşimle kendimi ona benzetirim o esmerdir ben sarışınım kendimizin lakap takmıştım onları ben ondan bu adı yazdım

cocugum yok bir kızım olursa adını aleyna veya ilayda koymayı düsündügümüz için sectim ( adım da a ... baslıyo burada)

Ilk tanıstıgımız zaman esım bana hep kedim derdı.Zamanla bu kedıcıgım oldu.Ewlendıkden sonra bısey ısterken Kedicik dıe seslenırdı.Bı gun oraya buraya notlar yazarken Kedijik dıe yazmıs(esım o donemde daha net turkce konusamıyordu o yuzden de dogru yazamıyordu.Hoş haka dogru yazamıyor ama konusabılıyor)O gunden bu yana hep nıck olarak Kedijik i kullandım...

ben bu nicki internette sohbette kullanırdım ve bu nick sayesinde eşimle tanıstım ve cok mutluyum hatırası büyük bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…