• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanamadığım temiz ürünlere buyurun

tamam ama mavi delikliyi bir arkadaşa hediye ettim tamam daha sonra bende senden seçerim ama takas fiyatları farklı oluyo biliyosun dimi?
yok bilmiyorum aslında ama farketmez madem öyleyse tamam benimkilerinde ozman farklı olacak dolayısıyla hallederiz sorun olmaz .

Son düzenleme:
elbise 20 tl bedeni 36/38...bordo etek,36/38canım tabii hallederiz bi şekilde hiç sorun değil canım

aynen canım maksat birimizin işi görülsün.sen beğendiğini söyle canım.elimdekini bitirmeye çalışıyrm ve bir sürü hediye koyuyorum kişiye uycğnı düşündüğüm zaman.yarın kargo günüm canım.bugün halledelim dilersen bak beğen konuşlm tekrar.

aynen canım maksat birimizin işi görülsün.sen beğendiğini söyle canım.elimdekini bitirmeye çalışıyrm ve bir sürü hediye koyuyorum kişiye uycğnı düşündüğüm zaman.yarın kargo günüm canım.bugün halledelim dilersen bak beğen konuşlm tekrar.

sen de benim gibisin ben de hediye koymayı çok seviyorum dediğin gibi yeter ki uysun,yoksa burası kazanç sağlama yeri değil ki
link var mı sayfana ait bakayım

sen de benim gibisin ben de hediye koymayı çok seviyorum dediğin gibi yeter ki uysun,yoksa burası kazanç sağlama yeri değil ki
link var mı sayfana ait bakayım

aynen canım atıyorum linki birazdan.zaten parada kazanamıosun ki istesen bile ürünler 3 e5 egidiyo ptt de 2,5 tl falan kesiyo :)eline bişi kalmıyo.takas en mantıklısı.

Back