- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 35
-
- Konu Sahibi Deniz8Nisan
Inşallah ölmüştür. Benim de duam bu yönde. O yüzden diyorum çocuklar çocuk olduğu için korkup siniyor. Sindiriliyor. O yüzden bilinçli bir anne olmak ve çocuklarımi bu şekilde yetiştirmek istiyorum. Kimseden korkmalarini sinmelerini istemiyorum. Onlar güçlü olsun. Tüm çocuklarımız güçlü ve kendi güvenen bireyler olsunİnşallah gebermiştir bir çöplükte.
Gebermediyse de hapiste çürüyordur inşallah.
Hiçbiri değil de rahat bir yaşam sürüyorsa yazık çocuklarımıza, yazık bize...
ayy bu rahatlık bu sözler..eğleniyor muyuz genşlerrr
Bunu merak ediyorum ben de. Işte onu anlayamadım. Acaba arkadaşım da o adamla ilişki yaşayan biri miydi. Bunu belki de hiç bilemeyeceğimErkeğin yaşını farketmedim yazınızda.Yaşınız 15 olduğu için belki kanmışsınızdır diye düşünmüştüm,illa yaşamışsınızdır demedim ki.Kimbilir aynı korkuyu yaşayan kaç kız var.O arkadaşın tuzağına düşmüşsünüz .Kiminle arkadaşlık yapacağınıza dikkat edin deniliyor ya çok doğru.Sizin göğüslerinizi nasıl konuşabiliyor O adamla?
Canım sakin ol.Son zamanlarda fake üye,konular artınca böyle şüpheyle yaklaşanlar oluyor konulara.Bu konuyu da kapattirmak istiyorum artık. Çünkü vereceğim mesajı verdim. Çocuklarımızla daha çok ilgilenmemiz gerektiğini onları daha iyi yetistirmemiz gerektiğini...
Sanırım tansiyonum düştü. Ellerim titreyerek yazıyorum. Gebeligim boyunca zaten tansiyon sorunum vardı. E biraz da bir kaç yoruma uzulunce oldu sanırım.
Son sözlerimi söyleyeyim.
Nasıl atlattım. Yedi yıldır reiki ile ilgileniyorum. 12 farklı inisinasyon aldım. Sosyoloji okudum her ne kadar aöf olarak okusam da bu alanda kendimi geliştirmek istediğim için fazlaca okudum araştırdım.
Görüştüğüm bir terapistim var zaten. Aramızda abla kardeş iliskisi gibi bir ilişki var. Ona karşı çok rahatım. Ücretleri de makul.
Regresyon yaptırdım ve kendime uyguladim. Bir çok kez.
Zaten 7 yıldır meditasyon yapan biriyim. Sesli meditasyonlari tercih ediyorum
Içimizdeki çocukla iletişim için ayrı meditasyon var. Çok etkili.
Bunlarla ve daha nice yöntemle atlattım yaşadıklarımi. Bir tek bunu değil yaşadığım her olumsuzluğu...
Ben bunları yaşadım evet. Ama çok daha kötüsünü yaşayan insanları düşündükçe kendimi şanslı sayiyorum. Çünkü 2 yıl önceki iş arkadaşım maalesef tecavüze uğrayan bir kadınla evlendi. Arkadaşım şunu demişti; ben onun kalbine bakarım. ZAten ağır bir şey yaşamış. Ben de sütten çıkma ak kaşık değilim demişti. Tebrik etmiştim. Hadi o kadın arkadaşımla evlendi yuva kurdu. 4-5 Ay önce de bu yavruları oldu. Ama ya bu yüzden intihar eden kadınlar. Depresyon yaşayan kadinlar...
Sorun bu işte. Ellerim titriyor hala.
Mune . Ablacim lütfen konumu kapatır mısın. Ben vereceğim mesajı verdim.
Olabilir ama o çok rahattı. Ne bileyim tehdit edilmiş gibi gelmedi ama yeni kişiler getirmesi ihtimal olabilir.Belki arkadasinizida tehtid etmistir. Hatta arkadasinizi yeni kisiler getirmesi icin bile tehtid etmis olabilir. Okuyoruz boyle seyleri hep.
