küçükken beni taciz eden akrabam....

İnsanı katil olmaya teşvik eden hayat gerçekleri

Hasta yaratıklarrr

Cocuğun dünyasının kararmaması, yitik bir ruh olmaması için, çocuk tacize uğradığını söylediğinde ya da ima ettiğinde, ona suçsuz olduğunu anlatın. tekrar ve tekrar bu olayda kendisinin bir sorumluluğu olmadığını belirtin. tacizciyi şikayet etmekten korkmayın.

Kucukken ineklerimiz vardi okul çıkışı zihinsel engelli abimle beraber otlatirdik koyde bazen komsularimizin cocuklari da gelirdi bir korucu vardi birgun yanimiza geldi bana sa r ildi ve eli gogsume dogru uzaninca hemen kendimi kurtardom Allahtan yalniz degildim cok degil aradan beş ay gecti bir telefon geldi annem apartopar gitti daha on onbir yasindayom bu sapik dayimin kizini gel sana seker vericem diye kandiriyor ve agzini kapatip tecavuz ediyor olay duyulunca dayim adami vuruyor ama malesef gebermiyor ayni sekilde dayimin kizi da inek otlatiyormus tekbasina sonra oteki taraf mahkemeyi kazaniyor ve dayim iftiradan bir de tazminat ödüyor sonra o kiz bosanmis biriyle evlendiriliyor duyumlarimiza gore sürekli gecmisi suratina vuruluyormus o donem kadinlar anneme dedi ki senin kizin da yalniz inek otlatiyor oglun engelli ne kadar koruyabilir annem de tamam gondermem dedi ama sozunu tutmadi geçen sene bu mesele yuzunden annemle kavga wttim diyor ki bendebag bahce yle ugrasiyordum napim ( maddi durumumiz kötü de degildi ortahalliydik ama .....

iste cocuk akli, akli basinda yasi biraz yol almis olan biri gider o korucuyu sikayet ederdi, bir daha da cesaret edemezdi.Bu sapiklar bilerek ufak cocuklara dadaniyorlar,kendini koruyamaz,korkuturum kimseye bisey demez diye diye..Allah cezalarini versin..Allaha hesabini vericekler..
öteki kiza da cok üzüldüm.Insan neden karsisindaki insana böyle bir olaydan dolayi sucluluk hissetirmek ister ki.Nasil bir sevgisizlikdir,onlari da allah bildigi gibi etsin.

Allah korumuş sizi, diğer cana da yazık olmuş

Uzuldugum diger konu ise dayimin kizi inek otlatirken basina bu olay grldi ailem bunu bile bile beni inek otlatmaya yollarlardi iki üç saat eve gelemezdik hala uzulurum aklima geldikce ailemi bu konuda affedemiyorum

Uzuldugum diger konu ise dayimin kizi inek otlatirken basina bu olay grldi ailem bunu bile bile beni inek otlatmaya yollarlardi iki üç saat eve gelemezdik hala uzulurum aklima geldikce ailemi bu konuda affedemiyorum
Ailenize kizmakta haklisiniz...insan ac kalsa bile evladini korur kollar,demin de dedigim gibi eskiler bizlere göre malesef daha düsüncesiz mis...

benim anlamadığım boşanmış erkeğe vermek nedir ya
Baba bu kadar namusuna ve kızına düşkün ama kızın başına küçük yaşta bu olay geliyor namus kurtarmak için mi bir adama veriliyor(!) Neymiş sevgili namusları kurtulmuş kendi onayları ile hergün tecavüze uğruyor kızcağız.Adalet bunun neresinde.Yazık çok üzüldüm hem size hem dayınızın kızına.

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, desteğiniz için....Ne kadar çok tacizci varmış...hem de türlü türlü akla hayale gelmedik sapıklıklar.
Yorumların hepsini tek tek okudum ve tacize uğrayanların bu kadar çok olmasına aslında şaşırmadım... ...ben çok güvensiz şüpheci pimpirikli bir insanım aşırı kontrolcüyüm eşim de bazen bu huyumdan şikayet eder. Çocuğum olsa ne yaparm bimiyorum asla kimseye bırakamam kimseye sevdiremem. Çocukları ne kadar eğitsek de az, tacizci bazen çok yakın olabiliyor öz baba abi olabiliyor... ama bazı şeylerin farkında olmaları ve ne olursa olsun gelip anlatmaları gerektiğini o güven duygusunu onlara bir şekilde aşılamak gerekiyor...

