kullanıcı adınız nerden aklınıza geldi ?

benim nickimde ev arkadaşım msn adresi olarak almıştı çok hoşuma gitti hatta eklentili bi türünüde ben almaya karar verdim.sonra o dönem biraz fırtınalı bi hayatım oldu duygusal bi çöküntü ve karmaşa içindeydim.aşkımdan vazgeçmiştim.onun için beni anlattığını düşünerek SEVGİSİZ KELEBEK oldu.birde şu yönü var zihnimde kelebeğin ömrü 24saat ise benim sevgisizkelebek olarak geçen ömrümde 24saat olsun diye hehehehe :KK70:

benimde siirlerimden birinin adi icimdeki sen zaten siirlerimde sIkca kullanirim...
umarim birgün bulurum icimdeki her kimse o cok sansli insani :eek:

benimki tutkunu olduğum Lost dizisinden...sun hem anlamı açısından hemde dizideki karakterlerden birini ismi ...

kaydirigubbakcemile2 5 yaşındaki kızımın saç modelinin adı tinkimi ilk aklıma o geldi bende bunu yaptımhihoyyyt

hiç aklımdan çıkmayan dünya tatlısı kalbimin sahibi bütün dünyam olan iki kızımın adı

türkis cok sevdigim turkuaz renginin almancasi.ama icinde türk kelimesi oldugu icin benim icin dahada önemli....

Slm herkese. ben de nickimi 2002 den beri hep aynı kullanıyorum.
Diva çünki sesi çok güzel olanlara Diva derler. Mesela Tina Turner. Whitney Houston ya da Mariah Carey vs. Ancak diva latincede sanrım Tek olan demek !

Dünyada örneği çok var. Türkiye'de de var. Mesela Muazzez Abacı bana göre bir Diva ya da Sezen Aksu ya da Bülent Ersoy...

Turk çünki Türk'üm. Ama Bülent gibi cinsiyet değiştirmedim. Bu konuda ne yazıkki tahlihsiz yorumlar aldım geçmişte kaydirigubbakcemile3

Bu arada sesimin çok güzel olduğunu söyler herkes. Ve ben zaten geçmişte bir çok kez sahneye de çıktım.

işte bu a.s.

benimkisi ismimin kisaltmasi hülyadan gelme arkadaslarim bana huli/hüli der ve dogum yilim

X