- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
Hahaha, portler portler. Kuzenimin tepsisinin bir tencereye donusmesine sahidim.ay kız bayıldım bu yoruma...
umarım çocuktan soora pörtler popom benim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, portler portler. Kuzenimin tepsisinin bir tencereye donusmesine sahidim.ay kız bayıldım bu yoruma...
umarım çocuktan soora pörtler popom benim de
48 kiloyum , eskiden iyiydim tekrar 53 falan olmam lazım :)Siz de zayif misiniz?
Hahaha, portler portler. Kuzenimin tepsisinin bir tencereye donusmesine sahidim.
Aranacak bir şey değil emin ol :) Benim de gögüslerim küçük. Çok takıyorum ama ne yapayım popo büyük bel ince gögüsler küçük bir değişik vücut yapısı. Ama sağlıklıyız ya boşverrrrBence kıymetini bilin olmayinca benim gibi ararsiniz böyle
Kesinlikle. Ya göğüslerimden aldırıp popoma verseler keşke
Oy nasil guzel teklif :))malesef bebeğim benimde popom küçük ve eşim popo delisi
kocaman mememe göğüs dekoltesiyle ancak bakıyo, ama dar giyince hep gözü dötümde...
ben de artık dikkatini dağıtmak için tanga üstü dar giyyom öyle kurtarıyo biraz...
evlenirsen bul beni bebeyim ipuçları verrim sana
Ohh masallaah :)bende de popo var meme yok napıcaz
ben beğeniyorum ama popomu kalkık filan böyle
Cok sukur ki :)Aranacak bir şey değil emin ol :) Benim de gögüslerim küçük. Çok takıyorum ama ne yapayım popo büyük bel ince gögüsler küçük bir değişik vücut yapısı.
Ama sağlıklıyız ya boşverrrr
Al benimkini al allasen yaulan bendede kocaman popo var göğüs yok ben napıcam
Ya bencede sacma bisey bu ya :/Ya ben bunlardan aldım ama inanilmaz yapay duruyor http://mcdn01.gittigidiyor.net/9675/tn70/
96756702_tn70_0.jpg?_=1382905844
evet tatlım ben de özellikle ne çok açık ne de çok koyu, cepsiz ve fuşya, nar çiçeği saks mavisi gibi renkleri tercih ediyorum..
bak cepsiz olması çok onemli bi de altına giydiğin çamaşır tam poponu örtmesin yarıda kessin..daha büyük gösteriyo...
Ya yanlis anlamayin ama bzde aileden gelen genetik bi gogus guzelligi var plajda beni cevirip 'silikonlarinizi nerde yaptirdiniz' diye soran bile olmustu. Ama allah bi yerden verip bi yerden aliyor iste..Hic usenmedim ölctum kendimi goguslerimin sutyensiz hali 71 belim 65 popisim 90. Hem basen hem kalça ver bende tam istediğim gibi ama gel gor ki göğüs yok iste kaç yaşına geldik yahu
Squat bende ise yaramadi demeyin agirlikla calismaniz lazim. Zaten zayifsiniz önce ideal kilonuza gelin sonra normal squat ardından agirlik yuklenerek.. En büyük kasimiz popomuzda o kasi büyütmek de uzun zaman caba ve güzel beslenmekle oluyor...
İnstagramda jen selter e bak mutlaka öncesi
sonrasi fotolari da var kalcasi önceden de
varmis ama calisarak yaptigi kalcayo görünce anlayacaksın:)
E o fizige daha fazla laf etmeyin isterseniz :) buyuk gogus ince bel ve popo daha ne istersinizCanım ya benim gibi hem göğüslü hem kalçalı olsaydın ? İnce bir bel ?
Beli oturan ama kalçada takılabilen pantolonların olaydı