Son düzenleme:

ayy dayinin kizina cok uzuldum canim hem dul bir adama bozuk mal gibi verilmis hem de surekli sanki o kiz zaten hatirlamiyormus gibi yuzune vuruluyor. Rabbim yardimcisi olsun gercekten cok zor durumdaymis cok uzuldum. esime anlatmamakla ne kadar dogru yaptigimi da tekrar gormus oldum

SİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM benzerini yaşadım komşumuzun evin altında dükkanı vardı genç bi oğlu vardı biz mahallenin çocukları o dükkana gider su içerdik bize çikolata filan verirdi otururduk orda.. ben, erkek kardeşim ve 2 arkadaşımız.. 6 7 yaşlarındayız hepimiz.. beni kucağına alırdı hep otururken, o zamanlar anlamıyodum tabi zaman geçip büyüdükçe anladım ne yapmaya çalıştığını pislik köpek herif kimseye söylemedim hiç

Namus kurtarmak icin degil cnm malesef basina boyle bir olay geldigi icin genelde talipleri o tur kisiler oldu

ben 4 5 yaşlarındayken kuzenimle yaşadım buna benzer bir olay. hemde kuzenim kız. erkekte değil. oda o zamanlar 13 14 yaşlarındaydı. evde bazen ikimiz kalıyorduk. ve beni yatırıp sürtünme tarzı şeyler yapıyordu. giysilerimi çıkarıp çıkarmadığını düşünüyorum bazen. net olmamakla beraber galiba bir kaç seferinde çıkarmıştı. çocuk aklı ne olduğunu anlamıyordum o zamanlar.kimseye de birşey söylememiştim. sonradan sonraya, bazı şeyleri öğrendikçe anladım yaptığının ne olduğunu.
şimdi hala görüşürüz ama ne o ne ben asla bunun konusu açılmadı bir daha.
ama bazen düşünürüm niye yapıyordu bunu? acaba şuan yaptığı şeyi hatırlıyormu diye.
gerçi ben hatırlıyorsam o mutlaka hatırlıyordur.
anlayacağınız sadece erkeklerden değil bayanlardan da korumak gerekiyor küçük çocukları.
ve benim tavsiyem annelerin çocuklarına mutlaka mahrem yerlerini onun anlayacağı şekilde anlatmaları ve buralara kimsenin dokunamayacağını onlara öğretmeleri...

Ufak cocuklarin yaptiklari malesef tv den gordukleri yada en kotusu aptal anne babalarin ozel anlarini pek gizli yasayamamalari yuzunden gorduklerini arkadaslariyla yada kendinden kucuklere uygulamaya calismalari oluyor yaptiklarinin ayip oldugunu biliyorlar ama kotu bisey olarak gormuyorlar

Ama koskoca delikanlinin saci sakali agarmis adamin yaptigi sapiklik igrenclik ne yaptiklarinin gayetde bilincindeler , tehtit edip korkutup cocuklari istismar ediyorlar ... Artik cezalarinda bi caydiricili olmasi gerek

Konu sahibesinin yazdıkları ciğerimi yaktı, bir de sizin bu mesajınızı okuyunca üstüne... İçimdeki o minik kız çocuğunu sizlerin yerine koydum da.. Düşüncesi bile böyle tarumar ediyorsa, bunları yaşamış olmak ... Allah kahretsin insan kılıklı hayvandan binlerce kat aşağılık bu yaratıkları. Ne bu dünyada ne ahirette rahat yüzü görmesin bu şeref yoksunu adiler. Sizlere açtıkları yaralar nasıl kapanır? Bu vebal nasıl ödenir ?... Çok korkuyorum,bu dünyaya bir çocuk getirmekten ben çok korkuyorum. Yavrularımıza en yakınlarımız kıyıyor...

Şunu o kadar zor okudum ki okurken kalbim sıkıştı... bununla yaşamak ne kadar zordur...benim yaşadığımdan çok daha sapıkça ve korkunç
Annem de olmamış gibi davrandı aslında ben en çok buna üzüldüm...en çok sevgiye şefkate ihtiyaç duyduğum an annem sanki terketti beni ne konuştuk bu konuyu ne de bir teselli bulabildim ondan...bana onca laflar söylenirken sarıp sarmalamadı beni...ona çok kırgınım şimdi hayatta değil ama çok üzgünüm...

aynı iğrençliği aynı yaşlardayken abla -müsveddesi kişi bana yapmıştı.Bense anneme söylemiştim.hayal mayal hepsi aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…