Valla nerdeyse onu bile düşündüm artıksilikon taktır
Beyinsiziz demedik popomuz yok dedik küfür etseydin?ölmüşsünde haberin yok bebişim yaşama sen ya da tez vakitte git estetisyenlerin kapısını aşındır hatta git kır bak ciddiyim ya...poposuz kızda neymiş var mı öyle kromozom bozukluğu
yarın cikolata ve çiçeğimle istemeye geliyorumm :)Yarısını verem kız sana.
Of ne kötü bişeymisBenimde yoktu gebelik falan defken biraz buyudu ama hala orantisiz kucuk bi enteresan oldu buyuse bi dert kucuk kalsa bi dert :) sanirim cozumu yok bunun
öyle bir yazmışsınki bu cevabı vermek boynumun borcu oldu şekerim neyse konunu batırmayayım kaçtım beeenBeyinsiziz demedik popomuz yok dedik küfür etseydin?
Kesinlikle. Ya göğüslerimden aldırıp popoma verseler keşkeYag enjeksiyonu son zamanlarda kalcalara cok yapiliyomus yurt disinda.yoksa squat falan filan var olani kaldirir, sekillendirir ama olmayinca hicbisey ise yaramaz bence.
Benim son zamanlarda çok gözüme batmaya başladı gerçektenBenimkide küçük ve Düz malesef.. Şikayetci değilim bu durumdan
Ama benim şekillendirebilecek kadar bile popom yok kiSquat yapmanı kesinlikle tavsiye ederim. Çok etkili bir hareket. Google veya youtube türevi sitelerden nasıl yapıldığına dair bir araştırma yap. Hatta öncesi ve sonrası fotolar var. Bu hareketleri yaparsan istediğin görüntüye ulaşabileceğini düşünüyorum
Ahaha ne güzel tarif o popolu don :) ama gerçeği gibi olmaz ki destekli sutyen kadar yanıltıcı :-/Pentiden popolu don al