o ilkokul 4 yada 5. sınıfa gidiyorduben O'da cocuktur sandim.yasi varmiydi epey?
Kucukken ineklerimiz vardi okul çıkışı zihinsel engelli abimle beraber otlatirdik koyde bazen komsularimizin cocuklari da gelirdi bir korucu vardi birgun yanimiza geldi bana sa r ildi ve eli gogsume dogru uzaninca hemen kendimi kurtardom Allahtan yalniz degildim cok degil aradan beş ay gecti bir telefon geldi annem apartopar gitti daha on onbir yasindayom bu sapik dayimin kizini gel sana seker vericem diye kandiriyor ve agzini kapatip tecavuz ediyor olay duyulunca dayim adami vuruyor ama malesef gebermiyor ayni sekilde dayimin kizi da inek otlatiyormus tekbasina sonra oteki taraf mahkemeyi kazaniyor ve dayim iftiradan bir de tazminat ödüyor sonra o kiz bosanmis biriyle evlendiriliyor duyumlarimiza gore sürekli gecmisi suratina vuruluyormus o donem kadinlar anneme dedi ki senin kizin da yalniz inek otlatiyor oglun engelli ne kadar koruyabilir annem de tamam gondermem dedi ama sozunu tutmadi geçen sene bu mesele yuzunden annemle kavga wttim diyor ki bendebag bahce yle ugrasiyordum napim( maddi durumumiz kötü de degildi ortahalliydik ama .....
Allah korumuş sizi, diğer cana da yazık olmuşKucukken ineklerimiz vardi okul çıkışı zihinsel engelli abimle beraber otlatirdik koyde bazen komsularimizin cocuklari da gelirdi bir korucu vardi birgun yanimiza geldi bana sa r ildi ve eli gogsume dogru uzaninca hemen kendimi kurtardom Allahtan yalniz degildim cok degil aradan beş ay gecti bir telefon geldi annem apartopar gitti daha on onbir yasindayom bu sapik dayimin kizini gel sana seker vericem diye kandiriyor ve agzini kapatip tecavuz ediyor olay duyulunca dayim adami vuruyor ama malesef gebermiyor ayni sekilde dayimin kizi da inek otlatiyormus tekbasina sonra oteki taraf mahkemeyi kazaniyor ve dayim iftiradan bir de tazminat ödüyor sonra o kiz bosanmis biriyle evlendiriliyor duyumlarimiza gore sürekli gecmisi suratina vuruluyormus o donem kadinlar anneme dedi ki senin kizin da yalniz inek otlatiyor oglun engelli ne kadar koruyabilir annem de tamam gondermem dedi ama sozunu tutmadi geçen sene bu mesele yuzunden annemle kavga wttim diyor ki bendebag bahce yle ugrasiyordum napim( maddi durumumiz kötü de degildi ortahalliydik ama .....
Uzuldugum diger konu ise dayimin kizi inek otlatirken basina bu olay grldi ailem bunu bile bile beni inek otlatmaya yollarlardi iki üç saat eve gelemezdik hala uzulurum aklima geldikce ailemi bu konuda affedemiyorumiste cocuk akli, akli basinda yasi biraz yol almis olan biri gider o korucuyu sikayet ederdi, bir daha da cesaret edemezdi.Bu sapiklar bilerek ufak cocuklara dadaniyorlar,kendini koruyamaz,korkuturum kimseye bisey demez diye diye..Allah cezalarini versin..Allaha hesabini vericekler..
öteki kiza da cok üzüldüm.Insan neden karsisindaki insana böyle bir olaydan dolayi sucluluk hissetirmek ister ki.Nasil bir sevgisizlikdir,onlari da allah bildigi gibi etsin.
