E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi su_perisi_1907
..................................................................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paylaşım için çok saol canımm ama benim yaşım 15 ve göğüslerim çok küçük ve büyütmem lazm ama bunlar dışında bana egzersiz olarak hani ewde yapabileceğim egzersiz olarak bana yardımcı olabilirsenizz grçekten çok sewineceqimm ...
Süpersin cnm:roflol:Jiklipaff .!.:yazın göğüslerimiz olmadığı için habire terleyip onları silme gibi bir derdimiz yok,
rahatça koşabiliriz sallanma gibi bi derdimiz yok
bize ağırlık yapan göğüslerimiz yok
ilerde belimizi bile ağrıtacak yüklerden yoksunuz
en önemlisi ' sarkma' derdi sıfır olmayan göğüs nası sarcak öyle değil mi
ayrıca küçük göğüslerde ' meme kanserine ' yakalanma riski çok daha düşükmüş buda önemli bi avantaj.
kızLar ben de yeni sayıLırım bi girip bakim dedim siteye hemen bu konuya atLadım :)
bugün başLıyorum evde var zaten k.ü.ç bana şans diLerseniz sevinirim konu hakkında yazanLara da teşekkürLer :)
.çemen tohumu kokmuyomu peki:S benim aslında sorunum yok ama kilo verince azda olsa küçülme oluyo cnm miktar olarak ne kadar içtin qünde büütn bu karsımlardan kaç bardak içiysn ve baradağın içine caykasığmı yemekkasığı olarakmı karsımdm katıyorsun.. şimdiden tşq kaydirigubbakcemile5başladığım göğüs büyütme maratonu yavaş yavaş sonuç vermeye başladı..yaklaşık 3 haftadır elimde olan küçü kullanıyorum..1 haftadırda aynı zamanda bitki çayımı içiyorum..göğüslerim adet olduğum zamanki gibi dolgunlaştı..avuçlarımı çok rahatlıkla dolduruyolar..artık sırt üstü dahi uzandığım zaman düz durmuyolar...böyle giderse iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum..kararlıyım yaklaşık 6ay boyunca bırakmadan içicem...artık destekli çamaşır kullanmıyorum hepsine veda ettim..80 beden normal ince süngerli çamaşır kullanıyorum rahatım..eğer bi cm kadar bi büyütme daha gerçekleştirebilirsem göğüslerim ideal göğüs ölçülerine ulaşacaklar...keyfim çok yerinde..bu beni dahada hırslandırdı...darısı başınıza..masajada devam..
merak edenler için 6 bitki karıştırdım..3ünü bi kavanozda 3ünü bi kavonozda topladım birini sabah birini akşam içiyorum...bitkilerim..çemen tohumu, rezene, deve dikeni, ısırgan otu, şerbetçi otu, adaçayı.
isteyen deniyebilir ama garanti sonuca ulaştıktan sonra o zaman ısrarla tavsiye ederim...
Hoşgeldina.s.
Gazan mübarek olsun.İyi şanslarkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben yaklaşık on gündür küç yiyorum öncelikle bu iğrenç tada katlanan arkadaşları tebrik etmek istiyorum ilk yediğimde midem almadı çıkardım sadece meyveli yoğurtla yiyebiliyorum sizce etkisi ne olur? Fisfisfis
MERHABA ARKADAŞLAR ARTIK GÖĞÜSLERİMİZİ BÜYÜTMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIYIZ ÖYLE DEĞİL Mİ.....
İlk önce bitkisel karışımdan başlayalım:
1) kara üzüm çekirdeğini isterseniz su ile isterseniz yoğurt ile veya zayıf ıolan arkadaşlarımızın kilo alma derdi var ise pekmez ile sabah akşam yiyoruz
2) sonra ısırgan otunu kaynatıp bir fincan sabah akşam içiyoruz
3) son olarak rezene yağını isterseniz sabah akşam isterseniz vakit buldukça göğsünüze masaj yapıyosunuz
EN FAZLA 1 AY VEYA 2 AY İÇERİSİNDE ETKİSİNİ GÖSTERİYORMUŞ (Bu arada ben kullanmaya başladım 2 hafta oldu ağrılarım gittikçe çoğalmaya başladı yavaş yavaş büyümeye başlıyorlar galiba )
Ben elma suyu masajı ve portakal suyunun da ii geldiğini duydum arkadaşlar denemek isteyen arkadaşlar bunuda deneyebilir sonuçta bi yan etkisi yok..
GÖGÜS MASAJI NASIL YAPILMALI
Göğüsleri geliştiren ve güzelleştiren birkaç masaj yeri vardır. Bunlar; göğüs, boyun ve omuzlardır. Boynunuza yani nefes borusunun olduğu yere yapacağınız masaj tiroid bezlerinin çalışmasını ve tiroid salgısını etkileyerek göğüsleri geliştirir. Göğsünüze masaj yapmak için avuç içlerinizi göğsünüzün üstüne koyup sağ elinizi saat yönünde, sol elinizi de tam ters yönde çevirerek göğüslerinizi ovun. Göğüslerinizi güçlendirecek bir başka hareket elinize bir havlu alıp çamaşır sıkar gibi bükmenizdir. Bu hareketi ilk gün 20 defa yapın. Daha sonra her gün 10'ar 10'ar arttırarak 100'e kadar çıkarın. Özellikle göğüslerinize yaptığınız masajı sık sık uygulayın. Hatta bu masajı göğüs güzelliği için özel olarak satılan jeller ve kremlerle yaparsanız kısa zamanda istediğiniz güzel göğüslere kavuşursunuz....
= BAŞKA BİR KARIŞIM=
eğer bunu denemek isterseniz çemen unu,kara üzüm çekirdeği tozu,çörek otu tozunun karışımından 2 çorba kaşığı yoğurda 2 tatlı kaşığı karışım ekleyip sabah akaşm olmak üzere tok karnına yerseniz faydasını göreceksiniz..bu karşımla ayda 1.5 2 cm büyüme oluyor arkadaşlar..