Kukla Gibi Yönetiliyoruz.

Eşiniz anne babasını düzeltemez ki bu yaştan sonra. Yapması gereken kendi ve eşi için adım atmak. Yoksa istediğiniz kadar yakının değişen hiçbir şey olmayacak.

bu sorunu esın halletmelı
onlar zaten dedıgın gıbı dusunseler eskı kafada dusunmeseler boyle davranmazlar
onlara gore senın cevap verdıgın herseyde senın dık baslılıgın
esın uyarmıyorsa ya kabul edeceksın ya da kendı başının çaresine bakarsın acıkcası

Ne yapılabilir diye baya düşündüm ama başka çaresi yok sanırım..Huylu huyundan vazgeçmez..Eşiniz de bir yere kadar ailesine karşı çıkar ama illa ki canınızı sıkarlar.
Tek çare yeni bir ev almak olucak.
Evlenirken zaten 5sene gibi bir süre konuşmuştuk eşimle kendi evimizi almak için.
Hani ilk önce araba alırız onu öderiz en azından bi şekilde birikmiş olur para, malum nekadr eline para kalırsa okadar harcanıyor.
Bir ev demek 200 milyar demek nerden bakılsa, ateş pahası resmen.
öyle böyle arabayla beraber 40bin lira var kenarda ama neye yeter nekadar yeter. Kiraya çıksam bu zamanda borç harç derken çıkmaza girip eldeki birikimdende olmak var birde. Ondan sonrada topla hayatı toplayabilirsen

Kiraya çıkmak mantıklı değil bence de.Borçsuz harçsız ev sahibi olan çok az kişi var mecburen kredi falan çekiliyor.Kiraya vereceğiniz parayı krediye verirsiniz ev sahibi olursunuz.En azından huzurunuz olur.

BENCE TAŞINMANIZ ÇOK ZOR GİBİ GÖRÜNÜYOR.. BÖYLE Bİ DURUMA BENDE DAYANAMAZDIM VE EŞİME PATLARDIM..EŞİNİZ BU DURUMA EL ATMALI VE AİLESİYLE NET BİR ŞEKİLDE KONUŞMALI..BU TAVIRLARINDAN RAHATSIZ OLDUĞUNU SÖYLEMELİ...BELKİ BİR KAÇ KERE UYARIRSA DEĞİŞİRLER

Ya bu erkek ailelerine sinir oluyorum .aynisi bende de vardı evi ayirdik oh mis ya.hele o kaynalar yokmu.
Canim sen uzulecegine onlari sinir et bi yalanbul gitme etme alay et sinir et .yani onlar yapacagina senyap korkun ne bukadar .esin mi.?esin bunlari goruyor nediyor yada sana gitmeyecegin icin bisey mi der
Allah yardimcin olsun kardes banada yaptilar bende kv sinir ettim esimi aradim gizlice konusmalari duysun diye hakaretler diz boyu.sonra nemi oldu esim gorusmuyor ne annesiyle ne babasiyla

KORKTUM SENDEN :) :) AMA BAŞKA TÜRLÜ HAKKINDAN GELEMEZDİN

kusura bakmayın, belki yazmışsınızdır, ben eşinizin olaylara bakışını ve olaylar karşısındaki tavrını çok anlayamadım.

eğer ki eşinizden destek alırsanız, ben borca girmemenizi tavsiye edicem çünkü. bence her şey alışkanlıkları değiştirmekle alakalı, eşinizin ailesinin size karşı olan tavırlarını değiştirmeleri ve bunu artık alışkanlık haline getirmeleri problemi çözer. bunu da eşiniz talep etmeli. boşu boşuna borca girmeye ne gerek var. aynı apartmanda yaşamanın dezavantajları elbette var ama avantajlarını da unutmamak gerekiyor.

Bende birlkte oturulorum çok özgür bi hayattan tutsaklığö geçtim ... binpismanım.. edeple yürütüyorm ama çok yprandk...

Ben de haftada bir kere kv nin isteği üzerine görüşüyoruz onun dediği oluyor diye sinirlenip harp çıkarıyordum.
Demek ki insanoğlu kendini aşmakta sınır tanımıyor.
Saygısız insanlar
Eşin duruma el atmadıkça bu emrivakilere daha çok maruz kalırsınız.
Allah sabır versin.

kesinlikle bunu demezler ....

Her dediklerine ok geliyoruz, tamam gideriz vs yapmayın.
Yani HAYIR demesini bilin. Tabi bunu senin değil eşinin bilmesi gerekiyor.
Ayrıca aileler ile yakın oturmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…