• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanamadığım temiz ürünlere buyurun

öyle trikom kalmadı ki cnm bordo etek bedeninde kumaşı kaliteli spor kısda krem etek var ne dersin bi bak

29 beden kot var mı elinde.bir de siyah 36-38 beden kombinezon arıyorum siyah askılı şifon elbise içine giymek için düz dantelsiz bişey.siyah jipon varya bildiğimiz onun askılı düz siyahını düşün var mı böle bişeyin canım

29 beden kot var mı elinde.bir de siyah 36-38 beden kombinezon arıyorum siyah askılı şifon elbise içine giymek için düz dantelsiz bişey.siyah jipon varya bildiğimiz onun askılı düz siyahını düşün var mı böle bişeyin canım
bakmam lazım ama rikli olur ya tm buldum ama colleziondan yine alıp da giyilmeyen lacivert eklemiştim sanırım sayfaya

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bi baksana o zman var mı?düz siyah askılı.senin siyah elbise iç gösteriyo mu bi de boyu nerene geliyo boyun kaç canım.

sen bak canım ya yoruldum oğlan durmuyo

Eklentiler

• $SAM_1447.jpg
    $SAM_1447.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 21
kız ben sana hiçbişey sormadan alıyom ya hadi sonraya kalsın artık canım

ben sana elbisenin ölçülerini yazacam canım.diğer siyah olur esnek çünkü.
ben siyah elbise bordo etek ve mavi eşofmanı istiyorum satılmadıysa.eğer yarın kargoya gitcem veririm seninkinide ..basen sorunun var mı?

Back