Kucuk popolu kizlaaar

Eşiniz begeniyorsa sıkıntı yok bence :)
Begenmiyorum diyemezki kalbimi kirmaktan cekinir. Gorunen koy kilavuz istemez ben aynada goruyorum yakismiyor. Ama su hareketleri bende deniycem dogumdan sonra hic haberim yoktu boyle sekillendirme hareketlerinden

Ya keşke benimde küçülme gibi bi derdim olsa ahh keşke! Hani böyle düz durunca popo altında bi çizgi oluşuyor ya poponun büyüklüğünden ben ona hasretim ya
kilon nasıl zayıf mısın belki o yüzdendir
bende yürüyüş yapıyorum incelmek için inan inceltmek çok zor

Begenmiyorum diyemezki kalbimi kirmaktan cekinir. Gorunen koy kilavuz istemez ben aynada goruyorum yakismiyor. Ama su hareketleri bende deniycem dogumdan sonra hic haberim yoktu boyle sekillendirme hareketlerinden
Öyle demeyin şu an hamlesiniz eşiniz bu tarz kusurları görmez bile. Doğumdan sonra elbet bi çaresine bakarsiniz allah bi avazda kurtarsın :)

kilon nasıl zayıf mısın belki o yüzdendir
bende yürüyüş yapıyorum incelmek için inan inceltmek çok zor
Ya aslında kilometre iyiydi ama kafama bişey takınca yemek yiyemiyorumben iki haftada 7 kilo vermişim mesela b12 kan değerlerim falan düşmüş ama kilolu olduğum zaman bile popo hiç olmadı

Evli misiniz, coluk cocuk var mi? Benim kuzenim bekarken tepsi gibi bir popoya sahipti ve sizin gibi cok sikayetciydi. Simdi 2 cocugu var ve kilolu olmadigi halde cikik bir poposu var. Dert etmeyin bence.
Hayır 19 yaşındayım bekarim inşallah darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…