Küçükken yaşadığım taciz olayı.. Artık yazacağım.

Adamin karisi gelince de hayirdir bu liseli kiz kim 10 m2 ofiste seninle ne halt isi var dememis. Ikinci el esyaci adam bos vakitlerinde liseli kizlara ek ozel ders falan mi veriyormus? Tum yorumlari okumadim bir yerlerde bir sey kacirdim galiba.
Bir de adam bunu çağırıyor ama hep biri geliyor. İki dakika da bu da kaçıyor. Adam seni taciz edecekse o kapılar kilitli olur. Kimsenin girmesini istemez. Ya da kuytu bir köşeye götürür. Yapacağını orada yapar.

Bir de adam bunu çağırıyor ama hep biri geliyor. İki dakika da bu da kaçıyor. Adam seni taciz edecekse o kapılar kilitli olur. Kimsenin girmesini istemez. Ya da kuytu bir köşeye götürür. Yapacağını orada yapar.

ya sıktırsın gerızekalı ya.bu mal yuzunden ban yıcez ama olsun bırılerı bu sapık kısılıge uyarı vermelı degıl mı? ıkımız kurban olduk.olsun kankacım bu ruh hastası oldugunu kabul etmese de bız bılıyor muyuz evet.konu yalan mı evet....

bıe hamiş ayakları.yok 6 yıllık uye.he yav he..2017 yazıyor.yok eskı uyeymış.beyın ozurlu

Adamin karisi gelince de hayirdir bu liseli kiz kim 10 m2 ofiste seninle ne halt isi var dememis. Ikinci el esyaci adam bos vakitlerinde liseli kizlara ek ozel ders falan mi veriyormus? Tum yorumlari okumadim bir yerlerde bir sey kacirdim galiba.
Tabi bi de o var. Zavallı kadın düşünememiştir zatrn hiç aklına gelmemiştir. Allahım ya

bende yıllarca psıkolojk destek aldım 6 yasında tacıze ugradım hayal meyal hatırladıgım halde bende derın yaralar bıraktı.ulan sen 15 yasında güüya bunu yasıyosun ama öyle relax oyle sakın anlatıyosun kı,savunman da psikolojık destek aldıgın ıcınmiş.! yersen...
hadı konu gercek sayalım,o halde neden sen tecavuze ugramadın gıdıp geldın oraya ve sana bısey olmadı neden? cok mu cırkındın? neydı senı kurtaran o adamdan.... her yerden falso verecek kadar salaksın..barı duzgun yazda kurgulamana puan verelım zavallı seni :rapci::rapci:

ya sıktırsın gerızekalı ya.bu mal yuzunden ban yıcez ama olsun bırılerı bu sapık kısılıge uyarı vermelı degıl mı? ıkımız kurban olduk.olsun kankacım bu ruh hastası oldugunu kabul etmese de bız bılıyor muyuz evet.konu yalan mı evet....

bıe hamiş ayakları.yok 6 yıllık uye.he yav he..2017 yazıyor.yok eskı uyeymış.beyın ozurlu
Kaç tane kişiliği var acaba. Gelip burada dalga geçiyor milletle. Saygısızca yazıyor utanmadan. Hiç o ruh halini yaşamış bir insan en azından ya benim gibi olanlar var hadi ben atlattık onlar atlatamadı demiyor. O tacizler yüzünden üniversite sonra iki sene depresyona girdim ben. Beyin unutmuş tuttu 20küsür yaşında karşıma çıkardı. Zor bir zamanımda pat diye hatırlar oldum herşeyi. Kendimden tiksindim. Erkeklerden tiksindim. Annemden babamdan nefret ettim. Bana niye sagip çıkmadılar diye iki sene depresyonda gezdim. Biz abla gibi terapide alamadık. Reiki falanda yapamadık. Geri zekalı daha söyleyecek çok sözüm var da neyse.

X