Kucuk popolu kizlaaar

Kalça dediğimiz yer dolu olsaymış benim popom olurmuş ....kalça yeri var temel hazır inşaat yapamıyorum :)

Dotten bacak derler dimi buna :) ben kendimden biliyorumda
Ay estağfurullah :) sizin için onu diyemem tatlı anne adayı fakat kendim için daha çöl düz popo lakabı kullanılıyor allaha çok şükür aileden genetik olarak hepimizin göğüsleri silikonlu gibi çok dik ordan birazda olsa yirtiyorum :)

Silikonlu külotları biliyor musun peki ? Giyince popon varmış gibi duruyor böyle bir şey düşünebilirsin olmadı silikon yaptıran çok insan var forum bölümünde mutlaka vardır bilgi alabilirsin.

Silikonlu külotları biliyor musun peki ? Giyince popon varmış gibi duruyor böyle bir şey düşünebilirsin olmadı silikon yaptıran çok insan var forum bölümünde mutlaka vardır bilgi alabilirsin.
Suan için yaşım küçük bunu yaptıramam umarım ilerde eşim popo hastası biri olmaz

Kesinlikle. Ya göğüslerimden aldırıp popoma verseler keşke
benimde bacaklarimdan alip goguslere ekleseler keske.:)herkesin bi kusuru var.her kusuru sizi siz yapan bi ozellik olarak gormek gerek.goguslerinizi onn plana cikarin kalcalarinizi kapatin.kafanizada takmayin.

Beni alan almis desemde tanga gibi kilotlari gitince cok cirkin duruyo giymiyorum mesela. Guzel dursun isterdim stringmiydi neydi tangamiydi adi

benimde bacaklarimdan alip goguslere ekleseler keske.:)herkesin bi kusuru var.her kusuru sizi siz yapan bi ozellik olarak gormek gerek.goguslerinizi onn plana cikarin kalcalarinizi kapatin.kafanizada takmayin.
Öyle demeyin kalçalar daha dikkat çekici gogus cokta dikkat cekmiyor ayrıca bacakları güzel kızlar da oldukça az sizde bu yönden şanslısınız :)

popo oturmakla büyüyor test ettim onayladım
ama nasıl küçüleceğine gelince bilen varsa nolur bana da söylesin
Ya keşke benimde küçülme gibi bi derdim olsa ahh keşke! Hani böyle düz durunca popo altında bi çizgi oluşuyor ya poponun büyüklüğünden ben ona hasretim ya

Öyle demeyin kalçalar daha dikkat çekici gogus cokta dikkat cekmiyor ayrıca bacakları güzel kızlar da oldukça az sizde bu yönden şanslısınız :)
Bende buyuk gogus seviyorum gogusler dikkatimi daha cok cekiyo.herkesin begenisi farkli demekki.bacaklarimda guzel degil malesef.vucuduma gore belirgin kalin duruyo.herkesin gozune batiyo.her pantolon oturmuyo.surekli siyah giyiyorum zaten daha zayif gosterdigi icin.bi belim bi popom guzeldi.o da son zamanlarda genisledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…