Kucuk popolu kizlaaar

Boyun kilon bedenin kac bilmiyorum ama bunlarla alakasi olabilir eğer hepsi oratili normal ise buna rağmen küçük buluyorsaniz popa geliştirici egzersizler var bunlar yapildiginda bayağı fark ediyor bunu biliyorum çünki eski sporculardanim cok yıllar badi vr karete yaptim eger egzersiz le uğraşmak istemiyorsaniz geçici çözüm olarak silikonlu camasir kullanm

Bence kıymetini bilin olmayinca benim gibi ararsiniz böyle
Aranacak bir şey değil emin ol :) Benim de gögüslerim küçük. Çok takıyorum ama ne yapayım popo büyük bel ince gögüsler küçük bir değişik vücut yapısı. Ama sağlıklıyız ya boşverrrr

Ne güzel işte, ben bıktım kocaman kalçama pantolon uydurmaya çalışmaktan...

Oy nasil guzel teklif :))

Tesekkurler :)

Hic usenmedim ölctum kendimi goguslerimin sutyensiz hali 71 belim 65 popisim 90. Hem basen hem kalça ver bende tam istediğim gibi ama gel gor ki göğüs yok iste kaç yaşına geldik yahu
Ya yanlis anlamayin ama bzde aileden gelen genetik bi gogus guzelligi var plajda beni cevirip 'silikonlarinizi nerde yaptirdiniz' diye soran bile olmustu. Ama allah bi yerden verip bi yerden aliyor iste..

Once kilo almaliyim dediginiz gibi :)

Canım ya benim gibi hem göğüslü hem kalçalı olsaydın ? İnce bir bel ?
Beli oturan ama kalçada takılabilen pantolonların olaydı
E o fizige daha fazla laf etmeyin isterseniz :) buyuk gogus ince bel ve popo daha ne istersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…