• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanamadığım temiz ürünlere buyurun

Ah tevecim ne diyeyim ki ben sana, hem fazladan fazladan bir sürü ürün göndermişsin, hem ürünlerin hepsi yepyeni..Nasıl bu fiyatlarda tutuyorsun hayret valla :1:

Bu takas işinde ben sana mahçup oldum:50:
Ürünlerin bu kadar temiz ve yeni geleceğini tahmin edemedim..Benimkiler gayet bol bol giyildiler..Cidden mahçup oldum..

Canım benim beğendiğine çok ama çook sevindim güzel günlerde giy inşallah..seninkiler gayet iyi durumdalar arkadaşım
gerçekten ben de bayıldım,iyi bir takas oldu bence,birbirimizi anlamamız da ayrıca çok güzel...iyi satışlar,bol kazançlar canım

hemşerim merhaba :1:
kargom bugün elime ulaştı gönderdikleriniz tam oldu üzerime
hediyeniz için de çoook teşekkür ederim
hepsini çok beğendim dilerim siz de aldıklarınızı beğenirsiniz
çok öpüyorum iyi satışlar..

hemşerim merhaba :1:
kargom bugün elime ulaştı gönderdikleriniz tam oldu üzerime
hediyeniz için de çoook teşekkür ederim
hepsini çok beğendim dilerim siz de aldıklarınızı beğenirsiniz
çok öpüyorum iyi satışlar..

ya bu arada sizin kargonuz geldi mi
ben takip nodan bakıyorum hala bi ilerleme yok çatlıycam sinirden
bu kadar gecikmezdi hiç:47:

üzülme cnm gelir elbet teveye de banada yolladıgın kargo öle duruyor hala.. istersen yarın gidip bi ptt ile görüş bence makbuzlarınla beraber yada ptt musteri hizmetlerini ara cnm

üzülme cnm gelir elbet teveye de banada yolladıgın kargo öle duruyor hala.. istersen yarın gidip bi ptt ile görüş bence makbuzlarınla beraber yada ptt musteri hizmetlerini ara cnm

canımcım bazen öyle bekliyo bekliyo teslim edildiğinde sisteme hepsi giriliyor birden
bikaç kez aynı şey oldu
yarın da bekleyim bakalım
salı günü verilen kargo cuma da gitmemişse artık gazabıma hazır olsunlar :9:

canımcım bazen öyle bekliyo bekliyo teslim edildiğinde sisteme hepsi giriliyor birden
bikaç kez aynı şey oldu
yarın da bekleyim bakalım
salı günü verilen kargo cuma da gitmemişse artık gazabıma hazır olsunlar :9:

:1: :9: okkk canımcım

Güzelim eskisi gibi bildirim gelmiyo ki inan görmedim şimdi mesaj attım sana kargo henüz geldi
Hepsi çok güzeller,cuk diye oturdu,çok memnun kaldım,teşekkür ederim sana hemşom.
Bandana hediyen şuan başımda,ben bandana hastasıyım kız tam isabet olmuş hediyen
Çok öpüldün

Güzelim eskisi gibi bildirim gelmiyo ki inan görmedim şimdi mesaj attım sana kargo henüz geldi
Hepsi çok güzeller,cuk diye oturdu,çok memnun kaldım,teşekkür ederim sana hemşom.
Bandana hediyen şuan başımda,ben bandana hastasıyım kız tam isabet olmuş hediyen
Çok öpüldün

ayy çok mutlu oldum sağolun
normalde dediğim gibi daha güzel bişi vardı hediye olarak aklımda
ama beğendiyseniz güzel günlerde kullanın
yeni çıkan fularlı saatler gibi de kullanabilirsiniz
ben gönderdikten sonra jeton düştü keşke öyle yapsaydım saat ekleseydim diye :1:
sizin gönderdikleriniz de tam oldu bana hepsi çok tatlı çok teşekkür ederim hediyeniz için de:54:

ayy çok mutlu oldum sağolun
normalde dediğim gibi daha güzel bişi vardı hediye olarak aklımda
ama beğendiyseniz güzel günlerde kullanın
yeni çıkan fularlı saatler gibi de kullanabilirsiniz
ben gönderdikten sonra jeton düştü keşke öyle yapsaydım saat ekleseydim diye :1:
sizin gönderdikleriniz de tam oldu bana hepsi çok tatlı çok teşekkür ederim hediyeniz için de:54:

Ay nedemek ne mutlu bize birbirimizi anlayabilmişiz.
Canım kapıda 30 tl ödedim görevliye..onlar da benim hem imzamı
hem kimlik nomu aldılar daha doğrusu aldı görevli.

Ay nedemek ne mutlu bize birbirimizi anlayabilmişiz.
Canım kapıda 30 tl ödedim görevliye..onlar da benim hem imzamı
hem kimlik nomu aldılar daha doğrusu aldı görevli.

aa iyiymiş
bizim burdaki postacılar hayal aleminde olduğu için hangisinin sözüne inanacağımı şaşırdım :1:
demek ki içlerinden biri de olsa doğru söylüyormuş :1:

aa iyiymiş
bizim burdaki postacılar hayal aleminde olduğu için hangisinin sözüne inanacağımı şaşırdım :1:
demek ki içlerinden biri de olsa doğru söylüyormuş :1:

Evet kargocular bir alem lakayıtlar gerçekten de
Benim kargodaki görevlilewr iyiler ama biri bana abla diyo
Sinir oluyorum,ben de kensine amca dedim
Ertesi günkü kargomda Hanfendi dedi
Anlatabidim mi canım:9)

tevem mesaj attım gelmedi mi
bi bakıver de ona göre paketini hazırlıyorum :54:
çantayı almıcaksın sanırım diğer ürünler orda zaten fiyat listesiyle
montta da kararlıysan haberleşelim

Arkadaşımızdan gelen kargomda bu iki ürün maalesef çok dar oldu isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.
Gömlek 38/40 a kadar olur dar kalıp,arkası uzun çok şık,isterjean üstüne,ister etek,ister siyah tayt.
Yarasa modelli,belin inceliğini öne seren bluz satenimsi yumuşacık dokusuyla 2 beden zayıf göstermesiyle şahane duran bir model
Aldınız aldınız heran vazgeçebilirim,benim doğum sonrası nedeniyle göğüs bölgemi düzleştirdi biraz.40/42 bedene olur,38 de dökümlü durur.

Back