Küçükken yaşadığım taciz olayı.. Artık yazacağım.

Çok çok g cmis olsun bitanem ya çok üzüldüm ama böyle birseyi atlatıp evlenip çocuk sahibi olman kadar harika birşey yok emin bu dünyada değilse bile obur dünyada fazlası ile cikacak emin kimsenin ahi kimsede kalmıyor bu dünya geçici oda görecek gününü sen hiç kötü birşey yapmadım işte bizim toplumumuzun baskısı insan ailesine anlatamadigi için böyle şeyler oluyor maalesef

Teşekkür ederim gerçekten.
Dediğim gibi uzulmemin sebebi şikayet etmeyişim ve hala o adamın birine zarar verme ihtimali.
Desteğin için sağol.

Çok kötüüü

Çok şükür. Eşim de dünyalar iyisi biri . Atlattım ama atlatamayan hatta bu yüzden intihar eden kadınlarımız var. Çok üzgünüm. Eminim çıkacak o pislikten yaptıkları. Hatta ölürken son nefesini acılar içinde verecek.
Desteğin için çok teşekkür ederim. Çok rahatladım.

15 yaşında olsa bile bi kızın bu kadar saf olmasını aklım almadı. görüntün yok ısrarla adam çağırınca gitmişsnin, ucuz atlatmışsın bence.

geçmiş olsun.

üzgünüm inanmadim... ! bı de cellalenıyorsun.inanmak zorunda degılım öyle değil mi? yok elinde sıyah poset ıle gelmıs, yok içinde ölmüş bebek varmış, yok devesinin nalı ..
onu da gectım neden sana dokunmuyor o kdr cd var .orda oturup çaya pisköviiit mi banıyordun? ne saçma şeyler anlatıyosun..bende tacıze ugradım böyle sakın anlatmadım....

az müge anlı izle belki senaryo dağarcığın genişler..KİB cnm

Anne baban çok güzel çok şanslısın. Iyi ki bir şey olmamış. Ikı evladım var kara kara düşünüyorum gelecekleri için. Ama kararlıyım ilgili ve bilinçli ebeveyn olarak sevgiyle büyütecegim onları.

Ne dmeek canım her zmaan sen düşünme bak esinde maşallah iyiymiş sadece dua et mutluluğu yakalamissinhatta çocuklarını daha bilinçli yetiştirecek sin emin ol herseyini anlatmasını isteyeceksin çocukların senin gibi annesi olduğu için çok şanslı

Allah başa vermesin ben aileme söyler polise giderdim ya nasıl bişey yok gibi hareket edebildin ki ne yap et yasiyosa şikayet et pisligi çeksin cezasini bizler sessiz kaldikca artıyor s..zler

Dalga geçtiği için değil yaşadıklarınız film senaryosunu aranmadığı için sormuştur
Geçmiş olsun o pisliği keşke polise verseydiniz. Yazık etmişsiniz kendinize.
Ayrıca onu polise verip yakalatırsanız terapi görmenize gerek kalmayacak bence yaşadığınız vicdan azabını bitirebilirsiniz

ya ınandın mı cıdden ! kekliyor bizi

15 yaşında olsa bile bi kızın bu kadar saf olmasını aklım almadı. görüntün yok ısrarla adam çağırınca gitmişsnin, ucuz atlatmışsın bence.

geçmiş olsun.
Captain bari sen yapma.
Koca koca kadınlar korkup polise gidemiyor bazen. Hem 15 yaş çok büyük değil ki. Neyse . Sonuç itibariyle geride kaldı. Keşke böyle olaylar hiç olmasa. Tertemiz bir dünyada yaşasak

Captain bari sen yapma.
Koca koca kadınlar korkup polise gidemiyor bazen. Hem 15 yaş çok büyük değil ki. Neyse . Sonuç itibariyle geride kaldı. Keşke böyle olaylar hiç olmasa. Tertemiz bir dünyada yaşasak

ayy bu rahatlık bu sözler..eğleniyor muyuz genşlerrr

Captain bari sen yapma.

yok ben sorgulamadım seni. inanıyorum da. kafam almadı sadece. 15 bana göre büyük bi yaş. o yüzden şaşırdım. ki ortada seni tehdit edeceği bi unsur da yok. keşke hiç kanıp gitmeseydin. çok daha kötü şeyler de olabilirdi.

neyse ki atlattım diyosun. bu da güzel.

Daha önce de yazdım. Isminden başka bir şey bilmiyorum. O dükkan hala faal mı onu da bilmiyorum . Bilsem şimdi bile şikayet ederim.

Aynen. Ama hala kafamı karıştıran bir şey var. O kız arkadaşım hep o adamı savunuyordu. Çok iyi biri o öyle bir şey yapmaz diye. Neden yapıyordu bunu.

Ucuz atlatmissiniz. Biz kadinlara dusen kadina saygili erkek evlatlar yetistirmek. Ve kizlarimiza da baslarina ne gelirse gelsin rahatlikla bize anlatacak kadar guven vermek.gecmis olsun..

15 yasinda biri kucuk sayilmaz ki neyin ne oldugunu bilir 5 6 yasinda cocuk mu bu
Konuda bir yerde bu simgeyi yapmissiniz bilerek mi yaptiniz bilmiyorum
Ailenize neden soylemediniz anneniz babaniz ayri mi
Orda ust uste cikarlarken normal bir insanin tepkisi kacmak olurdu
Bir tuhaflik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…