Küçük. 🙈

Konu +18 bölümüne taşınıp, kapsama alanımızdan çıkmadan önce hemen yazıvereyim.
Yahu cinsel hayatta mutluluk pipi boyutuyla doğru orantılı olabilir mi? Saçmalamasın bence.
Ayrıca bir yerden sonraki mesafeyi hissetmiyorsun zaten, kadın organındaki duyarlı sinir uçları daha çok dışarıya yakın bölümde. (tamamen biyoloji dersi, edepsiz yorum değil:confused:)
Ve insanlar sürtünerek (forumda revaçta konulardan biridir bilirsiniz) sevişip duruyorlar, yani o bile bir kısmına yetiyor düşünün. Şimdi bunlarla oyalanacağına önsevişme nedir filan onlara çalışsın bence. :ukala:
kadına 3 ila 7 cm yetiyor zaten. sonrası mühim değil. evet haklısınız

çok afedersiniz boyu değil işlevi demiş atalar :)
birde bence uzunluk değil kalınlık derler :)

siz ona araştırıp böyle olduğunu yani kalınlığın daha mühim olduğunu yazıyorlar deyin bakalım ne diyecek :KK70:
heee onda sorun yok derse dert etmeyin :KK70:

Siz bakiresiniz. Yani ilkiniz olacak. O yüzden size 10 cm 20 cm farketmez zaten. İlişkiyi öğrendiğiniz penis bu olacak. Ayrıca kadın anotomisine 7-8 cm yeterli diye biliyorum ben, sanırım daha derinde sinir hücresi yok kadında.

En önemli nokta ten uyumu ve önsevişme. Güzel bir önsevişme sonrası, sevgi dolu ve nazikçe hareketlerle size gayette yeterli. Öküzün teki olsa, direk üstünüze atlasa 20 cm olsa ne farkeder. Kadın cinselliğinde öncelik ruhun doyması zaten.

Ama şöyle bir sıkıntı var. Nişanlınızın zaten psikolojisi bozuk bu konuda. Yetersizlik erken boşalma gibi sorunlara sebebiyet verebilir. Evlendikten 3 ay sonra hala böyle bir sorun yaşarsanız destek almanızı tavsiye ederim.

İnternette bir doktorun sayfasını paylaşmışlardı.
Adam "benimki çok küçük ne yapabilirim" diyen herkese "ne kalınlığı ne boyu, önemli olan içeride ne kadar durduğu" deyip duruyordu :KK53:

Ama kompleks yapıyorsa işiniz zor.
Kompleksli erkek kadar tehlikeli bir şey yok bence.
Herhangi bir şeyi kompleks haline getiren erkekler kendilerini iyi hissetmek için karşılarındaki kadına her türlü eziyeti yapıyorlar. Bunu iyi gözlemleyin, hayatınız bir pipi yüzünden cehenneme dönmesin.

Heh konu madem gözlerden uzak +18 sayfalarına taşındı, ben de aklıma takılan bi şeyi sorayım; yav bu "Boyu değil işlevi" geyiği, tam bir erkek tesellisi değil mi hanımlar?
Çirkinleşeceğim dikkat liffen okumayı bırakabilirsiniz:
Bi siyahi penisi değil yani konu, ortalamadan daha aşağı bir boy var konuda ve hala "İşlevi işlevi"..
O boyu değil işlevi geyiği, siyahilere bi gönderme olarak ortaya çıkmış bildiğim kadarı ile önce, nitekim uzun ve fakat kan akışı fazla uzun olan peniste sertleşmeyi yeteri kadar sağlayamıyor diye deniyormuş, ondan diyollamış (Yoksa beni mi keklediler bilmiyorum).
Belli bi ortalamada değilse, işlevi de tartışılır ki. İşlevi de işlevi, nedir yani bu işlevi jonglörlük mü yapıyor bazılarınınki ekstradan, napıyor süpürge fişi gibi çekince makaraya geri mi sarıyor?

Ha şunu yapıyorsa mesela, saygı duyarım:

Ülkemizde binlerce kadin kocasindan ilgi görmüyor ayda 1 diyende var 6 ayda 1 diyende var yani soyle kocan olsa boyuda 20 olsa bi anlami olur mu ki benim icin en onemli mesele orgazm olmak tava gelinceye kadar sevişip esimin icime girmesi ile orgazmi yasamam bir oluyor hani o an ne buyuk olmasi ne kucuk olmasi benim için bi onem arz etmiyor

Yani şimdi ayıp olacak ama söyleyeceğim ya 🙄 Vajinismus olmayıp hepsini alabileceğinden emin misin de küçük geldi diyorsun ? Onu merak ettim ben.Hele bir ilişki işini hallet de sonra küçük geldi dersin.

X