Kullanamadığım temiz ürünlere buyurun

canım gömlek bu tunik gibi hakim yaka siyah ince,önden ipi var daraltılabiliyo,cici bir model 5 tl

hıı ben elbise sandım canım ya bu şekilde önü full düğmeli keten oluyor ya öyle sandım neyse teşekkür ederim bol satışlar

canım benim ürünleri aldım tepsi tertemiz çoook güzeller
pantolon ve eteği denemeye fırsatım olmadı öğle arasında ama kabanı giydim cuk oldu
bugün hava da güzel giydim bile hafif ve çok hoş durdu teşekkür ediyorum umarım sen de benim kadar beğenirsin çizmeleri :16
:

canım benim öyle çok sevindim ki anlatamam,güle güle giyin inşallah...

pantolonu da yazmadan geçemiciiim çok hoş durduu kalça tam oldu
bel geniş oldu benim her pantolonumda pens var zaten ben halletrcem onu
etek de pek cici bici oldu düşük bel olduğu için beden sorunu da olmadı , dizin biraz üzerinde durdu benım için biraz kısa ama kalın çorapla falan uydurmaya çalışcam çok beğendim tüm ürünleri zaten kabanı giydim bugün
gerçekten çok temiz titiz bir insansınız belli iyi ki takas yapmışız iyi ki tanışmışız

kızlar çok ama çok sağolun iyiki varsınız güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum yürekten.. Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın inşallah. Tutyacığım şimdi ben giremiyorum internete yarın sabah erkenden gireceğim o zaman ürünlere tekrar göz atarız iyi geceler hepinizi çok öpüyorum

Tamam canim sabah gorusuruz bebek okunca ikimizde erkenden ayaktayiz nasilsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…