Allah korumuş sizi, diğer cana da yazık olmuş[/QUOAynen gecen yaz bi de adini cikardilar kaynatasiyla yakalandi diye halbuki oyle bisey yokmus kaynatasi siddetuygulamis karakolluk olmuslar vs vs
Ailenize kizmakta haklisiniz...insan ac kalsa bile evladini korur kollar,demin de dedigim gibi eskiler bizlere göre malesef daha düsüncesiz mis...Uzuldugum diger konu ise dayimin kizi inek otlatirken basina bu olay grldi ailem bunu bile bile beni inek otlatmaya yollarlardi iki üç saat eve gelemezdik hala uzulurum aklima geldikce ailemi bu konuda affedemiyorum
Kucukken ineklerimiz vardi okul çıkışı zihinsel engelli abimle beraber otlatirdik koyde bazen komsularimizin cocuklari da gelirdi bir korucu vardi birgun yanimiza geldi bana sa r ildi ve eli gogsume dogru uzaninca hemen kendimi kurtardom Allahtan yalniz degildim cok degil aradan beş ay gecti bir telefon geldi annem apartopar gitti daha on onbir yasindayom bu sapik dayimin kizini gel sana seker vericem diye kandiriyor ve agzini kapatip tecavuz ediyor olay duyulunca dayim adami vuruyor ama malesef gebermiyor ayni sekilde dayimin kizi da inek otlatiyormus tekbasina sonra oteki taraf mahkemeyi kazaniyor ve dayim iftiradan bir de tazminat ödüyor sonra o kiz bosanmis biriyle evlendiriliyor duyumlarimiza gore sürekli gecmisi suratina vuruluyormus o donem kadinlar anneme dedi ki senin kizin da yalniz inek otlatiyor oglun engelli ne kadar koruyabilir annem de tamam gondermem dedi ama sozunu tutmadi geçen sene bu mesele yuzunden annemle kavga wttim diyor ki bendebag bahce yle ugrasiyordum napim( maddi durumumiz kötü de degildi ortahalliydik ama .....
Uzuldugum diger konu ise dayimin kizi inek otlatirken basina bu olay grldi ailem bunu bile bile beni inek otlatmaya yollarlardi iki üç saat eve gelemezdik hala uzulurum aklima geldikce ailemi bu konuda affedemiyorum
SİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM benzerini yaşadımMerhaba arkadaşlar, konu şu: Ben 4-5 yaşlarındayken ailevi sorunlarımız nedeni ile dedemlerde kalmıştık uzun bir süre. annem ben ve kardeşlerim.Bekar dayım vardı teyzelerim vardı evde. sanırım dayım o zamanlar 20 yaşında falandı, ben küçükken beni taciz ederdi. İyi hatırlıyorum bir çok şeyi.Sülale tarafından da biliniyor. Beni sık sık odasına götürür yüz üstü yere yatırır ve üstüme uzanırdı. Yatağın üstüne yatırır üstüme omuzlarımdan bastırırdı. Kucağına alırdı bazen.Böyle zamanlarda ya elimde bir şey olırdu oyuncak kitap vs. verip onun hakkında konuşurdu benimle ya da başka konulardan. Bir de tuvaletten çıktığımda pamtolonumu indirip iç çamaşırımı kontrol etmişti ıslak olduğunu görünce kızmıştı güya niye silmiyorusun diye. Yüz üstü yere yatırıp üstüme çıktığı bir gün teyzem odaya tesadüfen girdi ve kıyamet koptu evde. herkes geldi. artık pantolonu inik miydi benim pantolonum inik miydi bilmiyorum, inik de olabilir çünkü sanki öyle bir şey hatırlıyorum.Teyzem kızdı bağırdı dayıma, beni annem teyzem aldı sorular sordular ve o soruyu sordular, ne dedim hatırlamıyorum ama annem şoka girdi ağladı çok kötü oldu beni dövdü hatta ...... ve buna da o kadar kırgınım o kadr kırgınım ki anlatamam, yere kapaklanışım büzülüşüm sırtıma inen yumruklar.... çocuk halimle o kadar aciz ve üzgün ve masumdum ki düşününce kendime acıyorum dayımın tacizinden ziyade annemin davranışı. Ama onu da anlamaya çalışıyorum.Annem şu anda hayatta değil, yaşarken hiç bu konuyu da konuşamadık annem ben lisedeyken vefat etti....
