- Konu Sahibi masalindunyasi
şimdi gördüm cnm çok teşekkürederim.bir kaç ürün daha bakalım o kısa kadife ceket mesela onudamı alsam nasıl o pek net değil resimlerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi gördüm cnm çok teşekkürederim.bir kaç ürün daha bakalım o kısa kadife ceket mesela onudamı alsam nasıl o pek net değil resimlerde
canım alıntılamaya uğraşıyorum 2 saattir olmadı.bak 8, sayfada balzer ceket gibi duruyor yanında kot ceket filan var.o siyah ceketi diyorum ben.
gülüm ben sana dedim ya eski eklediklerimi hediye ediyorum kabanlar hariç..ben yeni eklediğim kısa kollu ceketi soruyon sandım...sen ürünlerini seç,onu hediye ederim sana...aaaaaaaaa :)))38/40 beden,kanvas blazer ceket hediyedirrrrrrrrrrrrrr rengi de siyahtırrrrrr
:))) ayh her şey karıştı bak aslında o cekette güelmiş yaz için kotlarla filan olur heralde sen 40 bedenken oda sana oluyormuydu peki bende göbek var doğumdan sonra kalan kocaman:)olur diyorsan sen bana onuda ayır
yok cnm ya fala büyük değil 80 işte :) olur o zaman sen onuda ayır bana
Teve canım, ben ürünlerini kargo yapıyorum bugün, umarım beğenirsin. muhtemelen yarın sende olurlar
canım elden alacaktım ya unuttun mu yufkacıdan fln alırdım paketi
Ürünler yanımda istersen akşam bırakırım anneme, ondan alabilirsin ben bi daha uğraş diye demiştim. Bide 2 gündür yanımdalar, nasıl istersen bende yollasam yarın sende sende alsan yarın alabilirsin. Nasıl istersin
canım boşuna kargo ödemeyelim diye söyledim yalnış anlama tm yarın alırım annenden ben de kendisine bırakırım
bi de mor ceket kabanmı artk nyse.beden ve fıayt?