- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 35
-
- Konu Sahibi Deniz8Nisan
Hah ben de bu yüzden açtım bu konuyu. Bunu anlatmak için.Ucuz atlatmissiniz. Biz kadinlara dusen kadina saygili erkek evlatlar yetistirmek. Ve kizlarimiza da baslarina ne gelirse gelsin rahatlikla bize anlatacak kadar guven vermek.gecmis olsun..
Zaten bir fırsatını bulup kactigimi yazmıştım. Annem babam bir. Ama dediğim gibi korktum.15 yasinda biri kucuk sayilmaz ki neyin ne oldugunu bilir 5 6 yasinda cocuk mu bu
Konuda bir yerdebu simgeyi yapmissiniz bilerek mi yaptiniz bilmiyorum
Ailenize neden soylemediniz anneniz babaniz ayri mi
Orda ust uste cikarlarken normal bir insanin tepkisi kacmak olurdu
Bir tuhaflik var
Allah korusun. Kimsenin yaşamasını istemem. Çünkü gerçekten insan yıllarca üzerinden atamayabiliyor.Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz ya? Bu ne pervasızlık. Pamuklar içinde saraylarda büyüdünüz sanırım. Az saygı be az saygı. Başınıza ya da evladınızın başına gelirse bir gün senaryonun kralını yaşatırlar size . Ayıp!!!
Aynen. Ama hala kafamı karıştıran bir şey var. O kız arkadaşım hep o adamı savunuyordu. Çok iyi biri o öyle bir şey yapmaz diye. Neden yapıyordu bunu.
Yaa zaten gözümün önünde yaptılar. Bana bakıp güldüler falan. Kaçtım bir iki dakika içinde. Posetteki olayı da anlatayım içinde sadece düşük yaptım bebek var dedi. Tutup da içine açıp bakmadım.Peki oraya bir daha hic gitmedikten sonra sizi götüren arkadasinizla görüsmeye devam ettinizmi? En azindan onun agzini aramadinizmi onada birseyler yapmismi diye?
Dünyanin binbir hali var tamam da, hepsi bir arada toplaninca biraz tuhaf geliyor.
Siz oradayken adamin sevgilisinin gelipte gözünüzün önünde üstüste cikmalari ne mâna? Kadin sizi görmedimi. Yada o poset olayi...Kafa karistirici olmus.
Allah korusun. Kimsenin yaşamasını istemem. Çünkü gerçekten insan yıllarca üzerinden atamayabiliyor.
Inşallah tugsem. Bunu ne çok isterdim.gebermiştir o pislik insallah.
Ellerine sağlık. Bu tip yorumlar gelince üzülüyorum. Çünkü kadın bu yaaa. En çok hor görulen, en çok hakkı yenen, en cok tacize uğrayan ama susan ya da susturulan.. En çok öldürülen....aa olur mu? Film senaryosuymuş ya.
Bir konu açılır, bazen bakıyorum bu dert mi be diyorum .. kapatıyorum sayfayı ( Ahahah senin derdine ... bilmem ne yazmıyorum!!)
Bir konu açılıyor, yok artık daha neler diyorum inandırıcı gelmiyor, kapatıyorum sayfayı ( hee tabi canım inandık biz de. Sonra ee?? yazmıyorum!!)
Bir konu açılıyor, her yerde ulaşılabilir bir bilgi sorulmus, kapatıyorum sayfayı . ( e bi zahmet aç google da bak onu da biz mi sölicez yazmıyorum!!! )
Sıkıntı bu. Ateş düştüğü yeri yakıyor. İnanmıyorsa kapasın sayfayı gitsin.
Midem bulandı.Öncelikle geçmiş olsun.Ama sanki anlatmadığınız anlatamadığınız eksik birşeyler var gibi.Sanki bahsettiğiniz kişiden etkilendiniz ,cinsellik olmasa da aranızda birşeyler geçtiği için korkudan tekrardan gitmiş gibi bir durum hissettim yazdıklarınızda.Şansınız varmış ki size zarar verememiş.
sana demedım cnm konu sahıbıne dedım
gerçektir ya öyle deme. olmuyor mu sanki böyle şeyler.
Erkeğin yaşını farketmedim yazınızda.Yaşınız 15 olduğu için belki kanmışsınızdır diye düşünmüştüm,illa yaşamışsınızdır demedim ki.Kimbilir aynı korkuyu yaşayan kaç kız var.O arkadaşın tuzağına düşmüşsünüz .Kiminle arkadaşlık yapacağınıza dikkat edin deniliyor ya çok doğru.Sizin göğüslerinizi nasıl konuşabiliyor O adamla?Midem bulandı.
Hayır yoktu canım. Sadece korku vardı. 45-50 yaşındaki iğrenç bir adamdan etkilenecegimi düşünmüş olman incitir beni. Tabi ki kisaltarak ana hatlarıyla yazdım. Biraz da gerçek rumuzlu yazdığım için tedirgin oldum açıkçası.
Aynen öyle her şeyini sana anlatmalılar, çekinmeden, sende usanmadan dinleyip yol göstermelisin. Anne baba olarak çook büyük bir sorumluluk bekliyor bizi..Anne baban çok güzel çok şanslısın. Iyi ki bir şey olmamış. Ikı evladım var kara kara düşünüyorum gelecekleri için. Ama kararlıyım ilgili ve bilinçli ebeveyn olarak sevgiyle büyütecegim onları.
Belki arkadasinizida tehtid etmistir. Hatta arkadasinizi yeni kisiler getirmesi icin bile tehtid etmis olabilir. Okuyoruz boyle seyleri hep.Aynen. Ama hala kafamı karıştıran bir şey var. O kız arkadaşım hep o adamı savunuyordu. Çok iyi biri o öyle bir şey yapmaz diye. Neden yapıyordu bunu.
İnanmamak da özgürsünüz de rahatlığı nerden çıkardınız ki? Olay 11 yıl önce olmuş 15 yaşındaymış. O kadar küçükken korkup mantıklı hareket etmesini bekleyemeyiz. Nihayetinde böyle bir adamla ilk kez karşılaşmış ne yapacağını bilmemesi doğal.ben asla ınanmadım.o kadar yıldır burdayım.dıyorum ya bende tacıze ugradım ınan bana böyle rahat ınsan görmedım