Inşallah ölmüştür. Benim de duam bu yönde. O yüzden diyorum çocuklar çocuk olduğu için korkup siniyor. Sindiriliyor. O yüzden bilinçli bir anne olmak ve çocuklarımi bu şekilde yetiştirmek istiyorum. Kimseden korkmalarini sinmelerini istemiyorum. Onlar güçlü olsun. Tüm çocuklarımız güçlü ve kendi güvenen bireyler olsun
Iyi güzel de benim onca yorumum var. Ve altı yıldır üyeyim bu siteye. Üyeliğim çalındığı için yeni üyelik almıştım. Her neyse. Ister inansinlar ister inanmasinlar. Ben burda elimden geldigince yorumlarimda insanlara yardımcı olmaya çalıştım. Haa olumsuz yorumlarim olmadı mi oldu. Tepki çektiğim de oldu. Her şeye olumlu yorum yazacak değilim. Kendini ezdiren kadınlara tahammülüm olmadığı için böyle. Çocukken yaşayıp atlattığım bu olay sonrası şimdi güçlü ve dimdik duran bir kadınım çok şükür.Canım sakin ol.Son zamanlarda fake üye,konular artınca böyle şüpheyle yaklaşanlar oluyor konulara.
Babamdan korkardim. Bir de beni o fotomontaj fotoğraflarla tehdit edince böyle oldu. Internete veririm demişti. Ay neyse. Yazmak istemiyorum artık. Sadece iyi bir anne olmak istiyorumBen olsam ben de aileme anlatamazdım sanırım, bilmiyorum.
Ama Allah korusun, yazması bile korkunç, çocuğumun başına gelen en ufak şeyde bile haberim olmazsa yıkılırım, ne biçim annelik yaptım da bana anlatamadı derim.
O yüzden yazık bize.
Teşekkür ederim. Sağol canım. Destek çok önemli. Arkadaşıniza bol bol destek olun. Zor bir şey gerçekten.Boyle hergun birsuru olay oluyor ve hep susuyorlar bizim bir arkadasimizin daha beter olaylari olmustu polise gittik ne bulabildiler nede baska bisey yapabildiler ismi cismi sahteymis kimligide cok kotuye gidiyor zaman bilincli olmak gerek her alanda bununla gecmis olsun .
Bunun cevabını mesajlarimda verdim.anlattiklarin dogru ise neden suanda sikaywt etmiyorsun? neden o dukkana baskin yapilmasini ve dedigin cdlerin ele gecmesini istemiyorsun? neden sucustu yapmiyorsun? neden yani?
okumadim. okusam da farketmez hic bi sebep bu konuyu sadece anlatip sikayet etmemeni de gerektrmez. inandirici degilse de benim acimdan sirf bu yuzden degil.Bunun cevabını mesajlarimda verdim.
Geçenlerde haberlerde çıkmıştı.Anne ve kızı tacizi babadan gizliyor ve de mahkeme sonucu eve geliyor.Baba da cinnet geçiriyordu.Anneden çok kızlar babadan korkuyorlar genelde.Babamdan korkardim. Bir de beni o fotomontaj fotoğraflarla tehdit edince böyle oldu. Internete veririm demişti. Ay neyse. Yazmak istemiyorum artık. Sadece iyi bir anne olmak istiyorum
Aynen öyle. Keşke babalar da öfkeyle değil adaletle hallettseler .Geçenlerde haberlerde çıkmıştı.Anne ve kızı tacizi babadan gizliyor ve de mahkeme sonucu eve geliyor.Baba da cinnet geçiriyordu.Anneden çok kızlar babadan korkuyorlar genelde.
kendimi yerine koyamiyorum. ben olsam sunu yapardim diyemiyorum. ailem memleketimde bilinen biri o yaslarda beni de kacirmaya calismislardi nasil kurtuldum hala hatirlamam ve hala ailem bilmez. bukadar olayi bile ben anlatamamisken seninki sanirim cok normal.Aynen öyle. Keşke babalar da öfkeyle değil adaletle hallettseler .
Büyük bir aminnñn diyorum. Rabbim evlatlarımızı korusun.kendimi yerine koyamiyorum. ben olsam sunu yapardim diyemiyorum. ailem memleketimde bilinen biri o yaslarda beni de kacirmaya calismislardi nasil kurtuldum hala hatirlamam ve hala ailem bilmez. bukadar olayi bile ben anlatamamisken seninki sanirim cok normal.
kucucuk bir kizim var. Allah dogrularla karsilastirsin cumlenin evladini