Küçükken yaşadığım taciz olayı.. Artık yazacağım.

Ah Deniz8Nisan sen ne diyorsun,öldürdün burda beni.Lisede kızım var,anne yüreğiyle okudum yazdıklarını.Böyle pislikler var evet.Ama çocuklarımızı öğütlüyoruz,bilmediğiniz insanlarla muhatap olmayın,şudur,budur.Ama arkadaş tuzağıyla diyeyim senin başına gelene,bundan nasıl korunacağız.Demek o pislik onları tehditle seni yanına getirtti.Birde okula yakın ha.Ah bu gece uyuyamam,biraz kalbimde güven vardı,o da gitti.Ayrıca ben sana inanıyorum.Böyle inanmayanlar yüzünden hasır altı oluyor bu olaylar işte..

Kapanmadan yazayım,sağol @deniz8 nisan mesajı aldım.

Bunu yazdığım için ban yiyeceğim ama kimse kusura bakmasın ben de taciz mağduruyum çocukluğmda bi çok kez tacize uğradım. Hem akraba hem çevre tarafından. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen şu an bile ellerim titriyor.
Deniz8Nisan
Bi si.tir git ya.
Milletin yüzünü kapatıysa okul arkadaşın olduğunu ne biliyon.
Suratını fotolara yapıştıracak kadar fotoshopçu olsa bile açı var bakış var amk.
Yok düşürdüğü çocuğu poşete koymuş.
Gerizekalı git başka yerde oyna.
Burada gerçekten taciz edilen bir sürü insan var. Git egonu başka yerde tatmin et.
Bir de utanmadan smiley falan yapmış.
Ruhsuz.

Abla işte aynı korkuyu kızım ve oğlum için yaşıyorum. Zaten bu yuzden anlattim yaşadıklarımi. Nasıl koruyacağız; evlatlarımızın bize güvenmesini sağlayarak. Eğer başlarına Allah korusun bir şey gelmiş olsa bize anlamalarını sağlayarak. Tabi önemli olan onların bir şey yaşamalarına engel olmak . Allah yardımcımız olsun. Evlatlarımızı korusun.

Senin gibilerin ban yemesi değil direk siteden atılması lazım.
Ben burda ne yapayım diye sormak amaçlı konu açmadım. Üstüne başa başa dedim ki ben bu olayı atlattım çok şükür. Ama çocuklarımıza sahip çıkalım dedim. Mesajımı alan aldı. Arti smileyler kullanilmayacaksa neden var. Duygularımı daha iyi ifade edeceğini düşündüğüm için kullandım.

Amin canım.Ah bilsen bir dönem arkadaş aileyi de solluyor,kendimden biliyorum.Anne babanı seviyorsun,ama arkadaşla başka bir boyuta geçiyorsun adeta.Allah muhafaza etsin herkesinde,bizimde çocuklarımızı.

Hem akraba hem komşu arkadaş vs hem de tanımadığım birçok kişi tarafından çocuk yaşta defalarca tacize uğradım,istismar edildim.
Sanırım aldığınız tedavi çok etkili olmuş.zira ben başımdan geçenleri asla böyle bir üslupla yazamazdim.
Siyah pos tte 1 kilo kadar bebek vardi geldik adamla bir şeyler yaptılar vs diyorsun,o kısımlar kanimi dondurdu

Amin canım.Ah bilsen bir dönem arkadaş aileyi de solluyor,kendimden biliyorum.Anne babanı seviyorsun,ama arkadaşla başka bir boyuta geçiyorsun adeta.Allah muhafaza etsin herkesinde,bizimde çocuklarımızı.
Amin. Yaa bir de okul arkadaşlarım olduğunu nasıl anladın diye sormuşlar. Formadan anladım bunda ne var anlamadım. Beni karalamak adına her şeyi yazıyorlar. Önemli değil. Ben bu kadar aradan sonra üstelik başka nick almadan kendi nickimle bu olayı yazabildiysem insanların teşekkür edip geçmiş olsun deyip mesajımi almaları gerekirdi

Atlattıysan bile saygın olsun. Dalga geçer gibi bunları yaşadım deme
1kilo bebek nasıl düşüyorsa onu da anlamadım ya ben.

Canım dediğim gibi ben sadece terapi almadım. Sadece konuyu okudunuz sanırım. Mesajlarimi okumadınız.
Evet o an yaşadım bahsettiğiniz duyguları. Çoook uzun bir süre. Ama insan ömür boyu aynı korku dolu duygularla kalmaz. Hele ki ben terapi vs aldıktan sonra.
Ve konuyu kendi nickimle yazdığım yeni üyelik almadığım için nasıl desem çekinerek yazdım. Çünkü eşim ailem kimse bilmiyor. O beni kastı işin gerçeği.

heh al işte adam gıbı yorum..helal sana bende bunu dıyorum

muthıs bır yalancılık...dıyecegım tek bısey var.burada korkunc fantazılerını ınsallah kendı uzerınde yaşarsın.ve sır kapısı mısalı o an başına o musıbet geldıkten sonra oha ben kımın bedduasını aldım resmen uydurdugum senaryoyu yasıyorum dersın.ınşallah..hadı naş !

Bir de adam bunu çağırıyor ama hep biri geliyor. İki dakika da bu da kaçıyor. Adam seni taciz edecekse o kapılar kilitli olur. Kimsenin girmesini istemez. Ya da kuytu bir köşeye götürür. Yapacağını orada yapar.

Cevap yazmadım diye kendi kendini yedin değil mi. Konumda olan sensin. Yeteri kadar da şikayet butonuyla şikayet ettim seni. Gitmek istiyorsan git. Ikide bir konuma girip girip yazma. Benim alnim ak. Ne yaptım hayat kadınlığı mi yaptım. Striptiz mi yaptım. Hayır. Korkutularak bir takım şeyler yaşadım. Kaldı ki asla hayat kadınına kötü bir söz söylemem. Haddime de değil. Saygı duyarım. Hoşgörü gerektirir başkalarının hayatı.
Sen hiç umrumda değilsin inan. Ettiğin beddua seni bulacak sadece bunun için üzüldüm. Samimiyim cidden üzüldüm. Çünkü ne kadar kötü bir kalple de yazmış olsan kötülüğünü istemem.

bende senı coktan sıkayet ettım.problemlı kışilik bozuklugu var sende.rahatsızsın.kafayı yemıssın.fantazılerını yazmıssın resmen.cunku bu bır yalan ve sen yalanlarla beslenıyorsun...tacıze ugradın hadı.ulan bebek var posette dıyecek kadar ne ıctın.ot mu çekiyosun,yoksa damardan mı alıyorsun..defol gıt gerızakalı.sen kımsın kı burda benım ıcın uzuleceksın.ben asıl uzuluyorum keşke bı yakının tutsa elınden de yatış verseler sana bakırkoyden.hadi şimdi deeeeeeeefol !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…