El hasıl dayım diğer dayılarımdan dayak yedi, evden gönderildi. İnkar mı etti kabul mü etti bilmiyorum. Araya bayağı bir soğukluk girdi.Biz hiç görüşmedik bir daha hiç de konuşmadık. Ve bu olay 23 sene önce oldu.
Ama anneannem teyzelerim hala soğuk da olsalar görüşüyorlar. Evlendi çocukları oldu.
Ve şu var, o yaşımda teyzelerim kendimi taciz ettirdiğim için beni suçlamıştı, "neden bağırmadım neden söylemedin benim kızım olsa söyler" diye.O olaydan sonra içine kapanık ezik bir çocuk oldum, eve bir misafir gelmişti beni sevmek istedi kucağına almak istedi gitmedim utandım, yanıma otur dedi oturmadım. Israr etti ben istemedim. Sonra teyzem de "sen dayının kucağına oturuyorsun ama" demişti.... Küçük teyzem o yaştaki halimle, bana diyordu ki "senle kimse evlenmez sen dulsun" bunun ne anlama geldiğini bilmiyordum ama o utancımı suçlu hissetmemi üzüntümü korkumu çaresizliğimi zavallılığımı anlatamam bütün duygularımı köşelerde ağladığımı hatırlıyorum...ben kendi suçum gibi düşünüyordum. hiç kimse bana sarılıp da teselli etmedi....bilinçsizlik mi sevgisizlik mi bilmiyorum zaten ailevi, maddi sorunlarımız da vardı.
Bunu bir türlü atlatamıyorum 22-23 yaşlarındayken anlatmıştım ilk bir arkadaşıma daha doğrusu ayrıntıya girmeden söylemiştim. Eşime de evlenmeden önce anlattım belki benimle evlenmek istemez diye....öyle bir şey düşünmedi.ama çok üzüldü ağladı ve kızdı ona, bu konuyu da kafamdan atmamı düşünmememi istedi.
Çok üzgünüm çocuk tacizi falan duyunca çok üzülüyorum o çocuğun ne hissettiğini çok iyi anlıyorum sarılmak istiyorum hepsine, sarılıp ağlamak...
şimdi ağlayarak yazıyorum bunları...ben çok değersiz haksızlığa uğramış ve zavallı hissediyorum kendime acıyorum...her kötü olayda aklıma geliyor.....çok uzun oldu ama anlatmak istedim, çok üzgünüm sanki yıllar geçtikçe hayatın gerçeklerini üzüntülerini gördükçe daha çok hatırlayıp üzülüyorum....küçük kızı kucağına almış erkek görünce bile rahatsız oluyorum taciz ediyor gibi geliyor. Çok uzun oldu biliyorum, yazamadığım çok fazla şey de var aslında.....
LÜTFEN çocuklarınızı akraba yakını bile olsa dikkat edin, umarım kimse böyle bir şey yaşamaz...
Namus kurtarmak icin degil cnm malesef basina boyle bir olay geldigi icin genelde talipleri o tur kisiler oldubenim anlamadığım boşanmış erkeğe vermek nedir ya
Bu kadar namusuna ve kızına düşkün ama kızın başına küçük yaşta bu olay geliyor namus kurtarmak için mi bir adama veriliyor(!) Neymiş sevgili namusları kurtulmuş kendi onayları ile hergün tecavüze uğruyor kızcağız.Adalet bunun neresinde.Yazık çok üzüldüm hem size hem dayınızın kızına.
