Canim harika bi yorum yaptin. Fakat squat konusuna gelince bende pek ise yaramiyorçok yanlış açtın canım yaa şimdi büyük popolu bazı bayanlar kendilerini övecektir. sözüm meclisten dışarı kendini öven üstüne alabilir
çare squat!!!!
Ay yok onu asla goze alamam sahte yapay bisey sonucta nereye kadar :/Kucuk popo diyince okadar kotu olmasa gerek dedim ama popo cizgim dahi yok diyince anladim olayi eger yapi itibariyle duz ise kilo alsanda istedigin gibi olmayacaktir squat onermis zaten bi cok kisi ama o sekillendirmeye yariyor daha cok bende yaptim ama uzun sure ve duzenli degildi tekrar spor salonuna gitmeyi dusunuyorum benimde popom kucuk ama toplu ele gelecek sekilde cizgiside var yinede pek memnun oldugum soylenemez herneyse ileride operasyon yaptirabilirsen istedigine kavusursun diyorum popolu kuloda fln hic bulasma derim surekli onunla dolasip butunlesecekmisin :))
Yok tabi ki o kadar degil deee hani azcik olsa yeter :/Kim kardisan gibi olsan daha mı iyi ya kadının son haline bir bak popo falan istemezsinAdını yanlış mı yazdım bilmiyorum
Siz de zayif misiniz?Ben de hiçbiri yok ben napiyim
Gogus o kadar da onemli degil gibi geliyo bana sanki ya. Belki bende var diyedir bilmiyorumBende de kalça var göğüs yok. Tek çözüm silikon. Gözün kesiyorsa başka çare yok.
Ulan istanbul dizisindeki masuka geldi aklima oda her yolu deniyor popis icinKaçınız benimle aynı dertten muzdarip bilmiyorum ama artık poposuzluk vallahi canıma tak etti kızlar! Göğüslerim buyuk belim incecik popo hiç yok böyle orantisizlik olamaz. Tabi allah başka dert vermesin ama artık çocuk reyonlarindan kot bakmak istemiyorumyok squat yok masaj yok başka spor hiç bi ise yaramadı ya başka bi önerisi olan var mi kızlar ya
Suan için yaşım küçük bunu yaptıramam umarım ilerde eşim popo hastası biri olmaz
Aa buna dikkat edicem teşekkürler :)
Evli misiniz, coluk cocuk var mi? Benim kuzenim bekarken tepsi gibi bir popoya sahipti ve sizin gibi cok sikayetciydi. Simdi 2 cocugu var ve kilolu olmadigi halde cikik bir poposu var. Dert etmeyin bence.
aynen misssssssilikon taktır