-
- Konu Sahibi portakalfidani
Barnak gibi birsey amaOyle deme kişiden kişiye değişir
Onuda 10cm icin dememislerdir herhaldeÖnemli olan boyu değil işlevi demişler atalarımız
.Ay yarıldım gülmekten hahahhahahhahaz önceki konuda da belirttiğim gibi cm metre bilemediğim için 10 cm nasıl bişi bilemedim
Aaaaa +18 bölüme normal, düz, bizim gibi halktan üyeler de yazabiliyor muymuş? Sadece pro üyeler yazabiliyor sanıyordum. Ooouuvv bunu öğrendiğim iyi oldu.
eni derken çevresi mi, yarı çapı mı?10 cm ne yahu vezir parmağı bile ondan büyüktür
Ama eni 10 cm olsaydi yer gök inlerdi valla
Konu sahibi sen ona bi japon kızı bul onlar alışık bamya yemeye
Heh konu madem gözlerden uzak +18 sayfalarına taşındı, ben de aklıma takılan bi şeyi sorayım; yav bu "Boyu değil işlevi" geyiği, tam bir erkek tesellisi değil mi hanımlar?
Çirkinleşeceğim dikkat liffen okumayı bırakabilirsiniz:
Bi siyahi penisi değil yani konu, ortalamadan daha aşağı bir boy var konuda ve hala "İşlevi işlevi"..
O boyu değil işlevi geyiği, siyahilere bi gönderme olarak ortaya çıkmış bildiğim kadarı ile önce, nitekim uzun ve fakat kan akışı fazla uzun olan peniste sertleşmeyi yeteri kadar sağlayamıyor diye deniyormuş, ondan diyollamış (Yoksa beni mi keklediler bilmiyorum).
Belli bi ortalamada değilse, işlevi de tartışılır ki. İşlevi de işlevi, nedir yani bu işlevi jonglörlük mü yapıyor bazılarınınki ekstradan, napıyor süpürge fişi gibi çekince makaraya geri mi sarıyor?
Ha şunu yapıyorsa mesela, saygı duyarım:
eğer çevresi ise 10 cm inletecek bir en değil, yarı çapıysa ki o kadar kimsede olmaz10 cm ne yahu vezir parmağı bile ondan büyüktür
Ama eni 10 cm olsaydi yer gök inlerdi valla
Konu sahibi sen ona bi japon kızı bul onlar alışık bamya yemeye
Genişlik mehloşumeni derken çevresi mi, yarı çapı mı?
işte 10 cm genişlik kimseyi inletmez onu diyorum,Genişlik mehloşumince mi kalın mı o hesap yaniiiiii anlarsın ya
Belki daha dar enler var nerden biliyorsunişte 10 cm genişlik kimseyi inletmez onu diyorum,
Türkiyede penis kalınlığı ortalaması zaten 11,12 cm
15-16 cm olsun ki inletsin
vardır tabiki, bir ara ortalamalara bakmıştım Türkiye ortalaması 11,5 gibi bir şey,Belki daha dar enler var nerden biliyorsun
Hepsini mi ölçtün mehloşum
boyu önemli değil işlevi atalar yalan söylemiş nasıl önemli değil ya ? kedi p.pisi gibi olup işlevi iyi olsa napayim ben onu
Cevre değil canim en yani senin deyiminle yarıçapa denk geleneğer çevresi ise 10 cm inletecek bir en değil, yarı çapıysa ki o kadar kimsede olmaz
bu kişinin minyon biriyle evlenmesi lazım,