- Konu Sahibi masalindunyasi
14 yaşında ablası,l beden diyo ama m ye de olur
Aman buyuk olsunda kucuk olmasin benlik buda ok de sana ne begendircez simdi
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 yaşında ablası,l beden diyo ama m ye de olur
Aman buyuk olsunda kucuk olmasin benlik buda ok de sana ne begendircez simdicapraz canta var yeptenidir.fularlar sifir su cam urunlerede bakabilirsin citcit poset var onlara sarariz yada oglun severse istikbalden aldigim cocuk stres yastigi var onuda kullanmadik
canım fularım çok var ev eşyam çok çapraz çanta dediğin sayfandaki mi
Evet canm sayfadaki siyah capraz canta
var cnm o şekilde çantam.eeeee napcaz şimdi tıkandık:9)
Halaten tikandik heesilikon mama kasigin varmi biri plastik saklama kutulu dieri silikon plastigi hic kullanmadim silikonu bikac kez kullandik wee
arkadaşımdan ürünleri aldım, yakın olmamız sebebiyle elden geldi aldı ve teslim etti.
Her bir ürünü tertemiz, çok düzgün katlanmış ve hediyeleri şahane. Her bir ürüne bayıldım ve arayıp memmuniyetimi kendisine ilettim. Burda sizlerinde memmun olduğumu bilmesini istedim.![]()
Yeni gibi beden küçüklüğünden satmak ya da takas istiyorum..Uzun siyah çizme yanları cep detaylı ilginç ve çok şirin 37 beden..Kısa bot 37 numara şık,ayakkabılar yeni sayılır 2 kere giydim 37 numara...çizmeler 25 tl olsun,ayakkabılar 15 tl olsun hanımlar ucuza veriyorum ki ben de ucuz alayım.Elbise July arkadaşımıza örnek
bunlara da bak bilgisayar zor resim yüklüyo
eklemeye devam ediyorum ne alırsan çoğunluğu 5 tl satıyorum
Canim siyah ceket duruyormu
canım hangi siyah ceket 1 tane siyah ince çizgili kısa klasik var bir de haki kısa blzaer spor ceket var diğerleri satıldı
eklemeye devam ediyorum ne alırsan çoğunluğu 5 tl satıyorum
Arkadaşlar sütlü kahve pantolon ayrıldı sayılır diğerleri satışta
seçtiklrin satıldılar,son sayfalara bak...haki ceketin rengi flaştan açık çıktı koyu hakidir rengi...şu siyah ceket kaldı bir bak diğerleri satıldı
Canim bu ceket siyahmi yoksa bu haki dediginmi.sanirim benim ilk begendigim siyah kadifeyi birine hediye yollamissin.yokmu hic kadife ceketin .obur iki botda super.biliyosun onlari.sende son 10 sayfama bak hersey indirimde bitanem.ozeldende yazdim simfi sana detayli anlattim spor ayakkabilari.
Canim bu ceket siyahmi yoksa bu haki dediginmi.sanirim benim ilk begendigim siyah kadifeyi birine hediye yollamissin.yokmu hic kadife ceketin .obur iki botda super.biliyosun onlari.sende son 10 sayfama bak hersey indirimde bitanem.ozeldende yazdim simfi sana detayli anlattim spor ayakkabilari.