Küçük bir kız iken anneannemlere giderdik ev o kadar kalabalık olurdu ki... annem beni salonda yatirirdi... gece olunca dayım başucuma oturur elini iç çamaşırııma sokup oksamaya başlardı... donup kalırdım o kadar kötü bir duygu ki sadece yasayan anlar beni... sonra bir gün dayım bize gelmisti ayni şeyi yine yapti ben de o odadan çıktım baska odaya geçtim sabah olunca annem nedenini sordu ben de anlattım annem de ağlamaya basladi o kadar üzüldüm ki o cocuk halimle... kendimi suclu hissettim. .. dayım bi daha ilismedi...
ama ben annemin gözyaşlarını caresizligini zayifligini hiç unutmadım...
sonra ise annemin babası başladı aslında belki hep yapıyordu ama ben farkedemiyordum... bir gün dedemle konusuyorduk ellerini kalcalarimin icine o kadar sokmustu ki canım yandi benle konusurken hep olmayan goguslerimi avucladigini hep gogsumu oksadigini farkettim... yani dedemin tacizlerine ne zaman basladigini ise bilmiyorum...
tacizleri anladigimda hissettigim seyleri yazmak isterim... Başta çok iğrenç bir koku yükseliyor insanın içinden sonra kalbinizde bir acı sonra karşı taraf dokundukca oksadikca siz bir kuyudan aşağı düşüyorsunuz ve gittikçe çıkış uzaklaşıyor etraf kapkara oluyor.. ve her seferinde daha asagi daha da dibe iniyorsunuz...
bir cocugu taciz etmekle buyugu etmek arasında hicbir benzerlik yok... genc kız iken de tacize uğradım çocukken olan sey cok farkli yasayan anlar baska da kimsenin anlayabilecegi bir duygu degil... ama o tacizlerden daha kötü bir duygu yasadigimi hatirlamiyorum..
dedem o kadar cesaretliydi ki mesela yan odada 15 kisi sofrada yemek yerken gelip goguslerimi oksamaya baslardi...eli surekli ya göğsümde kalcamda bacaklarimin ust kisminda idi ama kimse suphelenmefigi icin kimse gormuyordu... bense sadece donuyordum dusuyordum kokuyordum icim aciyordu ama hicbir sey yapamıyordum
bir muddet sonra onu isirmami opmemi istemeye başladı benim küçücük bir kiz oldugumu lutfen unutmayin... kacamiyordum her firsatta yakaliyordu... biraz buyudugumde artik kacmaya basladim o ise bana bir gece onun yanina gelip geceyi onunla gecirmem icin yalvarmaya basladi ve yine kucagina oturdugumda altimda tuhaf hareketlenmeler hissediyordum
son olarak da bi gun saldirdi once kuytu bir köşede sıkıştırdi dilini agzimin icine soktu asiri derecede igrendim ogggh falan dedim sonra zorla yataga firlatti ustume cikti bu arada bu adam yaklaşık 120 kilo ben ise ortaokula gidiyordum tekrar dilini agzima soktu... o sirada ne oldu nasil oldu hic hatirlamiyorum o kisimlari, kacmayi basardim ...
o evden hep nefret ettim... annemin babası oldugu icin annemden de yıllarca nefret ettim... kendimi bozuk kokuşmuş bir yemek gibi görüyordum hep kokuyordum sanki artik ne yapsam da düzgün hayatim olmaz diyordum bastan bozuktum ben... babam dahil herkezden suphe ettim... babacim ve rahmetli dedecim amcam bana ne zaman yakinlassa hafakanlar geciriyordum... hatta bi kere babamla oturuyorduk eli yanlislikla ciplak belime degdi.. o an yine karanlik karanlik kuyulara dustum o hayal kiru kirikligimi anlatmama imkan yok ... kalp krizi gecirebilecek kadar kalbim sıkışmıştı babam da mi demistim... oysaki yanlışlıkla olmustu babam farkinda bile değildi
bu arada o adami annemi bizi taniyan birilerine anlatsam asla bana inanmazlar o kadar güvenilir sevilen ak sakallı huzur verici dedeler olur ya öyle bi tip işte...
