küçükken beni taciz eden akrabam....

çok sey yazilip çizilmis ne desem bilemedim
yasayanlarin adina çok ama çokk uzuldum
hem oglum hem kizim var, kizim benim yanimda bile uzerini degistirmek istemez
kardesi, babasinin yaninda bacaklari açik durmaz iç çamasirli yani.. 6.5 yasinda su an , uç sene once mahramiyet ogretmeye baslamistim kizima, bende sadece banyoda goruyorum , isin içine herkesi sokdum anlatirken kafasi karismasin diye doktorundan ogretmenine hiç kimse hiçbizaman gormeyecek dokunmayaack dedim , ileride nolur bilmiyorum buyyunce ama simdilik bana bile zor tahammul ediyor, bazen çocugu çokmu korkttum abarttim mi acaba diyordum ama bu konuyu okuyunca az bile yapmisim diyor

oglumada dedim ayni seyleri ama ona o kaadr ustune dusmedim, ablasindaki hassasiyet onda yok maalesef :KK43:

çocuklari olan anneler 3 yas gibi baslarlarsa anlatmaya çocuklarin aklina yer eder mutlaka ...

ben hiç söyleyemedimm :KK43:
ben söyledimde ne değişti...hayal meyal annemin kızdığını hatırlıyorum ama halen o abla müsveddesi aynı evin içinde pişkin pişkin yüzüme bakıyor............utanmaz.Asıl şimdi ben ona nefretimi kimseye açıklayamıyorum...gelmiş 35 yaşına.kime ne diyeyim..

ben söyledimde ne değişti...hayal meyal annemin kızdığını hatırlıyorum ama halen o abla müsveddesi aynı evin içinde pişkin pişkin yüzüme bakıyor............utanmaz.Asıl şimdi ben ona nefretimi kimseye açıklayamıyorum...gelmiş 35 yaşına.kime ne diyeyim..
öz ablanız mı?

evet.ben 4-5 yaşındayken..o 10 yaş büyük!!
Ay kötü ya!!! Annenizde arada kalmis sanki! Ne yapiyodu ablaniz ? Yani o zamanlar 15 yasinda,gayet yaptiginin farkinda.simdi iliskiniz nasil ?cok üzüldüm yaa abla bide ,demekki sadece erkeklwrden kormamak gerek...

Ay kötü ya!!! Annenizde arada kalmis sanki! Ne yapiyodu ablaniz ? Yani o zamanlar 15 yasinda,gayet yaptiginin farkinda.simdi iliskiniz nasil ?cok üzüldüm yaa abla bide ,demekki sadece erkeklwrden kormamak gerek...
örnek verdiğim arkadaştaki gibi çamaşırımı çıkarıp üstümde tepindiğini hatırlıyorum.kendiside çıkarmış iğrenç yaratık!!!!Naptığını anlamadım ama kötü bişey olduğunu hissedip demişim demekki..annemin çok öfkelendiğini bi zaman sonrada UNUTULDUĞUNU.............Şimdiyse hiç utanmadan yüzüme pişkin pişkin baktığını....daha neler neler yaşattığını.....
Beterin beteri var tabi...Ama psikolojim hiç iyi değil.
Bazen uzandığımda hep o anlar geliyor aklıma...keşke unutmak mümkün olsaydı.

örnek verdiğim arkadaştaki gibi çamaşırımı çıkarıp üstümde tepindiğini hatırlıyorum.kendiside çıkarmış iğrenç yaratık!!!!Naptığını anlamadım ama kötü bişey olduğunu hissedip demişim demekki..annemin çok öfkelendiğini bi zaman sonrada UNUTULDUĞUNU.............Şimdiyse hiç utanmadan yüzüme pişkin pişkin baktığını....daha neler neler yaşattığını.....
Cok üzücü,cünkü daha kazanmadan kaybettigi kardesi...kardes ya varmi ötesi....bastirilmis cinsellik her zaman felakete sürüklüyor zannimca,abla müsvettenizdede öyle olmus gibi...unutamicaksibiz elbet,cok aci gercekten.ne denie onu bile bilmiyorum,sadece okudugum herbir sayfada icim ciz etti,bende anneyi .kendi evlatlarimi yerine koydum dagiliyor insan.Ne güzelki acilarimizi paylasabimiyoruz,bir baskasinin derdine ortak olup beraber aglayabiliyorut,bizlerin farki o,insan olmak,insana deger vermek....

Cok üzücü,cünkü daha kazanmadan kaybettigi kardesi...kardes ya varmi ötesi....bastirilmis cinsellik her zaman felakete sürüklüyor zannimca,abla müsvettenizdede öyle olmus gibi...unutamicaksibiz elbet,cok aci gercekten.ne denie onu bile bilmiyorum,sadece okudugum herbir sayfada icim ciz etti,bende anneyi .kendi evlatlarimi yerine koydum dagiliyor insan.Ne güzelki acilarimizi paylasabimiyoruz,bir baskasinin derdine ortak olup beraber aglayabiliyorut,bizlerin farki o,insan olmak,insana deger vermek....
Bazen Bir derdim var'daki bazı üyeler gerçekten iyi geliyor.
Anlatabilmek ...
Birinin orda okuduğunu bilmek bile benim için önemli.
Böylesine iğrenç acılar unutulmuyor evet ama mutlaka vardır bir bedeli..

