kucuk yas sevgili :)

Sıkılmadınız mı kız havuz problemi gibi sen a yaşına gelince o c yaşına gelicek falan jdjjd
Arkadaşım, matematik seviyoruz diye bizi örseleyemezsiniz tamam mı?! Ben hesaplamaya devam edeceğim, çünkü hobim ve hobilerim senin nezdinde makul bir zemine oturmak zorunda değil.

Milfler de bayılıyodu zaten avuçları nasır tutmuş sivilceli ergenlere , bitanesini nikahima alayım da aç karnını doyurayim yiğidimin diye ağlayarak bekliyor bak hepsi 😂
:27: :27:

Eklentiler

• Screenshot_20250317_204529_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250317_204529_Samsung Internet.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 57
yaa ne kadar bos yorum yapiyosun en sonunda dellendim yaa de'leri ayri yazmiyomusda kim bu sitede yazim hatasi yapmiyoki ben hic bakamadan yaziyom ne var bunda herkes anliyo bi senmi anlamiyosun biz ayiramiyosak o de'leri sen ayir madem oldu gel bide ders ver bize hadsiz yaa
sevgili ordinary ordinary hanim bu msjima neden begenmedim emoji attiniz anlamadim bi sorununuzmu var bu msjimda haksiz oldugumu dusunmuyorum neyini begenmediniz aciklarmisiniz

Bundan 7 yıl önce bir tanıdığım 27 yaşında iken kendinden 12/13 yıl büyük bir kadınla evlenmişti. Geçtiğimiz ay boşandılar. Böyle bir ilişki sonuna kadar yürütülebilir düşüncesi bana çok ütopik geliyor. Mümkün değil yani. Kendimden örnek vereyim eşim benden 1.5 yaş küçük. Şimdiki aklım olsaydı böyle bir tercihde bulunmazdım. Erkekler kadınlara göre çok geç olgunlaşıyor çünkü. Siz 12 yaştan bahsediyorsunuz, neredeyse kuşak farkı.

biraz daha zorlasa 13 yaşında anne olan insanlar var. ne yapacaksınız altını mı beleyeceksiniz. dadılık mı yapacaksınız.
erkek için tek olur yanı o fakir siz zenginsiniz ve jigololuk yapacak. başka mantıklı açıklaması yok. kim annesi yaşında biriyle olmak ister allah aşkına . halbuki 41 yaş insanın aklının başında olduğu , ergenler gibi saçma sapan seyler düşünmediği dödöm ama kafayı yemek bunamak için de erken bi yaş gibi. bilemedim. 8 yaşındaki çocuğunuza ne diye tanıştıracaksınız. merhaba kızım bu benim jigolom mu ,
Bide bayılın isterseniz 😄

Yazık siz sanıyorsunuz sizden büyük erkekler hep olgun 🤣
Konu sahibi mutluysan, kıymetini biliyorsa toplumun saçmasapan yargılarını boşver mutluluğuna bak bu yargılamalar hiç bitmez çünkü. Kendinden büyük biriyle evlenirsin aldatılırsın, dayak yersin, pul kadar değerin olmaz ama kendinden küçük biriyle evlenirsin/ilişki yaşarsın seni el üstünde tutar. Bu senaryolardaki en önemsiz şey yaş.

Konu sahibi evlilik düşüncen var mı bilmem ama iş oraya gelirse 38-47 gibi aralıklarda o iş patlayabilir ama sevgili gayette olunur neden olmasın.
Ayrıca cinsellik için seni kullanacak diyenler, belki konu sahibi çıtırı kullanacak assfjshs
Para yedirmedikten çoluk çocuğu muhattap etmedikten sonra gez toz eğlen yani kime ne bundan.
İlişki ilerler baktın çok iyi uyum var evlilikte olur yani. Zaten oğlunuz varmış babasıyla yaşıyomuş sizde 3günlük sevgilinizi oğlunuzla yüz göz edecek değilsiniz. Bir şeylerden emin olursunuz elbette.
Millete halt yemek düşer. Evlilik söz konusu olursa tek çocuk yapma konusu bence önemli ve konuşulması gereken konu olmalı oda kadının sağlığını riske soktuğu için (45+)

12 yaş bence fazla ama yaş konularına yapılan yorumlarda cidden absürt oluyor. 29 yaşındaki adama bebek muamelesi yapılmış. Tersi olsa 40 yaşındakine de dede muamelesi yapılırdı. Hiç ayarımız yok velhasıl.
Kullanma kısmı, çocuğu var diye kadının yeniden evlenme hakkının yok gibi görülmesi, muhteşem bakış açıları var maşallah.

Çok açık yazacağım, neden olmasın? Sanki yaşıtın biriyle evlensen ölene kadar birlikte olacağının garantisi mi var? Yaştan öte diğer şeylere bak. Senin için önemli şeylere. Hala tadını çıkarabiliyorken keyfine bak. Ne zaman öleceğimiz, nasıl öleceğimiz belli değil. Anın tadını çıkar. Gerisi faso fiso.
👍

Bundan 7 yıl önce bir tanıdığım 27 yaşında iken kendinden 12/13 yıl büyük bir kadınla evlenmişti. Geçtiğimiz ay boşandılar. Böyle bir ilişki sonuna kadar yürütülebilir düşüncesi bana çok ütopik geliyor. Mümkün değil yani.
Zaten evlenip 7 yıl evli kalmışlar, daha ne kadar sonuna kadar gidebilir ki bir ilişki? Duyan da yaşıtiyla ilişki yaşayan herkes ilk seferde bir yastıkta kocuyor sanacak 😂

Back
X