inanamadigim sey ise annem aslinda bi kere bizi yakaladi ben banyodaydim kucuk kardesimle oynuyordum sonra o geldi o da banyoya girdi oksamaya basladi o sirada annem iceri girdi acikçasi ben cok sevindim yakaladi diye... annemin o yüz ifadesini hic unutamam saskinlik inanamazlik ...ama sonra o kadar olmamasi gereken biseydi ki unutmayi ya da yanlis anladiginina kendini ikna etti... bu yuzden de anneme cok kizarim beni korumadigi icin resnen aslanin onune attigi icin....
neyse
Aradan cok uzun yillar gecti o adam öldü... hala herkez ne kadar iyi bir insan oldugunu söyler durur ... ben 38 yaşında evlenebildim evlenmeden önce de cok korktum benim gibi bir insandan ( kokusmus ve bozulmus bir et yemegi) boyle bir soydan cocuk mu yapilir dedim...
artik pek dusunmuyorum...
esimi seviyorum mutluyum hem de menopoza girdigimi dusunurken megerse hamile oldugumu ogrendim...
iyiyim 40 yaşımda daha iyiyim...
Küçük bir kız iken anneannemlere giderdik ev o kadar kalabalık olurdu ki... annem beni salonda yatirirdi... gece olunca dayım başucuma oturur elini iç çamaşırııma sokup oksamaya başlardı... donup kalırdım o kadar kötü bir duygu ki sadece yasayan anlar beni... sonra bir gün dayım bize gelmisti ayni şeyi yine yapti ben de o odadan çıktım baska odaya geçtim sabah olunca annem nedenini sordu ben de anlattım annem de ağlamaya basladi o kadar üzüldüm ki o cocuk halimle... kendimi suclu hissettim. .. dayım bi daha ilismedi...
ama ben annemin gözyaşlarını caresizligini zayifligini hiç unutmadım...
sonra ise annemin babası başladı aslında belki hep yapıyordu ama ben farkedemiyordum... bir gün dedemle konusuyorduk ellerini kalcalarimin icine o kadar sokmustu ki canım yandi benle konusurken hep olmayan goguslerimi avucladigini hep gogsumu oksadigini farkettim... yani dedemin tacizlerine ne zaman basladigini ise bilmiyorum...
tacizleri anladigimda hissettigim seyleri yazmak isterim... Başta çok iğrenç bir koku yükseliyor insanın içinden sonra kalbinizde bir acı sonra karşı taraf dokundukca oksadikca siz bir kuyudan aşağı düşüyorsunuz ve gittikçe çıkış uzaklaşıyor etraf kapkara oluyor.. ve her seferinde daha asagi daha da dibe iniyorsunuz...
bir cocugu taciz etmekle buyugu etmek arasında hicbir benzerlik yok... genc kız iken de tacize uğradım çocukken olan sey cok farkli yasayan anlar baska da kimsenin anlayabilecegi bir duygu degil... ama o tacizlerden daha kötü bir duygu yasadigimi hatirlamiyorum..
dedem o kadar cesaretliydi ki mesela yan odada 15 kisi sofrada yemek yerken gelip goguslerimi oksamaya baslardi...eli surekli ya göğsümde kalcamda bacaklarimin ust kisminda idi ama kimse suphelenmefigi icin kimse gormuyordu... bense sadece donuyordum dusuyordum kokuyordum icim aciyordu ama hicbir sey yapamıyordum
bir muddet sonra onu isirmami opmemi istemeye başladı benim küçücük bir kiz oldugumu lutfen unutmayin... kacamiyordum her firsatta yakaliyordu... biraz buyudugumde artik kacmaya basladim o ise bana bir gece onun yanina gelip geceyi onunla gecirmem icin yalvarmaya basladi ve yine kucagina oturdugumda altimda tuhaf hareketlenmeler hissediyordum
son olarak da bi gun saldirdi once kuytu bir köşede sıkıştırdi dilini agzimin icine soktu asiri derecede igrendim ogggh falan dedim sonra zorla yataga firlatti ustume cikti bu arada bu adam yaklaşık 120 kilo ben ise ortaokula gidiyordum tekrar dilini agzima soktu... o sirada ne oldu nasil oldu hic hatirlamiyorum o kisimlari, kacmayi basardim ...