Bazen Bir derdim var'daki bazı üyeler gerçekten iyi geliyor.
Anlatabilmek ...
Birinin orda okuduğunu bilmek bile benim için önemli.
Böylesine iğrenç acılar unutulmuyor evet ama mutlaka vardır bir bedeli..
Elbette bedeli olucak,engec mahserde ,oraya da kalmiyor cogu zaman...Allaha birakin,teslimiyet iyi gelir.Allah yardimciniz olsun

bu gercekten cok ciddi bir travma bir cocuk icin hele ki bir de kardes.hep ic ice yasamaya mahkum olduğun biri sana bunu yasatan,of cok zor bir durum bu.Diyecek bisey bulamadım ve cok üzüldüm canım iki ucu b.klu değnek.ne yapıyor simdi hala aynı evde mi yasıyorsunuz?

bu gercekten cok ciddi bir travma bir cocuk icin hele ki bir de kardes.hep ic ice yasamaya mahkum olduğun biri sana bunu yasatan,of cok zor bir durum bu.Diyecek bisey bulamadım ve cok üzüldüm canım iki ucu b.klu değnek.ne yapıyor simdi hala aynı evde mi yasıyorsunuz?
İnsanların hiçbişey olmamış gibi böyle konuların üstünü örtmesi....Asıl kötü olan bu.evet bi aradayız.sınava hazırlanıyor ve benim hatırladığımı düşünmüyordur. . . Bu saatten sonra herhangi birine anlatmakta onu 35 yaşında küçük düşürmekte bi işe yaramaz.tedavi olmam gerektiğini biliyorum...

yaa ışte kızlar mahremiyet ne kadar da önemli. demek ki aablası bi uerden görmüş tvlerde felanda eskiden daha iğrenç şeyler olurmus. yavrularimiza mahremiyet eğitimi şart . canım yavrularim benim 2taneler inşallah başlarına hiç bir kötülük gelmez hic birimizin evladina ...

Allah bize merhamet etsin yavrularimizi bilip bilmedigimiz kotuluklerden korusun...

İnsanların hiçbişey olmamış gibi böyle konuların üstünü örtmesi....Asıl kötü olan bu.evet bi aradayız.sınava hazırlanıyor ve benim hatırladığımı düşünmüyordur. . . Bu saatten sonra herhangi birine anlatmakta onu 35 yaşında küçük düşürmekte bi işe yaramaz.tedavi olmam gerektiğini biliyorum...
offf ne diyeceğimi bilemiyorum ya bir abladan gelir mi ya insanın basına böyle birsey kanım dondu ya düsünmemeye calıs unutmak imkansızdır eminim cok üzgünüm insallah en az zararla kurtulursun bu travmadan canım...:KK43::KK43::KK43:

offf ne diyeceğimi bilemiyorum ya bir abladan gelir mi ya insanın basına böyle birsey kanım dondu ya düsünmemeye calıs unutmak imkansızdır eminim cok üzgünüm insallah en az zararla kurtulursun bu travmadan canım...:KK43::KK43::KK43:
hiç geçmiyor biliyormusun..bilinçaltında bi yerlerde duruyor o.
Kendimi öyle şeylerle meşgul etmeliyimki,hafızamda ona dair hiçbişey kalmasın.
Umarım ölmeden önce birgün gerçek olur.

Vallahi teyzeleriniz dangalak.

Siz bir magdursunuz, cocuk halinizle ne oldugunu bile anlamamissiniz. 5 yasindaki cocuga suc bulmak kadar dangalakca bir sey olamaz, sizi neden dovduler ?

Aileniz normal degil. BU hikayede dayak yiyen tarafin siz olmasinin hicbir mantigi yok.

Teyzeniz gerizekali ayrica. Ne demek sen dulsun, bir genc kiza ? Ruh hastasi ???? Siz o teyzeye bir kere haddini bildirin. Sucsuz oldugunuzu, cocuk oldugunuzu, tacize ugradiginizi, magdur tarafin siz oldugunu soyleyin. Ortada bir taciz var, hala teyzeniz artik bekaret mi dusunuyor, nedir anlamadim , dulsun ne demek ya??? Teyzeniz gercekten igrenc bir zihniyete sahip. Haddini bildirdikten sonra daha da konusmayin derim o teyzeyle.
Yanlış anlamışsın "genç kız a" değil, çocuğa , yani o 4 - 5 yaşlarındayken demiş üstelik :KK57:

hiç geçmiyor biliyormusun..bilinçaltında bi yerlerde duruyor o.
Kendimi öyle şeylerle meşgul etmeliyimki,hafızamda ona dair hiçbişey kalmasın.
Umarım ölmeden önce birgün gerçek olur.
cok üzgünüm:KK43:unutulmaz tabiki kolay mı piskolojik yardım almayı düsünüyor musun?faydası olabilir

X