küçükken beni taciz eden akrabam....

ayyy adi şerefsi..z birde video paylaşmış
ahhhh idam geri gelmeli ahhh
Idam geri gelse böyle bir aile içinde kız çocuğunu dövmek susturmak varken adalete teslim ederlermi. Hiç caydırıcı olacağını da sanmıyorum. Aksine taciz ve tecavüz sonrası kurbanın öldürülmesi olayı artar. Zaten tecavüz sonrası genelde öldürülüyor ama sadece burada bile bunca sessiz sedasız karanlığa gömülmüş taciz kurbanı insan öldürülmüş olırdu çoktan

nekadar cok cocukken tacize uğrayan varmıs herkes icini dökmüs burada hepinize sabır diliyorum Allah sizi ve cocuklarınızı korusun birdaha böyle pisliklerle karsılastırmasın insallah

BU PISLIKLERIN öbür dünyada nasıl cezalandırılmasıni bilmek isterdim

ilginç ama Bende tacize uğradığımi yıllar sonra başkalarınan duydukca anladım

Çünkü bende çocuktum masumdum anlamamısim

Hayatımda üç kez tacize uğradım

Birisi yaşlı bir adam çoktan gebermistir birisi ortaokul öğretmenim birisi halen polis

Yazamıyorum çünkü kendimi aşağılık hissediyorum çocuktum 6 -10-11 yaşlarındyim

O yüzden çocuklarımi yabancılara sevdirmm kimseye bensiz gidemez kalamazlar

hatta bebekliklerinde bile mayo giydirdim denizde

Çıplak bebek fotoğrafları çekenler okumuştum

Artık paranoya yasiyorum

Allah belasını versin

türkiye cinsel açlığın afrikası müslüman coğunluk sözde ama malesef sözde cehennem cukurundan cıkamasın bu mahlukatlar konuyu gördükçe yazasım geliyor sinirim zıplıyor

Yuce mevlam boyle bi durumla karsilasan tum hemcinslerime yardim etsin, unutmalarini, cok fazla manevi hasara ugramadan atlatmalarini nasip etsin, tekrar yasanmasindan esirgesin insallah. daha ilk 6 sayfayi okudum ve cok sasirdim bu kadar yaygin yasandigina bu durumun. kendimi dusunmeye basladim, acaba bende yasadimmi diye ve hatirlayamiyorum yasadigim bi ani, ya rabbime cok sukurki yasamadim , yada yasadimda unutmayi tercih ettimki bu kolay unutulcak bisey degil, umarim yasamamisimdir. Ama annem teyzemin kuzenim, yani teyzemin kizi ve dayimin oglu hakkinda anlattigini anlatmisdi, o geldi aklima malesef, ki oda bisey olmadan teyzem farkedip dayi oglumu utandiracak laflar etmis, mal herif diyorum kendisine. ayyy allahim sen koru yarabbim. evli degilim cocugum yok ama bu kuzenlerimin olayi arti burda duyduklarimdan sonra cocuklarimi kendi kardeslerimle bile nasil birakicagimin derdine dusdum ki kucuk kardesim asla oyle bisey yapmaz adim gibi biliyorum (demek istiyorum ) Rabbim sonumuzu hayir etsin insallah (

Haber izliyorum cikom hanım;
Ama bazı haberlerden sonradan haberim olduğu zaman bu hiç haber izlemiyorum anlamına gelmiyor............

Belliki eşiniz size çok çektirmiş. Ama sizin işime gelir dediğiniz kötü anılar çocuğunuz için çok derin yara bunu unutmayın.
Zaten yara açtığını bildiğim için istiyorum ki biraz daha büyüdüğünde silsin babasını istemesinn..
Zaten tek duam o şahısın ölmesi..
Neysee

Bunlar bilinen olaylar. Kimbilir nerelerde kac masum yavru bu haldr hatta daha fenasi geliyor baslarina.o psikolojilerini korkularini dusunmek bile istemiyorum icim parca parca oluyor.allah hepimizin ewladini korusun bu sapiklardan yarabbim.cocuklarla ilgili bisey duyunca hemen yasadigim olay gelir aklima yikilirim

Konunuzu okurken geçmişe gittim ister istemez.. Unutmadım gerçi,unutamıyorum ki..

