Oy masallah :)
Olsun olsun sizin de esiniz begeniyordur sizinkini :)Hiç güzel değil bence. Ciddi ciddi eşimin poposu benimkinden daha güzel, benimki fazla büyük çözümü de yok
lHayır 19 yaşındayım bekarim inşallah darısı başıma
kısa sürede çok kilo vermişsin belki normal kilona dönünce toplanırYa aslında kilometre iyiydi ama kafama bişey takınca yemek yiyemiyorumben iki haftada 7 kilo vermişim mesela b12 kan değerlerim falan düşmüş ama kilolu olduğum zaman bile popo hiç olmadı
Ah inşallah :)l
Hic dert etmeyin o halde. Coluk coguga karisinca istediginiz gibi bir poponuz olacaktir.
Umarım oyle olur :)kısa sürede çok kilo vermişsin belki normal kilona dönünce toplanır
Boyum 1.65 kilom 49 :)Boyunuz ve kilonuz kaç merak ettim. Bir de bir yerde okumuştum bağdaş kurarak oturmak popo büyütürmüş.
Öyle tabi allah başka dert vermesin. Ben memelerimden yana çok şanslıyım ama popo dan yana.......ahanda benimkide büyük. zayiflayinca azıcık küçüldü ama büyük gene.. garip benimkiii...
Herşeyim süper diyen var mı ki
Sizin ideal kilonuz 55, bence önce kilo almaya bakın. sporla beraber alırsanız popoya dağıtırsınız.Boyum 1.65 kilom 49 :)
Haklısınız fakat kilo almada da sorun yaşıyorum ne yazık ki.
Sizin ideal kilonuz 55, bence önce kilo almaya bakın. sporla beraber alırsanız popoya dağıtırsınız.
Diyetisyene gidin o halde alırsınız kilo. Zaten zayıf olunca popo da olmaz önceliğiniz kilo almak olsun.Haklısınız fakat kilo almada da sorun yaşıyorum ne yazık ki.
Bende de kalça var göğüs yok. Tek çözüm silikon. Gözün kesiyorsa başka çare yok.Kaçınız benimle aynı dertten muzdarip bilmiyorum ama artık poposuzluk vallahi canıma tak etti kızlar! Göğüslerim buyuk belim incecik popo hiç yok böyle orantisizlik olamaz. Tabi allah başka dert vermesin ama artık çocuk reyonlarindan kot bakmak istemiyorumyok squat yok masaj yok başka spor hiç bi ise yaramadı ya başka bi önerisi olan var mi kızlar ya