Kucuk popolu kizlaaar

Ayy öyle demeyin bazen o kadar imreniyorum ki abaza erkekler gibi bakiyorum kızların popolarina :)

Ya aslında kilometre iyiydi ama kafama bişey takınca yemek yiyemiyorumben iki haftada 7 kilo vermişim mesela b12 kan değerlerim falan düşmüş ama kilolu olduğum zaman bile popo hiç olmadı
kısa sürede çok kilo vermişsin belki normal kilona dönünce toplanır

ahanda benimkide büyük. zayiflayinca azıcık küçüldü ama büyük gene.. garip benimkiii...

Herşeyim süper diyen var mı ki

Boyunuz ve kilonuz kaç merak ettim. Bir de bir yerde okumuştum bağdaş kurarak oturmak popo büyütürmüş.

Kucuk popo diyince okadar kotu olmasa gerek dedim ama popo cizgim dahi yok diyince anladim olayi eger yapi itibariyle duz ise kilo alsanda istedigin gibi olmayacaktir squat onermis zaten bi cok kisi ama o sekillendirmeye yariyor daha cok bende yaptim ama uzun sure ve duzenli degildi tekrar spor salonuna gitmeyi dusunuyorum benimde popom kucuk ama toplu ele gelecek sekilde cizgiside var yinede pek memnun oldugum soylenemez herneyse ileride operasyon yaptirabilirsen istedigine kavusursun diyorum popolu kuloda fln hic bulasma derim surekli onunla dolasip butunlesecekmisin :))

Kim kardisan gibi olsan daha mı iyi ya kadının son haline bir bak popo falan istemezsin Adını yanlış mı yazdım bilmiyorum

Bende de kalça var göğüs yok. Tek çözüm silikon. Gözün kesiyorsa başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…