- 1 Haziran 2018
- 5.246
- 14.658
- Konu Sahibi portakalfidani
böyle bir şeyi sizinle paylaşıcağına neden buna çareler aramamış bu zamana kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napabilir ki çocukböyle bir şeyi sizinle paylaşıcağına neden buna çareler aramamış bu zamana kadar
O neydi gizPenis kılıfları diye aparatlar var.
Baktınız cidden zor oluyor, onlardan kullanırsınız:)
Napabilir ki çocuk
eni derken çevresi mi, yarı çapı mı?
Aaaaa +18 bölüme normal, düz, bizim gibi halktan üyeler de yazabiliyor muymuş? Sadece pro üyeler yazabiliyor sanıyordum. Ooouuvv bunu öğrendiğim iyi oldu.
Evet o da anca zencilerde var bize düsmüyorYarı çapı 10 ne demek be çapı 20 eder
Evet o da anca zencilerde var bize düsmüyor
Prezervatif gibi ama değil.O neydi giz
Çapı 20 değil 32 ediyor,Yarı çapı 10 ne demek be çapı 20 eder
O ha zencilerde bile yoktur 32 cm kalınlık (çevre)Cevre değil canim en yani senin deyiminle yarıçapa denk gelen zencilerde var o yarıçapı 10cmler bi bak da sonra soyle olmaz diye
32 ne kiz adamin ağzından cikip selam verir o düşman g.tüneO ha zencilerde bile yoktur 32 cm kalınlık (çevre)
Hee artık fakirlerde yazabiliyor
İnsan bir haber verirdi ya. Neyse zararın neresinden dönülse kardır. Şimdi ben bir konuları tarayayım, bakayım neler kaçırmışım.+18 halka açılalı çok oluyor.
İlk öğrendiğimde ben de sevindirik olmuştum ama sonra doğru düzgün girmedim. Serbest olmadan önce daha cazipti
32 kalınlık imkansız ancak boy var sanırım internet tarayinca rekor var20 cm kalınlıkta zenci şeysileri var ama 32 boy 32 kalinlik falan olamaz arkadas mumkun degil
Evet boy var hatta 48 cm lik bile varmış,32 kalınlık imkansız ancak boy var sanırım internet tarayinca rekor var
Evet boy var hatta 48 cm lik bile varmış,