- 3 Ağustos 2014
- 628
- 169
Sanırım başka çarem yokO halde tibbin daha da gelismesi icin dua edelim, olur mu? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım başka çarem yokO halde tibbin daha da gelismesi icin dua edelim, olur mu? :)
Begenmiyorum diyemezki kalbimi kirmaktan cekinir. Gorunen koy kilavuz istemez ben aynada goruyorum yakismiyor. Ama su hareketleri bende deniycem dogumdan sonra hic haberim yoktu boyle sekillendirme hareketlerindenEşiniz begeniyorsa sıkıntı yok bence :)
kilon nasıl zayıf mısın belki o yüzdendirYa keşke benimde küçülme gibi bi derdim olsa ahh keşke! Hani böyle düz durunca popo altında bi çizgi oluşuyor ya poponun büyüklüğünden ben ona hasretim ya
Öyle demeyin şu an hamlesiniz eşiniz bu tarz kusurları görmez bile. Doğumdan sonra elbet bi çaresine bakarsiniz allah bi avazda kurtarsın :)Begenmiyorum diyemezki kalbimi kirmaktan cekinir. Gorunen koy kilavuz istemez ben aynada goruyorum yakismiyor. Ama su hareketleri bende deniycem dogumdan sonra hic haberim yoktu boyle sekillendirme hareketlerinden
Evli misiniz, coluk cocuk var mi? Benim kuzenim bekarken tepsi gibi bir popoya sahipti ve sizin gibi cok sikayetciydi. Simdi 2 cocugu var ve kilolu olmadigi halde cikik bir poposu var. Dert etmeyin bence.Sanırım başka çarem yok
Ya aslında kilometre iyiydi ama kafama bişey takınca yemek yiyemiyorumben iki haftada 7 kilo vermişim mesela b12 kan değerlerim falan düşmüş ama kilolu olduğum zaman bile popo hiç olmadıkilon nasıl zayıf mısın belki o yüzdendir
bende yürüyüş yapıyorum incelmek için inan inceltmek çok zor
Bende fazlasiyla var vereyimValla nerdeyse onu bile düşündüm artık
Ya aslında kilom iyiydi ama kafama bişey takınca yemek yiyemiyorumben iki haftada 7 kilo vermişim mesela b12 kan değerlerim falan düşmüş ama kilolu olduğum zaman bile popo hiç olmadı
Bence kıymetini bilin olmayinca benim gibi ararsiniz böyleBende fazlasiyla var vereyim
19 yaşında bunu düşünmem biraz zor tabii :)Çocuk doğur başka türlü anatomin değişmez
19 yaşında bunu düşünmem biraz zor tabii :)Çocuk doğur başka türlü anatomin değişmez
Hayır 19 yaşındayım bekarim inşallah darısı başımaEvli misiniz, coluk cocuk var mi? Benim kuzenim bekarken tepsi gibi bir popoya sahipti ve sizin gibi cok sikayetciydi. Simdi 2 cocugu var ve kilolu olmadigi halde cikik bir poposu var. Dert etmeyin bence.
Kotu bee komsunun tavugu komsuya kaz karisi kiz gorunurmus:) bu da oyle biseyBence kıymetini bilin olmayinca benim gibi ararsiniz böyle
Heh tam da durumu ozetlediniz :)Kotu bee komsunun tavugu komsuya kaz karisi kiz gorunurmus:) bu da oyle bisey
Oy masallah :)Benimki de hem yana hem arkaya. 46 kilonun 40 kilosu popo olsa gerek. Daha kötü bir şey bence...
O bende öyle olmuyor ışteTek derdin popo olsun, yata yata büyüyor o zaten