• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanamadığım temiz ürünlere buyurun

leke tuluma talibim ama bazen 38 bazen 40 giyiyorum olurmu acaba?birde daha yükleyecekleriniz varsa belki farklı şeylerde alırım toplu yollarsınız olurmu

bilmiyorum ki canım benim ben onu 1 kere evde resim çektirmek için giydim,bir kere de yarım saatliğine iş görüşmesine giydim.O zaman 40 bedendim akabininde kış geldi ve ben hamiş kaldım...yeni yani

o zaman olur banada çünkü benim max 40 beden tamam o tulumu beğendim net göremedim ama üzerinizde duran resmi varmı sakıncası yoksa yada şöyle boydan bir çekiverseniz çok beğendim ben onu.

aralarda takas yaptığınız ürünlerde dar geldi dediğiniz gömlek vardı bide yarasa kol tunikle, onları görme şansım varmı hala duruyolarsa tabi

teve canım yok ben sana ödiyim sen kargoya ver diye dedimde sorun değil. 5 dakikanın dolmasını bekliyorum. dediğim gibi istersen hattına tl falan yükleyerekde yollayabilirsin ürünleri :) 5 dakika sonra adres bilgilerimi yazarım

teve canım yok ben sana ödiyim sen kargoya ver diye dedimde sorun değil. 5 dakikanın dolmasını bekliyorum. Dediğim gibi istersen hattına tl falan yükleyerekde yollayabilirsin ürünleri :) 5 dakika sonra adres bilgilerimi yazarım

canım benim kontörlü değil telim kopntrol sende paketi yani hatlıyım...ürünlerin yok mu takas yapalım ptt 4 tl havale parası alır banka eft olabilir vakıfbank

canım benim kontörlü değil telim kopntrol sende paketi yani hatlıyım...ürünlerin yok mu takas yapalım ptt 4 tl havale parası alır banka eft olabilir vakıfbank

ne gibi bişeylere ihtiyacın varki, mesela nelerden hoşlanırsın. Bende ona eşdeğer bişeyler bulup yollarım. bide beden kaç tam olarak

Back