o evden hep nefret ettim... annemin babası oldugu icin annemden de yıllarca nefret ettim... kendimi bozuk kokuşmuş bir yemek gibi görüyordum hep kokuyordum sanki artik ne yapsam da düzgün hayatim olmaz diyordum bastan bozuktum ben... babam dahil herkezden suphe ettim... babacim ve rahmetli dedecim amcam bana ne zaman yakinlassa hafakanlar geciriyordum... hatta bi kere babamla oturuyorduk eli yanlislikla ciplak belime degdi.. o an yine karanlik karanlik kuyulara dustum o hayal kiru kirikligimi anlatmama imkan yok ... kalp krizi gecirebilecek kadar kalbim sıkışmıştı babam da mi demistim... oysaki yanlışlıkla olmustu babam farkinda bile değildi
bu arada o adami annemi bizi taniyan birilerine anlatsam asla bana inanmazlar o kadar güvenilir sevilen ak sakallı huzur verici dedeler olur ya öyle bi tip işte...
inanamadigim sey ise annem aslinda bi kere bizi yakaladi ben banyodaydim kucuk kardesimle oynuyordum sonra o geldi o da banyoya girdi oksamaya basladi o sirada annem iceri girdi acikçasi ben cok sevindim yakaladi diye... annemin o yüz ifadesini hic unutamam saskinlik inanamazlik ...ama sonra o kadar olmamasi gereken biseydi ki unutmayi ya da yanlis anladiginina kendini ikna etti... bu yuzden de anneme cok kizarim beni korumadigi icin resnen aslanin onune attigi icin....
neyse
Aradan cok uzun yillar gecti o adam öldü... hala herkez ne kadar iyi bir insan oldugunu söyler durur ... ben 38 yaşında evlenebildim evlenmeden önce de cok korktum benim gibi bir insandan ( kokusmus ve bozulmus bir et yemegi) boyle bir soydan cocuk mu yapilir dedim...
artik pek dusunmuyorum...
esimi seviyorum mutluyum hem de menopoza girdigimi dusunurken megerse hamile oldugumu ogrendim...
iyiyim 40 yaşımda daha iyiyim...
aynı iğrençliği aynı yaşlardayken abla -müsveddesi kişi bana yapmıştı.Bense anneme söylemiştim.hayal mayal hepsi aklımdaben 4 5 yaşlarındayken kuzenimle yaşadım buna benzer bir olay. hemde kuzenim kız. erkekte değil. oda o zamanlar 13 14 yaşlarındaydı. evde bazen ikimiz kalıyorduk. ve beni yatırıp sürtünme tarzı şeyler yapıyordu. giysilerimi çıkarıp çıkarmadığını düşünüyorum bazen. net olmamakla beraber galiba bir kaç seferinde çıkarmıştı. çocuk aklı ne olduğunu anlamıyordum o zamanlar.kimseye de birşey söylememiştim. sonradan sonraya, bazı şeyleri öğrendikçe anladım yaptığının ne olduğunu.
şimdi hala görüşürüz ama ne o ne ben asla bunun konusu açılmadı bir daha.
ama bazen düşünürüm niye yapıyordu bunu? acaba şuan yaptığı şeyi hatırlıyormu diye.
gerçi ben hatırlıyorsam o mutlaka hatırlıyordur.
anlayacağınız sadece erkeklerden değil bayanlardan da korumak gerekiyor küçük çocukları.
ve benim tavsiyem annelerin çocuklarına mutlaka mahrem yerlerini onun anlayacağı şekilde anlatmaları ve buralara kimsenin dokunamayacağını onlara öğretmeleri...