Anket 'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

• Ankete Katılan
    223
ya avukat yada hostes olmak çok isterdimopuyorumnanaktan,olmadımafoldumben,anne engel oldu:1ninca:,mühendis oldum ve bir gün iyiki olmuşum demedim:sinifsinif:,sevmiyerek okudum sırf okumak içinÇok üzgünüm çoook,keşke içimde elbette var:gitme:,ama şimdi çocuklarım varopuyorumnanaktan,ve onlarla yeterince ilgileniyorum:hulya:,ve şu an halimden mmnunumbuyrunnnnnnnnn,ama küçük keşkeler var elbette:asigim:

cerrah olmak isterdim ameliyat yapıp iyileştirmek isterdim insanları ....
bide hemşire olmayı çok istemiştim olmadı..
ev hanımı oldum bende evde çalışıyom bedavadan....delikafadulden

cok küçükken ilk basta doktor olucam derdım büyüdükce ögretmen olurum dedım liseye geldim mühendis olmak istıyorum dedım lise bitti dersane basladı baktım cok zor kimya ile biyolojiye sardım ama bi halt olamadım:roflol:en sonunda acıkögretime yazıldım onu okuyoru :icecream:

Tek hayalim oyuncu olmaktı ünv ye kadar.Şimdi ise meclise girmek istiyorum.İnş. iyi bir siyasetçi olucamm emin adımlarla ilerliyorummm delikafadulden

doktor olucam derdim.hemde çocuk doktoru.5 yaşımda hep ağzımda bu vardı.doktorum bayandı ve çok iyiydi ondan etkilenmişim hep.tabi büyüdükçe hedef değştibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…