Ben uzun süre halamın tacizine maruz kaldım... Benden 2 yaş büyüktür kendisi.İlkokulda yaz tatilinde köye giderdik. Her gece yatağıma gelirdi... Şu anda nefesim kesiliyor anlatırken,titriyorum.. Kimseye bir şey diyemedim, ilk defada burda anlatabiliyorum.. Beni korkuturdu sen izin vermezsen ablana yaparım derdi. Bu beni çok korkuturdu, ablam canım ciğerimde yaşamasın bunu... Bazen de anneme babama söyleyeceğini söylerdi. Sanki suçlu benmişim gibi korkardım.. Utanç duygusu..

Neden,niçin, nasıl hep bunları düşünüyorum. Bir bayan ve küçüktü o da neden?? Başkalarıda ona mı yapmıştı !

Neyse yazamayacağım daha fazla...

Burda başına gelenleri anlatan herkes için çok üzüldüm.. Malesef bir çok insan yaşamış... Masumluğumuzu, ruhumuzu onarılmaz şekilde kirlettiler..

çok ilginç geldi yazdıklarınız. Erkeklerden korkuyoruz ama evlatlarımızı hemcinslerimizede emanet edemeyeceğiz sanırım.

çok ilginç geldi yazdıklarınız. Erkeklerden korkuyoruz ama evlatlarımızı hemcinslerimizede emanet edemeyeceğiz sanırım.
çok acı ama gerçekten hemcinslerimizde de var sapıklar. benim ilkokul arkadaşım beni evine ders yapmaya çağırıp taciz ederdi. çok safmışım ki sesimi çıkaramamışım. inanması güç ama gerçek. daha çevremden duyduğum ne taciz olayları var anlatsam aklınız şaşar.rabbim korusun inşallah hepimizi

Aslında buraya yazmamın sebebi birazda buydu, yoksa kendimle bile konuşamıyorum bu konuyu.. Olmamış, yaşanmamış gibi yapmaya çalışıyorum. Ama OLMUYOR tabi.. Ben halamın sapık, çocuk tacizcisi filan olduğunu sanmıyorum çünkü kendiside çocuktu ve eh nihayetinde o da bir kadın.. Acaba diyorum ona da birileri mi yapmıştı.. O da kendi gücüne yetene mi yapmaya karar vermişti.. Hepsi soru işareti.. Şimdi evli,2 oğlu var görüşüyoruzda ama ben hiç açamıyorum konuyu,dilimin ucuna geliyor utanıyorum, susuyorum.. O hatırlıyor mudur diyorum! Hatırlıyorsa bile aman çocukluk işte deyip geçiyor mu? Benim o yaşanılanlardan ne kadar etkilendiğimi, halen daha unutamadığımı, karakterimi ne kadar etkilediğini vs.. bilmiyor ki!!!

bende iki evlat annesiyim hemcinslerimizede güvenemeyeceğimizi yazınız sayeasinde anladım..

ama bir bayan bir bayana nasıl ne yapar ben bunu gerçekten anlamadım

annesiyle babasını o durumda görmüs olabilir. Arkadaşımın kızı babamın anneme yaptığı gibi masaj yapacağım size diye herkesin göğsüne dokunmaya çalışırdı. Çok kızmıştık annesine daha dikkatli olun diye. Halanızda sanırım birşeyler gördü

bende iki evlat annesiyim hemcinslerimizede güvenemeyeceğimizi yazınız sayeasinde anladım..

ama bir bayan bir bayana nasıl ne yapar ben bunu gerçekten anlamadım

İnanın bende bu soruyo hep soruyorum kendime ama bir cevap bulamadım.. Belki diyorum ona da birileri yaptı, öğrenilmiş bir davranış mı bilmiyorum ki !

Burda yazmamın sebebi, böyle şeylerde oluyor evet çoğunlukla erkeklerden geliyor bu tacizler ama böyleside var bilin istedim.

Bir akşam o yine yatağımda ve...... Büyük halam ve arkadaşı girdi odaya.. Ne oluyor bir şey yapmıyorsun dimi kıza deyip gülüştüler ! O da yok napacağım deyip kekelemişti. Bunu unutmuyorum dün gibi aklımda. Bu olaydan sonra belki bir şeyler değişir dedim ama değişen olmamıştı.. O yazdan sonra da bir daha gitmedik köye, annem işe başlamıştı çok şükür.. Onların gülmesi, bi şey yapmıyorsun demi demeleri filan çok TUHAF değil mi ? Ben yıllar oldu köye gitmem, nefret ediyorum ordan.

maalesef çocuklarımızı varsa küçük kardeşimizi sadece erkeklerden değil . .. kadınlardan da korumak gerekiyor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…