kullanıcı adınız nerden aklınıza geldi ?

la muse ilham perisi demek, fransizca aksaniyla kulaga daha hos yumusak geliyor, el' i de ekleyiverdim :)

Kullanıcı adım dişikurt anlamında ve çok seviyorum.66da memleketim Yozgat'ın plakası ikisinide çok sevdiğim ve çevremde dişikurt diye bilindiğim için,ikisi biaraya gelince asena66 oldu.

ben sarışın olduğum için limonkiz yaptım limonu da çok severim ayrıca :d

Bayrağımızın ayını yıldızını aldım..AYYILDIZ oldu...yerimseniben Kurban olam ayına ayına yıldızına seni candan seviremmmmmmm....

çocukluğum zonguldağın bahçelievler mahallesinde geçti. bende o yüzden plaka numarasıyla büyüdüğüm mahallenin ismini birleştirdim. benim için taşıdığı mana çok önemli. oyüzden tercih ettim.

1. mu----------muhammed mu-----------muhsin di----------------dilara ha------------hasan ba------------basri yani mumudihaba çocuklarımın adı

sinavlara cok az bir zaman kalmisti. bosnali bi kiz arkadasimla mesajlasiyorduk. ben yaziyordum iste: ya ben basaramayacagim, ya kesin gecemem sinavi...
o da bana geri yazdi iste: yok kiz sen yaparsin, sen bizim einstein'imizsin..

ondan beri kisacaeinstein nickinde takilip kaldim. vazgecemiyorum artik sırnaşık şey

ben mawi rengi çok seviyorum ve yiğenime bana nik bulmasını söylediğimde mawi rengi çok sevdiğimi bildiğinden bu nik aklına gelmiş.bende nereye üye olursam olayım mawiruya nikini kullanıyorum.vazgeçilmezim oldu çok beğeniyorum çünki...:icecream:

bu siteye üye olurken ikizlerim 11 aylıktı bende ikizler11 yazdım gitti.şimdi 16 aylıklar.bana ilk kayıt olduğum günü hatırlatıyor hep.hey gidi günler hey.

En kısa zamanda nickim değişeceği için sadece şunu söyleyebilirim, başka bir sitede çok sevdiğim birkişinin nick'iydi bu..
Benim her zaman kullandığım nicim ve yöneticilerden rica ettiğim nicim yakın zamanda sizlerle olacaktır:icecream:

yeni nickin ne olacak nartaneleri...fellik fellik seni aramayalım sitede... tatlicadiarzu

benim sevgilim ilk zamanlar mesajda tatlım yazacağı yerde jatlım yazmıştı 8 ile 5 tuşunu karıştırmış,o zamandan beri bizim özel kelimemizdir anlamı bu :)

bilmem hep cadi vardi ve bende corumlu oldugum icin bu nik geldi aklima
aslinda benim nikim
corumuncadisi ama yapamadim ve bole oldu:asigim:
ne bilim guzel gibi geldi bana

pembe rengine bayıldıgım için "pembe aşkı" koymak istedim ve onun ingilizcesi hosuma gitti :)

X