• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küfür etti bana ilk defa

çalışan kadın güçlü olur. erkekten sevgi dilenmemeli kadın bence. eminim ki sizin bambaşka bir hayatınız olabilirdi. hep alttan alan insanlar kanser oluyor Allah korusun. sürekli alttan alarak bir insan elde tutulmaz. lütfen hayatınızı çek edin ve kıymet bilmeyenlere ömür adamayın.

O çocuklar masa sehpa kıran, annelerini sürekli azarlayan adamla yaşamak istiyor mu acaba 🤔 onlara yansıtmıyoruz deme boşuna, çocuklar her şeyin farkındadır. Uzlaş bakalım sen, bahanen de hazır zaten. Çilen mübarek olsun, yalnız çocukların büyüdüğünde 'keşke boşansaydın' diyecek ve bu yaraların bedelini hep ödeyecek haberin olsun
Uzaklaşmak istiyorum yazmıştım yanlış olmuş

çalışan kadın güçlü olur. erkekten sevgi dilenmemeli kadın bence. eminim ki sizin bambaşka bir hayatınız olabilirdi. hep alttan alan insanlar kanser oluyor Allah korusun. sürekli alttan alarak bir insan elde tutulmaz. lütfen hayatınızı çek edin ve kıymet bilmeyenlere ömür adamayın.
Güçlü biri değilim evet yapım öyle maalesef yani özgüven sıkıntısı yaşayan biriyim. Ben hep alttan alıyorum demedim yukarlarda yazmıştım o da çok alttan aldı beni ama son 6-7 ay ben melek gibiydim hiç kavgalarımız en ufak tartışmamız bile olmuyordu dedim herhalde sorun bendeydi şimdiye kadar.
Ben iyi oldukça son zamanlarda buna bişey oldu dışarda ne yaşasa eve yansıtıyordu söyledim kaç kere ona da .
Öyle bişey yok vs derdi. Ortamı maddiyat bunlar diye düşünüyorum ama eve yansıtması bunların dozunu arttırdı

Back