• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanamadığım temiz ürünlere buyurun

14 yaşında ablası,l beden diyo ama m ye de olur

Aman buyuk olsunda kucuk olmasin benlik buda ok de sana ne begendircez simdi:1: capraz canta var yeptenidir.fularlar sifir su cam urunlerede bakabilirsin citcit poset var onlara sarariz yada oglun severse istikbalden aldigim cocuk stres yastigi var onuda kullanmadik

Aman buyuk olsunda kucuk olmasin benlik buda ok de sana ne begendircez simdi:1: capraz canta var yeptenidir.fularlar sifir su cam urunlerede bakabilirsin citcit poset var onlara sarariz yada oglun severse istikbalden aldigim cocuk stres yastigi var onuda kullanmadik

canım fularım çok var ev eşyam çok çapraz çanta dediğin sayfandaki mi

arkadaşımdan ürünleri aldım, yakın olmamız sebebiyle elden geldi aldı ve teslim etti.
Her bir ürünü tertemiz, çok düzgün katlanmış ve hediyeleri şahane. Her bir ürüne bayıldım ve arayıp memmuniyetimi kendisine ilettim. Burda sizlerinde memmun olduğumu bilmesini istedim.:16:

arkadaşımdan ürünleri aldım, yakın olmamız sebebiyle elden geldi aldı ve teslim etti.
Her bir ürünü tertemiz, çok düzgün katlanmış ve hediyeleri şahane. Her bir ürüne bayıldım ve arayıp memmuniyetimi kendisine ilettim. Burda sizlerinde memmun olduğumu bilmesini istedim.:16:

canım çok ama çok iyisin ben de senden çok memnun kaldım alışverişinden,nezaketinden,yardımseverliğinden....gözükapalı alışveriş yapılabilecek arkadaşlarımızdansın.

Yeni gibi beden küçüklüğünden satmak ya da takas istiyorum..Uzun siyah çizme yanları cep detaylı ilginç ve çok şirin 37 beden..Kısa bot 37 numara şık,ayakkabılar yeni sayılır 2 kere giydim 37 numara...çizmeler 25 tl olsun,ayakkabılar 15 tl olsun hanımlar ucuza veriyorum ki ben de ucuz alayım.Elbise July arkadaşımıza örnek

Canim bumu benimki birde ysnindaki uzun duruyormu nerenk kac numara.

seçtiklrin satıldılar,son sayfalara bak...haki ceketin rengi flaştan açık çıktı koyu hakidir rengi...şu siyah ceket kaldı bir bak diğerleri satıldı

Eklentiler

• $SAM_1439.jpg
    $SAM_1439.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 35
seçtiklrin satıldılar,son sayfalara bak...haki ceketin rengi flaştan açık çıktı koyu hakidir rengi...şu siyah ceket kaldı bir bak diğerleri satıldı

Canim bu ceket siyahmi yoksa bu haki dediginmi.sanirim benim ilk begendigim siyah kadifeyi birine hediye yollamissin.yokmu hic kadife ceketin .obur iki botda super.biliyosun onlari.sende son 10 sayfama bak hersey indirimde bitanem.ozeldende yazdim simfi sana detayli anlattim spor ayakkabilari.

Canim bu ceket siyahmi yoksa bu haki dediginmi.sanirim benim ilk begendigim siyah kadifeyi birine hediye yollamissin.yokmu hic kadife ceketin .obur iki botda super.biliyosun onlari.sende son 10 sayfama bak hersey indirimde bitanem.ozeldende yazdim simfi sana detayli anlattim spor ayakkabilari.

evet cnm açıklama için çok saol alıyım onları....kadife ceket takas yaptık biz arkadaşımla....haki koyudur rengi,spordur istersen onu da 5 e indirmiştim...sen kısa botları seçtin başka varsa seç ben de seçerim senden canım

bu resimdeki siyah collezion klasik kısa ceket cnm,haki diğeriydi

Back