- 24 Şubat 2015
- 1.136
- 1.802
ciddi anlamda tedavi görmesi gerek bir kızmıs ailesi de durumu farketmis kavgalar cıktığına göre insallah bu durumla yakından ilgilenmistir ailesiben küçükken kız arkadaşımın ablasınında bana çook çirkin davranışı olmuştu . çocukken yan komşunun bahçesindeki çiçeği koparmıştım. o da gördü. . bana dediki benle evcilik oynucaksın yoksa seni söylerim çiçeği kopardığını . . ne evciliği dedim karı koca gibi olucaz soyunucaz dedi . . çok korkmuştum söylersen söyle demiştim . . . çok sapık kızlarda var. pikolojimi bozmuştu . . bizim mahalledeki bir kaç kızla yatmıştı sonradan duyduk kızların annesi öğrenince . . mahallede kavga çıkmıştı . . tabi bu olay 10 - 13 sene önceydi. . şimdi ki ortam kim bilir nasıldır
çok iğrenç bişeydi. . her fırsatta tehdit ediyordu. . şimdi noldu ona bilmiyorumciddi anlamda tedavi görmesi gerek bir kızmıs ailesi de durumu farketmis kavgalar cıktığına göre insallah bu durumla yakından ilgilenmistir ailesi
cok üzüldüm gercekten hala unutamadığınıza göre ne büyük bir yük olmus size iğrenc ya hele de kücük bir cocuk icin cinsel taciz ne büyük bir travma..üzerine birde tehditle korkutulma offf off ne diyebilirim düsünmemeye calısınçok iğrenç bişeydi. . her fırsatta tehdit ediyordu. . şimdi noldu ona bilmiyorum
Allahtan kanmadım öyle bişey yaşasaydım kim bilir ne kadar kötü hissedicektim kendimi. dışardan hiçte öyle biri gibi durmuyo o yüzden hiç kimseye güvenmemeliyiz. .cok üzüldüm gercekten hala unutamadığınıza göre ne büyük bir yük olmus size iğrenc ya hele de kücük bir cocuk icin cinsel taciz ne büyük bir travma..üzerine birde tehditle korkutulma offf off ne diyebilirim düsünmemeye calısın
kac yaslarındaydı bunu yapan?cocuk muydu o da?evet iyiki kanmamıssınız cok sükür.iğrencliği yasamamıssınızAllahtan kanmadım öyle bişey yaşasaydım kim bilir ne kadar kötü hissedicektim kendimi. dışardan hiçte öyle biri gibi durmuyo o yüzden hiç kimseye güvenmemeliyiz. .
ben ilk okula gidiyodum o da benden 4 yaş büyüktü .kac yaslarındaydı bunu yapan?cocuk muydu o da?evet iyiki kanmamıssınız cok sükür.iğrencliği yasamamıssınız
Allahın cezası pislik.. Allahım nasıl bi dünyada yaşıyoruz. çok üzgünüm çok korkuyorum kızım var Allahtan hep kızım olmasını istedim canı sağolsun Allahım gönlüme göre verdi ama keşke istemeseymişim ben nasıl koruyacağım onu bu dünyadan, bu sapıklardan.Merhaba arkadaşlar, konu şu: Ben 4-5 yaşlarındayken ailevi sorunlarımız nedeni ile dedemlerde kalmıştık uzun bir süre. annem ben ve kardeşlerim.Bekar dayım vardı teyzelerim vardı evde. sanırım dayım o zamanlar 20 yaşında falandı, ben küçükken beni taciz ederdi. İyi hatırlıyorum bir çok şeyi.Sülale tarafından da biliniyor. Beni sık sık odasına götürür yüz üstü yere yatırır ve üstüme uzanırdı. Yatağın üstüne yatırır üstüme omuzlarımdan bastırırdı. Kucağına alırdı bazen.Böyle zamanlarda ya elimde bir şey olırdu oyuncak kitap vs. verip onun hakkında konuşurdu benimle ya da başka konulardan. Bir de tuvaletten çıktığımda pamtolonumu indirip iç çamaşırımı kontrol etmişti ıslak olduğunu görünce kızmıştı güya niye silmiyorusun diye. Yüz üstü yere yatırıp üstüme çıktığı bir gün teyzem odaya tesadüfen girdi ve kıyamet koptu evde. herkes geldi. artık pantolonu inik miydi benim pantolonum inik miydi bilmiyorum, inik de olabilir çünkü sanki öyle bir şey hatırlıyorum.Teyzem kızdı bağırdı dayıma, beni annem teyzem aldı sorular sordular ve o soruyu sordular, ne dedim hatırlamıyorum ama annem şoka girdi ağladı çok kötü oldu beni dövdü hatta ...... ve buna da o kadar kırgınım o kadr kırgınım ki anlatamam, yere kapaklanışım büzülüşüm sırtıma inen yumruklar.... çocuk halimle o kadar aciz ve üzgün ve masumdum ki düşününce kendime acıyorum dayımın tacizinden ziyade annemin davranışı. Ama onu da anlamaya çalışıyorum.Annem şu anda hayatta değil, yaşarken hiç bu konuyu da konuşamadık annem ben lisedeyken vefat etti....
El hasıl dayım diğer dayılarımdan dayak yedi, evden gönderildi. İnkar mı etti kabul mü etti bilmiyorum. Araya bayağı bir soğukluk girdi.Biz hiç görüşmedik bir daha hiç de konuşmadık. Ve bu olay 23 sene önce oldu.
Ama anneannem teyzelerim hala soğuk da olsalar görüşüyorlar. Evlendi çocukları oldu.
Ve şu var, o yaşımda teyzelerim kendimi taciz ettirdiğim için beni suçlamıştı, "neden bağırmadım neden söylemedin benim kızım olsa söyler" diye.O olaydan sonra içine kapanık ezik bir çocuk oldum, eve bir misafir gelmişti beni sevmek istedi kucağına almak istedi gitmedim utandım, yanıma otur dedi oturmadım. Israr etti ben istemedim. Sonra teyzem de "sen dayının kucağına oturuyorsun ama" demişti.... Küçük teyzem o yaştaki halimle, bana diyordu ki "senle kimse evlenmez sen dulsun" bunun ne anlama geldiğini bilmiyordum ama o utancımı suçlu hissetmemi üzüntümü korkumu çaresizliğimi zavallılığımı anlatamam bütün duygularımı köşelerde ağladığımı hatırlıyorum...ben kendi suçum gibi düşünüyordum. hiç kimse bana sarılıp da teselli etmedi....bilinçsizlik mi sevgisizlik mi bilmiyorum zaten ailevi, maddi sorunlarımız da vardı.
Bunu bir türlü atlatamıyorum 22-23 yaşlarındayken anlatmıştım ilk bir arkadaşıma daha doğrusu ayrıntıya girmeden söylemiştim. Eşime de evlenmeden önce anlattım belki benimle evlenmek istemez diye....öyle bir şey düşünmedi.ama çok üzüldü ağladı ve kızdı ona, bu konuyu da kafamdan atmamı düşünmememi istedi.
Çok üzgünüm çocuk tacizi falan duyunca çok üzülüyorum o çocuğun ne hissettiğini çok iyi anlıyorum sarılmak istiyorum hepsine, sarılıp ağlamak...
şimdi ağlayarak yazıyorum bunları...ben çok değersiz haksızlığa uğramış ve zavallı hissediyorum kendime acıyorum...her kötü olayda aklıma geliyor.....çok uzun oldu ama anlatmak istedim, çok üzgünüm sanki yıllar geçtikçe hayatın gerçeklerini üzüntülerini gördükçe daha çok hatırlayıp üzülüyorum....küçük kızı kucağına almış erkek görünce bile rahatsız oluyorum taciz ediyor gibi geliyor. Çok uzun oldu biliyorum, yazamadığım çok fazla şey de var aslında.....
LÜTFEN çocuklarınızı akraba yakını bile olsa dikkat edin, umarım kimse böyle bir şey yaşamaz...
cok da kücük değilmis ya cok garip bir olay of cocuklar haberimiz olmadan ne travmalar yasıyorlar unutmaya calısın iğrenc olayı sizi korkutan zaten tehditle yaptığı piskolojik baskı olmusben ilk okula gidiyodum o da benden 4 yaş büyüktü .
öyle yapmaya çalışıyorum canımcok da kücük değilmis ya cok garip bir olay of cocuklar haberimiz olmadan ne travmalar yasıyorlar unutmaya calısın iğrenc olayı sizi korkutan zaten tehditle yaptığı piskolojik baskı olmus
ya cıldırmak üzereyim ben artık bu konuda yazılanlar yüzünden cok üzüldüm yaa of neler oluyor ya nekadar cok tacize uğrayan cocuk varmıs.İdrar icirmek nedir ya nasıl bir sapkınlık nasıl bir manyaklık nasıl bir sere..sizlik deliricem simdi geberesice pislik herif ya bjnu yapan fırsatını bulunca daha neler yapar cocuklara ya Allahım daha neler duyacağız yüreğim dayanmıyor.ya tamam bu olaylar herkesin basina gelebiliyor,ve evet cocuklarimizi belki herseyden koruyamiyoruz ne kadar dikkat etsekde.mesela sinifa girip hocayla oturmicksin ya, allahim sapkinlardan korusun evlatlarimzii..ama ben eski nesil anne babalari daha bilincsiz buluyorum...cocugu bir akrabaya birakmak,kime oldugunu hatirlamamak ,veya iste uzaktan akrabaya birakmak vs.cok sacma.
Biz burda yurtdisinda izine giderken mesela cok birakirlarmis birbirlerine.Bir ablamiz anlatir hep,adam buna idrarini icirmis aksili7k yaptigi icn! Kiz annesine hemen anlatmis,herkes de duymus zaten...e ertesi ay bir baska aile yine cocuugunu birakmis izine gitmek icin.,Masraf olmasin diye götürmemis cocugunu buna da aynisini yapmis.Simdi o abla annesine hep sitem eder,,oda iste napalim o zman öyleydi,bakici yoktu falan kendini hakkli cikarmaya calisir.Biz simdi daha cok bilincliyiz,neymis yaa evladim gelmicekse gitmem izine.sartmiymis...veya iki kurus az kazanirim gitmem ise,akrabaya nedn birakayim cocugumu...binder bir dayisina gider yegenimle oynmaya,geldimi muayene banyo soru sorarim ...Kendi babama esime kimseye güvenmem cocuklarimi, baskasinin cocugunun da sorumlulugunu alamam,esime bile garanti veremem..belki paranoyak gibi gelebilir ama,erkek ler degilmi cogu zaman hayvana ufak cocuga bile düsen..Kopsun seyleri yerinden yakinda tiksinicem feminist olucam yaaa
Allahtan kanmadım öyle bişey yaşasaydım kim bilir ne kadar kötü hissedicektim kendimi. dışardan hiçte öyle biri gibi durmuyo o yüzden hiç kimseye güvenmemeliyiz. .